Kutatóintézetnek álcázott lakásokra bukkant Hadházy Ákos Balatonfüreden.

Friss Facebook-bejegyzésében Hadházy Ákos egy különleges „kutatóközpontot” mutat be, ami attól különleges, hogy valójában egy frissen épült, 16 lakásos társasház Balatonfüred legelegánsabb részén, néhány méterre a Jókai villától.

Ez kérem itt – a látszat ellenére – egy „kutatóközpont” Balatonfüred legelegánsabb részén, néhány méterre a Jókai villától

- kezdte fotókkal illusztrált Facebook-posztját Hadházy.

Hozzátette:

Elvileg infarktuson átesett betegek rehabilitációjának kutatására(!) kapott három ÉPÍTŐIPARI CÉG(!) 820 millió(!) forintot.

Ezt az átlagember számára felfoghatatlanul sok pénzt úgy sikerült elkutatniuk, hogy építettek egy 16 lakásos társasházat, aminek földszintjén levő „kutatóintézetben” elvileg 12 hónapig kutattak... A cég honlapján büszkén hirdetik, hogy már el is adták a 16 lakást, a helyszínen pedig egy magánklinika található. Amikor ártatlanul a kutatóintézetet kerestem a recepciós hölgyeknél, senki nem is hallott róla.

Hadházy szerint kevés ennél szemtelenebbül és aljasabbul elcsalt EU-s projektet láttott eddig, pedig erős a mezőny.

Az EU-s támogatások hivatalos oldalán található projekleírásról is messziről lerí, hogy senki nem gondolta komolyan, hogy bármit is kutatnának az infarktus utáni rehabilitáció területén. Furcsa is lenne annak tudatában, hogy néhány utcával odébb ott a sok évtizede Balatonfüreden működő szívszanatórium.

A legabszurdabb rész azonban ezután következik, a „kutatáshoz” szükséges orvosi eszközök leírásánál ugyanis (valószínűleg) nem a végleges verzió került a szövegbe, mert ezzel még várták Zoli döntését. Bár az nem derül ki, hogy kicsoda Zoli, neki kellett volna választania, hogy az „alap” berendezéssel, vagy a „mobil műtő” változattal szerepeljenek az eszközök.

A projektleírás két legdurvább mondata Hadházy szerint is meglepő:

1) „A projekt megvalósításának 24 hónapjából az épület építése 12 hónapot vesz igénybe.” Értik ezt?

2) A „kutatáshoz” szükséges orvosi eszközök leírásánál pedig még arra sem vették a fáradtságot, hogy kivegyék ezt a mondatot, ami SZÓ SZERINT ÍGY SZÓL: „A pályázat keretében megvalósítani tervezett és a további kutatások során is használt eszközök, gépek, berendezések beszerzése és kialakítása. (itt Zoli döntése szükséges arról, hogy a Rextra ajánlatában szereplő „alap” berendezéssel, vagy a „mobil műtő” változattal szerepeljenek az eszközök, és a döntés szerinti részt kell beemelni ide)".

A „kutatók” honlapja itt:

ultraprojekt.hu

Forrás: hvg.hu, rtl.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Na, ki lesz most is a hazaáruló a buta szekta szerint, na, ki?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Azt kutatják, mit lehetne még lenyúlni...
Aki Én
Na, ki lesz most is a hazaáruló a buta szekta szerint, na, ki?
Levendula
Én akartam először kommentet írni, de percekre megállt a kezem...

Hihetetlen és felfoghatatlan, mire képesek??!??!?!?!?
Aki Én
@Levendula: Nincs még egy ilyen ostoba társadalom. Még a románok is megálljt parancsoltak kevesebbért.
dr. prédikátor
IMPOTENS FASZ ELLENZÉK!!! EZ NEM ÉRDEKEL BENNETEKET??? MI A KURVA ANYÁTOKNAK VAGYTOK HA SEMMIT NEM REAGÁLTOK VAGY CSINÁLTOK!!!
Péter2
Szétlopta a fidesz az országot , múltkor pont erről írtam ,most sz@r lesz nekik , ma érkezik , egy uniós vizsgálócsoport , aminek lesz ellenzéki tagja is , mutatni kell a Brüsszelbe ülő tagországok képviselőinek , hogy hova költötte el a fidesz a magyar nép pénzét , mert hogy a fidesz szavazókét elherdálta , lelkem rajta , de a miránk eső részét nem hagyjuk , inkább most ne folyósítsák , majd egy másik kormány idejébe, ami majd mer az európai ügyészséghez csatlakozni , addig jó helyen van a pénz, az uniós kasszába !
bence
Létezik még valami amit nem loptak el ?!
Sakk Matt
Mert biztosan.. izé! A Hadházy háborúpárti és ezért a szankciók..ugye..és a kutatóközpont 24 hónapra lett tervezve de egyrészt háborús infláció, másrészt az EU is keresztbe tesz, így aztán most nem lehet a kutatóközpontba bemenni, mert...öö..kivették az ajtót! És különben is, ez csak egy ideiglenes kutatóintézet, nem kell foglalkozni vele...
Béla333
A kérdés változatlanul annyi:
Balatonfüreden az önkormányzatban nincsenek ellenzéki képviselők? Nem látják (vagy szándékosan csukják be a szemüket) hogy hogyan lopják szét az Uniós pályázati pénzeket?
Miért nem hangos ettől az egész közélet?
Miért csak Hadházy az, aki sorra buktatja le a maffiózók közpénz lopásait?
Mit csinál az ellenzék?
jáger laszló
Hát ezt kikutatta Hadhzázy,de már nem rehabilitálta az eseményt!!
Röviden csak ennyi
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
@Béla333: Lehet, hogy a Fidesz helyreállította a 66/33% elosztást, de az is lehet, hogy az ellenzék már beéri az aprópénzzel is...
Béla333
@Dr. Proktor: 10.52
Ha nem így lenne, akkor "ellenőriznék" a maffia hatalmat!
szaboria1
@dr. prédikátor: Fidesz képviselő 7 független 1 DK-Mszp-LMP 3, kivan akkor többségben?
namihami
A 16 ""lakás"" csupán egy rosszul sikerült elnevezése a földszinti (annyi hely elég is) klinikai szint mellé építendő kórtermeknek. Mindig azt halljuk, hogy milyen szegényes a hazai egészségügy! Hát most megmutatta a Fidesz, hogy tudnak a fiúk, ha lehetőségük nyílhat rá! Csak pénz kell!
És, persze, ez nem a fizetős részleg egyik prominense lesz! Szigorúan közkórház!
lampa laz
@Horizont: ez a rohadt hájas dög faszán lemásolta a putyini világot.
Pálinkás Pál
nem látom itt a fidesztrollokat...lesántultál tehén...?
Dr. Proktor
@Pálinkás Pál: Eligazításon van az FSZB-nél...
Aki Én
Ez egy olyan hír, amit még a fidesz csicskái is megértetek?
Nagyon kussolnak.
ómió
Csak nem Cseh (Guevarra) efftársnőtől tanultak "fogásokat"!?
lampa laz
@Horizont: (12:41) szerintem orbán kedvenc olvasókönyve a Mein Kampf volt. Hitler is 12 év alatt lúgozta ki a németek agyát. Ez ennek a dinkának is sikerült itthon és a propagandát is sikerrel átültette, olyan nemzeties magyarra.
nejlontacskó
@Maccska: " Cseh Katalint a Fidesz. 2021 nyarán a családi cég, a Pannónia Nyomda Kft. miatt vette elő. A cégnek 2013 és 2018 között ő volt az ügyvezető igazgatója, a gyanú pedig úgy szólt, hogy nem arra a célra a használta fel az állami és a 2016-ban két EU-s pályázaton nyert 285 millió forintos támogatást, mint amire a pályázatokat benyújtotta. "
jáger laszló
Nem volt ez mutyi!! Nyíltan és szinte dicsekedtek az uniós pénz L lopásával és más célra való felhasználásával!!!??
Világos itt minden!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.