Dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő legújabb Facebook videója különös szóváltást örökített meg.

Dr. Hadházy Ákos fia meg akarta ütni – állítja a fideszes tévé propagandistája

Talán egy kis tisztelgés Doktorminiszterelnökúr előtt Forrás: Facebook

A HírTV-s riporter, volt MTI-hírigazgató, Császár Attila a felvételen arra panaszkodik kenetteljes módon, hogy a képviselő fia meg akarta ütni őt. A videó a parlament előtt készült a szombati tüntetésen – írja az RTL.

Hadházy szerint a lovagkeresztes sajtómunkatárs saját tévéje kamerája előtt közölte vele, hogy utálja:

Sajnos én csak azután indítottam a felvételt, hogy a pártállami propagandatévé vezető szerkesztője a saját kamerájuk előtt mondta el, MENNYIRE UTÁL engem. Ezt már nem merte megismételni az én telefonom előtt,

- a felvételen Császár tényleg leginkább eliszkolni igyekszik valahová.

Ennél alávalóbb, egészen aljas és szemtelen hazugsága az volt, hogy a fiam (aki 70 kiló vasággyal), őt »meg akarta ütni«. Persze az aljas propagandista jól tudja, hogy ezt is csak ő tudná bizonyítani, ha közzétenné a vágatlan felvételüket. De nem fogja.

Hadházy szerint az történt, hogy fia mosolyogva beintett a sajtó-munkatársnak, ami érthető reakció, mivel ez

a nemzetközi jelzés nagyon visszafogott volt ahhoz képest a keserűséghez képest, amit érez amiatt a sok mocskos és aljas hazugság miatt, amit az apjáról terjesztettek az elmúlt években.

Forrás: RTL, Facebook

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Ezek a nérszarok nagyon útálják a Hadházyt mert nem hagyja őköt nyugodtan lopni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@szegfue: ma, 07:41
Majd az ÁSZ, a szigorú, miniciózus ÁSZ!
Na jó, vicceltem. Mindenki mást górcső alá vesznek, csak a fideszkára nem jut idő és energia, meg hát nem merült fel társadalmi igény.
Nyírfa
@Giovanni Alba: tegnap, 18.53

És innen már csak egy lépés a közvetlen demokrácia!
drrotf
Szerintem a Hadházy fia azt gondolhatta, hogyha a sajtó képviselői, az újságírók írhatnak bármit az ember fiáról, akkor az ember fia meg úgy védekezhet, hogy jól pofán csapja azt aki róla valótlanságot írt!Ez így lenne igazságos.Egy ilyen "úri" párbajban intéznék el az urak az ilyen személyes sértéseket, és akkor az ügy le lenne rendezve!Amennyiben a törvényhozók szerint az egyik ember a másikat tisztességében alaptalanul is megsérthet minden következmény nélkül, akkor ő is megteheti ezt egy kis pofozás formájában .Mit szólnának ehhez a gyengébb fizikumú firkászok?Szerintem nagyon fel lennének háborodva, hogy Őket személyükben, fizikailag bántalmaznák, zaklatják!Az más, ha csak úgy szóban kezdik ki az ember tisztességét , idegrendszerét, azt a jog nem bünteti, sőt most mintha támogatná is az ilyen magatartást,cselekedeteket!
bence
Kár , hogy nem tette ! Minimum a pofáját kellett volna laposra verni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.