Újabb forrást biztosít a kormány a Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes nevével fémjelzett, de mára már Kovács Zoltán államtitkár által szervezett, 2021. évi „Egy a természettel” Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállításhoz kapcsolódó rendezvénysorozat előkészítésére és megvalósítására – derül ki a csütörtök késő este megjelent Magyar Közlönyből, amelyet az mfor.hu szúrt ki elsőként. Legutóbb a kormány tavaly novemberben csoportosított át 2 milliárd forintot a vadászati kiállítás előkészítésére. 

A csütörtök este megjelent Magyar Közlöny alapján újabb forrást biztosít a kormány a Semjén Zsolt nevével összeforrt, 2021. évi „Egy a természettel” Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállításhoz kapcsolódó rendezvénysorozat előkészítésére és megvalósítására – írja az mfor.hu.

A kormány a határozat szerint arra kérte fel Varga Mihály pénzügyminisztert és Palkovics László innovációs és technológiai minisztert, hogy gondoskodjanak

1,677 milliárd forint rendelkezésre állásáról az idei költségvetésben.

Egyben rögzítették azt is, hogy a kiállítás és a hozzá kapcsolódó rendezvénysorozat előkészítésével és lebonyolításával kapcsolatos eszközbeszerzésekre nem vonatkozik az a 2013 év végi kormányhatározat, mely a kormány irányítása alá tartozó fejezetek költségvetési szerveinél tilalmat rendel el többek között autók, bútorok, informatikai eszközök beszerzésére.

Legutóbb a kormány tavaly novemberben csoportosított át 2 milliárd forintot a vadászati kiállítás előkészítésére, a kormányszóvivőből államtitkárrá kinevezett, majd a világkiállítással is megbízott Kovács Zoltán egy Facebook-posztjából pedig az is kiderült:

tavaly decemberig már több mint 3 milliárd forintot költöttek el a 2021-es expóra.

Forrás: mfor.hu, Index

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ennyit igazán megér a Főnöknek, hogy olyan szèpen tud felnézni rá. Azzal a meleg, kutya hűségű tekintetével.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Nessy: "Túltájékozottságodat" tompítandó jelzem, hogy Kim efftársad nem Kínában góré, hanem Észak-Koreában! Amúgy mondani is akartál valamit?
Nessy
@ómió: Bocs! Ebben igazad van! Pont most maradtak el Kim Ir Szen születésnapjának ünnepségei! De Kína sem a demokráciájáról híres!
Egyébként ez a kiállítás remek eszköz a járvány megfékezésére és a gazdaság talpra állítására! Ez megfelel?
ómió
@Nessy: Kína bizony "spécikomcsi"! "Szocializmust" hirdet, miközben vadkapitalizmust "épít"! Ami azért "nem semmi"! Gazdasági kapcsolatokat tartani meg senkivel nem bűn. Téged az a "nüansz" se zavar, hogy 2021-es kiállítás-rendezésről van szó?
csipetke
Hát persze.Ilyen szarságokra sokkal jobban kell a lóvé,mint a járvány elleni védekezésre.És sírnak-rínak,hogy az EU nem ad pénzt.Ha én dönthetnék,orbán nem kapna 5 ft-ot se,ameddig látványszarságokra,stadionokra meg a pereputtya,és a haverok zsebének kitömésére költi az adófizetők,és az EU pénzeit
evacica
Felháborító, hogy ez az álszent megélhetési politikus Semjén még ilyenkor is a saját hobbiját finanszíroztatja a közpénzből! Ennyit az Istenfélő álszentekről akik ott ülnek a KDMP csúfolt pártban!
vitriol
amennyiben semjént is ki fogják állítani a trófeák között, akkor rendben van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.