Egy kis falu polgármestere mesélte el a hvg.hu-nak, ő hogyan látta a most lezárult országos koronavírus szűrővizsgálatot. Több mindent nem értett, például azt, miért hívtak be olyanokat is, akik már elhunytak. A Központi Statisztikai Hivataltól kaptunk erre magyarázatot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mi ebben az érthetetlen? Egyszerű statisztikajavítás. Aki már meghalt az nem lehet a vírus áldozata. És a végére valóban igaz lesz, hogy így mi vagyunk az egyik legjobban védekező kormány a vírus ellen.
A statisztika jó dolog---csak ügyesen kell használni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Nos...ez a felmérés fényesen mutatja..hogy a háztartásokban nincs jelen a fertőzés...csak a nagyobb ,közösségi populációban...akkor minek is a maszk,meg a távolságtartás???
vacsi
Nem szakemberre kellett volna bízni a tesztelésre kijelölést, értesítést, szállítás megoldását?!
Eriksson
@Pálinkás Pál: Ezt most jólmegmondtad.
A maszk és a távolságtartás nem a háztartásokra van elrendelve, "csak a nagyobb ,közösségi populációban..."
Pálinkás Pál
@Eriksson: ezt olyan fideszes módon reagáltad..nagyon jól tudod mire gondolok...
nezelodo
Nincs ebben semmi rendkívüli! Emlékezzünk, amikor a fidesz sárgacsekken tarhált egy kis aprópénzt, (gondolom azzal takarták be a párthoz került tisztázatlan eredetű pártfinanszírozást), a tágabb családban ketten is kaptak ilyen kunyeráló levelet, pedig vagy két éve elköltöztek az árnyékvilágból. Nem lepődnék meg, ha szerepelnének az adományozók listáján.
Gyütt Mönt
@vacsi: ugyan már, a fideszesek született hozzáértők, őstehetségek.
Eriksson
@Pálinkás Pál: Ez érdekes megállapítás részedről.
Nem gondolom, hogy bárki hordana a "háztartásokban" maszkot. Ha fideszes, ha nem.
Pálinkás Pál
@Eriksson: Jó...kb otthon annyi értelme van a maszkhordásnak ,mint a boltokban...persze hordhatsz maszkot ha az kell a lelki világodnak...de miért is kötelező??? a Kínából vásárolt maszkok zöme nem alkalmas egészségügyi viselésre...mert a vírusok sokkal kisebbek,mint amit meg tud szűrni,magyarul dísznek hordatják az emberekkel...de persze el kell adni aranyáron...a 20 Ft-os sebészi maszkból lett 400 Ft...még véletlenül sem a gazdasági érdekek játszanak közre,igaz???
Eriksson
@Pálinkás Pál: Jól betanultad a szöveget,. Mondjuk elhiszem, hogy álmodból keltve is kívülről fújod, hiszen naponta előadod különböző variációkban.
Ideje lenne frissíteni...
Pálinkás Pál
@Eriksson: Az igazság nem változik,bármennyire akarod "frissíteni"!!!
namihami
Mi ebben az érthetetlen? Egyszerű statisztikajavítás. Aki már meghalt az nem lehet a vírus áldozata. És a végére valóban igaz lesz, hogy így mi vagyunk az egyik legjobban védekező kormány a vírus ellen.
A statisztika jó dolog---csak ügyesen kell használni.
Eriksson
@Pálinkás Pál: További jó szörnyülködést... :)))
Gyütt Mönt
Ja kérem, ez nem Kubatov-lista. Azt mindig frissítik és naprakész.
Qqberci
Nem számít, hogy meghótt, legfeljebb negatív lesz a tesztje...
Zsopiale
Náci hazaáruló rablógyilkos csaló szarbángeci ebben nagyon jó, hullákkal teli listákról bifláz a maffia söpredéke, pribék söpredéke... De hát ilyen rengeteg jogsértő lista káoszában eligazodni nem könnyű...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.