Biztosan nincs félnivalója a Schadl-ügy miatt, ezt mondta a Mandinernek Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója. Kubatovnál azután kérdeztek rá arra, van-e félnivalója, hogy a neve előkerült a Schadl-ügy irataiban egy szakvizsgáztatási kérdéssel összefüggésben.

Megszólalt Kubatov a Schadl-ügyről: "Annyi közöm sincs az egészhez, mint a kanalasgémek anyagcserezavaraihoz"

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Mandiner arról kérdezte Kubatov Gábort, hogy miután több párttársa mellett őt is hírbe hozták már a Schadl-üggyel kapcsolatban, van-e félnivalója.

Nekem biztosan nincs. Annyi közöm sincs az egészhez, mint a kanalasgémek anyagcserezavaraihoz. A hatóságok végzik a dolgukat, ki fogják deríteni, hogy mi történt. Mi biztosan nem akadályozzuk a nyomozók munkáját. A törvényeket be kell tartani, a bűnösöket felelősségre kell vonni. Nem olyan bonyolult dolog ez.

Kubatovot arról is kérdezte a lap, hogy miután Magyarország még mindig nem kapta meg az uniós helyreállítási alapból járó pénzeket, számolnak-e még egyáltalán ezzel az összeggel.

Itt van a brüsszeli korrupció. Lassan már egy focicsapatot is ki lehet állítani a gyanúsítottakból. Csak Eva Kailinál 600 millió forintnyi eurót foglaltak le, és ki tudja, a többieknél még mit találnak. A brüsszeli döntéshozók csak más szemében látják meg a szálkát, a sajátjukban a gerendát sem veszik észre. Ezek azok a brüsszeli bürokraták, akik a szankciós politikájukkal hiperinflációt gerjesztenek, és tönkreverik az európai gazdaságot, akik az elhibázott politikájukkal a harmadik világháború szélére sodorják az öreg kontinenst. Mindezek ellenére számolunk ezzel a pénzzel, hiszen jár Magyarországnak. Úgy látom, Navracsics Tibor is optimista ez ügyben. Bennem egyébként már az a kérdés is megfogalmazódott, hogy egyáltalán megvan-e még az a pénz, ami elvileg a miénk. Félve kérdem: nem azért húzzák az időt, mert ezeket a forrásokat már elköltötték másra?

- közölte Kuvatov.

A Mandiner ezután megkérdezte, hogy nem Magyarország teljes külpolitikai elszigeteltségére utal-e az, hogy Lengyelországot leszámítva már csak minket előszobáztatnak az uniós pénzekért.

Szijjártó Péteren nem azt látom, hogy elszigetelt lenne. Ahogy elnézem, többet van a levegőben, mint a szárazföldön. Bírni kell a nyomást. Az erőteljes szándék, hogy minket is bele­sodorjanak a háborúba, egyértelmű. Ha engedünk, annak mi fogjuk meginni a levét. Mi nem vagyunk sem oroszpártiak, sem ukránpártiak, békepártiak vagyunk

- felelte Kubatov a lap kérdésére.

Forrás: Mandiner, Telex

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amortizáltok
na akkor képzeld el hogy pld: nekem ? mennyi van hozzájuk + - 0 , (vezetőszár ) velük és sittre
ómió
@Aki Én: Bolsiék korlátoltja! Fennakadt a tű az efftársi kreténséglemezeden?
Aki Én
@ómió: Megriadtál, suttyó komcsicska?

efftárs, efftárs, efftárs...
Hogy te mekkora unalmas hazudós balfasz vagy.
ómió
@Aki Én: Szóval, bolsiék fajkreténje, már nemcsak az efftársi kreténséglemezed forog vég nélkül, de már a tetvesbolsi suttyó komcsicskaságod másrahazudási szindrómája is kiújult rajtad!? Rajtad keresi a hatékonyságot az elmeosztály, csak nem találja!?
Béla333
Csakhogy a cikk címében szereplő ügyben Kubatov elvtárs véleménye (mint személyében érintett!) a legcsekélyebb mértékben sem számít. Csodálkoztam volna, ha bevallaná bűnösségét!
De egy (nem a maffiózó Polt által felügyelt!) ügyészség által lefolytatott vizsgálat lehet, hogy nem ezt állapítaná meg!
Mocskos maffiózók, mocskos maffia állam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.