V. Németh Zsoltot, a magyar életmód védelméért felelős miniszterelnöki biztosát a Novák Katalin által visszadobott szivárványcsaládok feljelentésére biztató törvényről próbálta faggatni az RTL.

Beletört a bicskája a miniszteri biztosnak a magyar életmód milyenségét firtató kérdésbe

A beszélgetés így zajlott:

V. Németh: Alaposan meg fogom ismerni az elnök asszonynak az érvrendszerét és végig gondoljuk a törvényt, ahogy a magyar életmódot én nagyon fontosnak tartom sokféle aspektusból, erről fogok majd itt beszélni.

RTL Híradó: Egyébként az Országgyűlés elképzelhető ezek szerint, hogy változtatni fog elnök asszony ajánlásai alapján ezen a törvényen?

V. Németh: Meg fogjuk fontolni elnök asszonynak az ajánlásait.

RTL Híradó: És miért tartják fontosnak, hogy ilyen bejelentési lehetőséget tegyenek lehetővé?

V. Németh: Meg fogjuk fontolni elnök asszonynak az ajánlásait.

RTL Híradó: Azt nem tudja összefoglalni, hogy miért fontos ez a passzus a törvényben, hogy megértsük?

V. Németh: Meg fogjuk fontolni elnök asszony ajánlásait.

Nem hisz a szemének? Hallgassa meg!

Forrás: rtl.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Shikari: Te is megpróbálhatnál belekötni...a fris s betonba..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Csak a fideSS-kdnp intelligencia átlagát hozta. Hoigy alacsony ? Persze. Mint azoknak az átlaga, akik erre a söpredék csürhére szavaztak.
Havanagi
@izéke: Volt már ebben az országban minden aljasság,nehogy azt hidd,hogy ez a tv nem lenne népszerű.Orrba-szájba jelentgetnék fel a szomszédot,barátot, mindenkit,aki nem tetszik.Ez a szomorú valóság.
Nessy
Itt már olvastam egy,két "kulturált" hozzászólást, de még mindig nem tudom, mi a csoda a "magyar életmód"! Hogy jelentsem így fel a szomszédomat, akit ki nem állhatok? Milyen indokot kell írnom?
izéke
@Havanagi: pont attól tartok,hogy népszerűvé válik,pláne,ha a feljelentő bírónak és ítéletvégrehajtónak is hiszi majd magát. Na akkor jön a zavaros ahol tud orbán halászni.
vacsi
Pl. nem magyarosan öltözködik... Vagy nem nyilaz hátrafelé.. bármit
csipetke
@telegdilaci: 09:02 Ezt az államtitkári posztot csak azért csiholták,mert ez a nyomi valakinek a valakije.Valamikor orbán takarékos kormányzásra készült kevesebb emberrel.Aztán orbán hájával egyenes arányban nőtt a paraziták száma. Ennyi államtitkár,és miniszteri biztos,és ezek helyettesei úgy szaporodnak,mint tavasszal a mezei nyulak,vagy mint a csicsóka. Minden rokonnak,vagy ismerősnek kerítenek valami jólfizető állást. Ez is egy olyan,ami teljesen felesleges, de ez a nem túl okos farok remekül megél belőle. Asszem még fingásügyi államtitkár nincs..(még)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.