Az Ultrahang Youtube-csatornán ismertette álláspontját Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban.

Nógrádi György egyetért Orbán Viktorral: ekkor lehet béke Ukrajnában
Fotó: MTI/Varga György

A "Tanár úr" többek között arról beszélt, hogy az újabb román területen történt katonai incidens közelebb sodorhatja Romániát a háborúhoz, és összességében közelebb vagyunk a világháborúhoz, mint egy éve.

Arra a kérdésre, hogy mikor lehet béke, Nógrádi György az amerikai belpolitikai helyzet ismertetése után egy ukrán vezetetől és Orbán Viktortól idézett:

Ukrajna a Nyugat (elsősorban az USA) nélkül nem tud létezni.

Tehát – foglalta össze Nógrádi György – akkor lesz fegyverszünet és béke, "ha az amerikaiak ezt akarják".

Idézett részlet a videó 7. perce körül kezdődik:

Forrás: Youtube

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mintha nem lett volna 1849, 1956, a 40 éves szovjet megszállás, mintha minden el lenne felejtve, csak azért, mert Orbán érdekei így kívánják. Mindezt évi 100 milliárdért a mi pénzünkből a közmédiában. Hányinger ez az egész, egy szemernyivel sem jobbak ezek az emberek Putyinnál, mert ha tehetnék, ők is ugyanúgy embereket veretnének és öletnének, mint az orosz főtitkár. Nem úszhatják meg a börtönt. A kinyalható szaros seggért reszkető, a saját anyjukat 2 fillérért megb@szó, szervilis gerinctelen férgek gyülekezete. Nógrádi egy kib@szott szélhámos, semmi más. És ahogy az lenni szokott, remekül megél belőle. Csak az átlagos szélhámos legalább megdolgozik a zsákmányért, ezt meg közpénzen tartjuk, hogy minket nézzen hülyének. Hányinger, hogy az a jobboldal, amelyik elvileg '56 örökösének tartja magát, ennyire az agresszor oroszok pártját fogja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Jééééé! Nógrádi tatától pont ezt vártam! Semmi meglepetés. Ez is egy ptkny.
jáger laszló
Nógrádi György 74 éves és a látszat LNÉre a kopasz fejét nem az esze,hanem csak a haja hagyta L!!Még sokáig fog bennünket boldogítani a médiában mindenki tájékoztatására!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Ezodabasz
Ez a hülye fasz oltogatja a méghülyébb 0rbán Vittóriót? Ez a disznóságpolitikai szagértője a kurmányfő Úrnak?:))))))
izéke
Gyuri baszod ilyen kócosan hogy engedtek szerepelni? Políroztasd ki egy kicsit a fejbőröd,hogy csillogjon mint Salamon töke :)))
NKF
Teljes mértékben igaza van! Ha az amcsik nem támogatták volna a paprikajancsit,már rég béke lenne!
ómió
@madlaci66: Efftársiasan így hazudjátok!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.