Hadházy Ákos egy uniós pénzből felújított vendégházat talált egy szőlőhegyen, de nemhogy vendég, egy teremtett lélek sem volt a közelben.

Újabb polgármester élt vissza az uniós pénzzel? – Vendégház vendég nélkül...

„Lepsénynél még megvolt!” - Ez is egy polgármesteri „vendégház”, ez is EU-s pénzből és ez sem fogad vendégeket. A polgármester egyéni vállalkozóként kapott 7,8 millió forint támogatást az európai adófizetőktől. A szállásközvetítő oldalakon sehol nem találtam nyomát, hogy foglalhatóak lennének szobák ebben a lepsényi szőlőhegyen található, kis nyaralóban. Igaz, valószínűleg nem is a turizmusáról híres a település, ha valaki már Lepsényig eljut, az tovább utazik a Balaton felé. mindenesetre nem ez a beruházás fogja fellendíteni a lepsényi turizmust.

Lassan nem is igazi polgármester, aki nem csippentett le magának egy vendégházat (legutóbb pl. a lombkoronás polgármester soha nem használt kéglijét mutattam meg, ahol még az EU-s tábla sem volt kint). Ez sok dolog miatt aggályos, de leginkább akkor, ha tudjuk azt, hogy a polgármesterek viszonylag közvetlenül is befolyásolhatják az ún. Vdékfejlesztési Program EU-s pénzeinek elosztását. A beérkező pénzeket ugyanis – látszólag demokratikusan – a hangzatos nevű Helyi Akciócsoportok véleményezik, „koordinálják a helyi igényeknek megfelelően”. Ezeket a régió települési, illetve azok polgármesterei alkotják, Lepsény például a MEZŐFÖLD Helyi Közösség Egyesület tagja.

Salamon Béla polgármester (a híres kabaré színésszel csak véletlen a névazonosság) egyébként kedvesen fogadott a hivatalában – ez üdítő változatosság Pétervására bosszúval fenyegető polgármestere, vagy a saját magát letagadó lombkoronás polgármesterrel szemben, aki azt mondta, semmi közünk az EU-s projektjeihez. Salamon Béla nem cáfolta, hogy a ház már elég régóta készen van, de még nem fogadott benne vendégeket. Amikor – még januárban – ott jártam, elmondása szerint még nem kapta kézhez a támogatást, ezért nem is gondolja aggályosnak, hogy ő meg nem hirdeti meg a szállást. Csak akkor ugye minek építette? – írta közösségi média oldalán Hadházy Ákos.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Philip Marlowe: Azt értem, hogy te ennyire buta, értetlen, hazaárulást, tolvajlást pártoló alak vagy.
Amit nem értek, hogy ezt hova a faszba bizonygatod még?
Nem tűnt fel, hogy itt már mindenki látja mekkora buta lúzer vagy?
Egyébként a törvény nem ebben a formában támogatja, te tájékozatlan agyhalott.
Tényleg, hogy lettél ennyire buta?
Ez már nem vicc, ez nagyon káros.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Hogy minek építette? Hülye kérdés--Hogy legyen!!! Ha már egyszer...
Jó ha van és egyszer még a gyereké is lehet! Addig is van hol aludni, ha váratlanul betoppannának!
archive
@Philip Marlowe: te nagyon okos.. megépült. Igen meg, de mindenki tudja miért. 5 év után átsuhan magántulajdonba.
Béla333
A hülyemagyar maffiahívő nem jár szőlőhegyre, így nem is érdekli, hogy melyik maffiózó mit lop el a közösből...!!
Aki Én
@Philip Marlowe: Azt értem, hogy te ennyire buta, értetlen, hazaárulást, tolvajlást pártoló alak vagy.
Amit nem értek, hogy ezt hova a faszba bizonygatod még?
Nem tűnt fel, hogy itt már mindenki látja mekkora buta lúzer vagy?
Egyébként a törvény nem ebben a formában támogatja, te tájékozatlan agyhalott.
Tényleg, hogy lettél ennyire buta?
Ez már nem vicc, ez nagyon káros.
Macskaszem
Legközelebb olyan fideszesről írjanak, amelyik nem élt vissza közpénzzel.
archive
@Philip Marlowe: A fidesz magára szabja a törvényeket (a kétharmadukkal), ezért is mondják minden lopásra, hogy "törvényes". Egyébként ez engem érdekel (és més több millió tisztességes embert), és érint, mert az én adómból lopnak.
bence
@Philip Marlowe: ! Nekik nem kis pénzükbe kerülne ha megvennék ! Ennek a gazembernek meg semmibe !!! Miért jó az neked ha az országot a fidesz csicskák lopják szét ?! Még szerencse , hogy van egy Hadházy Ákosunk , aki megleli a rengeteg lopott dolgot , amiről a jó népnek fogalma sem lenne ! Inkább örülnöd kellene nem kigúnyolnod !
Terminátor
Kis fijjaim!
Senkit sem érdekel a lopás, ha nem közvetlenül tőle lopják!
Mögint mögválasztanák a fő maffiózókat!
Hülyék!
teuton
@KisTehen: Nagy Barom, mikor tanulsz meg te analfabeta fitymaszbirka olvasni??? A letartoztatott EP-kepviselöknek (csak 4 volt a közel 1000böl!!!) mar mindegyike szabadlabon van! A fitymaszos kepviselökböl hany van börtönben vagy lett elitelve??? Szoval hol nagyobb a korrupcio???
jáger laszló
Ünnepélyesen+ígérem,hogy ebben a vendégházban én soha nem fogom rontani az air-t!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Ez a "pógi" úgy kalapozta az "uniós pénzt", mint Hullaházy efftárs a "fizupótlóját", merthogy a korruptbolsi brüsszeli efftársaktól olyat már évek óta nem kapunk!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.