Szerinte a BKK hibát követett el, amit sürgősen javítani kell.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Meglátszik hogy csak a teljhatalmon jár az eszük, most éppen az önkormányzatokat készülnek leuralni, nincs idejük holmi menetrendekre, vagy olyasmire ami elviselhetőbbé tenné ebben a helyzetben az életet.
RonaGyuri
Dávidka megint okadatoltad, hogy egy szar tróger vagy. Ebben lehet igazad van, bár a propagandisztikus csesztetésnél komolyabb lehetőségeid is vannak! Ugyanakkor azt nem vetted észre - minő véletlen - , hogy bűntársaid meg azzal csesztetik a fővárost, hogy nem terelik az autókra a közlekedést!!! =))
Sámannus
Mindig lehet ugatni valamiért. A taknyoddal fényezed csak magad.Azért mert valaki egyszer jót mondott rólad ne vedd mindig úgy hogy te szarod a spanyolviaszt
Nessy
Ötletelni lehet, csak éppen a BKK hamarabb csődbe megy, mint lejárna az időtlen vészhelyzet! Vagy ez is kell az államnak szőröstől ,bőröstől? Hiszen most majd bármit "megvehet", "átveheti az irányítást"!
Pálinkás Pál
Hétfőn meg sok millió,amikor megszavaztátok a pohosnak a koronát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.