A miniszter szerint jogszerű az, amit ma jogellenesnek minősített a luxemburgi ítélet. "az Európai Bíróság döntése azt jelenti, hogy kötelezni akarják Magyarországot a bevándorlók ellenőrzés nélküli beengedésére és befogadására. Ez elfogadhatatlan és ellentétes a magyar alaptörvénnyel, ezért e jogi helyzetet és következményeit a kormány alkotmányossági szempontból is megvizsgálja. "

(Forrás: 444.hu, fideszes gyökér által)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ezt nevezi a klinikai pszichológia kényszeres hazudozásnak!
A dolog a befogadás kényszerítéséről már magában is a valós alapot nélkülöző baromkodás, de ez az "ellenőrzés nélkül" kitétel még tőlük is ordas nagy hazugság! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fideszes gyökér
@Shikari: mehetnek az ukránkínaikazahmacedón gecik is?
Shikari
@fideszes gyökér: Te is hazamehetnél migráncs! Mit keresel a magyarok között?
fideszes gyökér
@Shikari: Leszarlak, kisanyám.
Maradtál volna a fakanálnál, vagy ellettél volna, akkor nem lennél megbaszva.
Shikari
@fideszes gyökér: Szerinted érdekel a vinnyogásod, nyomi? Takarodj haza a magyaroktól, mert egy ilyen tájidegen migráncsot még a kecskével összetévesztjük! :-)))))))))))))))))))))
verőce21
Soros György is tökön lőtte magát a tranzitzóna ügyben. [email protected] azokkal az arab terroristákkal, akiket eddig mi etettünk, most mehetnek a [email protected]!
Shikari
Soros addig nyitogatta a határokat és tette tönkre Európát, hogy lassan mindenki a magyar példát követi! Ezt a zsidó spekuláns bűnözőt pedig ki kell tiltani Európából épp úgy, mint ahogy kitiltották Izraelből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.