Soros neve is felmerült az ügyben.

A tranzitzónák bezárásával Magyarország bezár egy kiskaput, amit az unió döntése megnyitott volna az illegális migránsok előtt – közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

Kovács Zoltán szerint a tranzitzónák bezárásával egy kiskaput zártak be a migránsok előtt

Fotó: YouTube

Kovács Zoltán hozzátette: az Európai Bíróságot is beleértve az Európai Unió bürokratái, a bevándorláspárti brüsszeli bürokraták, illetve azok a Soros-szervezetek, amelyek aktívan segítik az illegális migránsokat a határok különböző oldalain, azon dolgoznak, hogy a legtöbb kiskaput hagyják nyitva az európai jogrendszerben és engedjék az illegális migránsok Európába áramlását. Ezért döntött úgy a magyar kormány 2015-ben, hogy megerősíti a határvédelmi rendszert, amelynek egyik eleme volt a tranzitzóna – fűzte hozzá.

Kiemelte: ötödik éve vívják a konfliktusokat; képtelenség annak a rendszernek a fenntartása, amely elnézi, jóváhagyja, sőt emberi jognak tartja, hogy az illegális migránsok biztonságos országok tucatjait átlépve az Európai Unió területére lépjenek. Magyarország volt az egyetlen következetes tagállam, amely a schengeni határokat védve kimondta, visszaélés a nemzetközi és az európai joggal, hogy az illegálisan az Európai Unió határára érkezők oltalomért folyamodnak, majd amikor nem hagyják jóvá a kérelmüket – és ők vannak többségben –, eltűnnek.

"Ennek az üzleti modellnek véget kell vetni" – szögezte le Kovács Zoltán, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy több százezer, oltalomra nem jogosult ember tartózkodik Európában, akik visszaküldésére nincs lehetőség.

Megjegyezte azt is, hogy Magyarországot minden irányból biztonságos országok veszik körbe. A magyar álláspont következetes: ha valaki üldöztetés elől menekül, akkor az első biztonságos országban kell benyújtania menekültkérelmét. Ez nemcsak önvédelem, nemcsak Magyarország jogi és fizikai biztonságát védik, hanem az egész Európai Unió biztonságát – közölte Kovács Zoltán.

(MTI)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
"... Kovács Zoltán, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy több százezer, oltalomra nem jogosult ember tartózkodik Európában, akik visszaküldésére nincs lehetőség."
És pár tízezer ebből magyar útlevéllel migrált be Európába, amiért orbánék jó kis sápot szedtek, a következményeit meg a magyar adózók fizetik majd meg kamatostul.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Hiányzik még valaki a néphülyítés magas oskolájából, de az a lényeg, hogy a gazdi fickós!
ómió
A "haladói öntökönszúrások" egyike! Most mehetnek a "kedvencek" a képviseletekre!
Nessy
Most már biztos, hogy lecsengőbe van a járvány! Kovács szócséplő kedvenc témája ismét előtérbe kerül! Migráns, Soros! Már unalmas volt a korona vírus a híveknek.
legott
Meg az anyád, az!

A költségvetési vita közben, simán csak fostok, hogy kevesebb pénzt kaptok, ha nem engedtek semmiben, és egyfolytában kekeckedtek!
Persze megint ti nyertetek valójában - mint a Gyalog-galoppban a fekete lovag.

"Mindazonáltal teljesen nyilvánvaló, hogy ez a mostani kormányzati döntés is csupán egyetlen lépés Orbán pávatáncában. Most éppen a brüsszeli pofonok elől sasszézik egyet balra. A tranzitzóna fenntartását egyébként amúgy sem indokolta már semmi."

"A jobboldali lap úgy látja, hogy ha a legrosszabb helyzet áll elő, akkor Orbán Viktor mindig beadja a derekát.
...
a magyar politikus pontosan tudja, hogy országának miért fontos az unió, és ő maga hol tartana, ha le kellene mondania Brüsszel támogatásáról.
...
A taktika épp ezért az, hogy belpolitikai megfontolásokból kiakasztja az európaiakat, de a szakítást azért elkerüli."

"A magyar fél dühöngött az ítélet miatt, elfogadhatatlannak, kiábrándítónak, sőt veszélyesnek minősítette azt.
Majd tegnap váratlanul jött Gulyás Gergely bejelentése (a táborok bezárásáról), ami meglepő fejlemény"
vacsi
Tökéletesen igaza van! Ide egyetlen migráns se jöjjön illegálisan! Ha akar valaki bejönni, azt szabályosan, a határokon tegye!
Klubtag
"... Kovács Zoltán, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy több százezer, oltalomra nem jogosult ember tartózkodik Európában, akik visszaküldésére nincs lehetőség."
És pár tízezer ebből magyar útlevéllel migrált be Európába, amiért orbánék jó kis sápot szedtek, a következményeit meg a magyar adózók fizetik majd meg kamatostul.
Gyütt Mönt
Már csak az a kérdésem van, hogy egyáltalán miért kellett létrehozni ezt a kiskaput, ha most örvendeztek a bezárásán?
Nessy
@vacsi: Vagy kötvényt vehetett, amit mi kifizetünk neki kamatostól.
Nessy
@Gyütt Mönt: Miért? Lehetett rajta keresni, nem is keveset!
tudode
Ez a gyülekezet többnyire az éj leple alatt tesznek, rakosgattak/nak szobrokat, de az már csúcs, hogy embereket is az éj leple alatt vonszolnak onnan, oda:
.
Emlékszünk még:
.
--- Az éj leple alatt bontották el Nagy Imre szobrát a Kossuth tér sarkáról
.
444.hu/2018/12/28/az-ej-leple-alatt-bontottak-el-nagy-imre-szobrat-a-kossuth-ter-sarkarol
.
---- Az éj leple alatt befejezték a német megszállás emlékművét
mandiner.hu/cikk/20140720_az_ej_leple_alatt_befejeztek_a_nemet_megszallas_emlekmuvet
.
Megszakad az ember szíve amiatt, amit ezek művelnek a kiszolgáltatottakkal, sőt már saját fajtájukkal is
.
--- Simicska Lajos: Orbán Viktor hazaáruló és átveri az embereket
.
magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/simicska-lajos-orban-viktor-hazaarulo-es-atveri-az-embereket-3871941/
-----------------------------------------------------
.
Feloldva ezt a rémálmot, amit a KÖZSZOLGÁK kRÉMjei megengednek maguknak:
.
EZT LÁTTA? A "Neked írom a dalt" Magyarországon élő külföldiek előadásában
.
--- Neked írom a dalt - Expats Cover
.
www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=zGuIULJMPu8&feature=emb_logo

!!!

--
Zsopiale
Nah már hiányzott, hogy ez a hazug hazaáruló patkány is felböffenjen valami hazug patkányságot, csak ahogy szokta... erre tartják elvégre...
Pálinkás Pál
Te kopasz bunkó..ti csináltátok ezt a kiskaput...és most örvendezel hogy be kell zárni??? ezt megtehettétek volna ítélet nélkül is,ha ennyire rossz!!! ez a dumád is csak a faék szintű szavazótáborotoknak cseng okosan!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.