Kétségkívül Mészáros Lőrincék jachtozgatása eddig a nap híre, és uborkaszezon lévén a mémgyárosok is ráértek némi alapanyag gyártására.

A 27 milliárd forintot érő vízi jármű fedélzetét a 444.hu fotósa pásztázta eredményesen, lencsevégre kapva a nem túl szálkás alkatú Mészáros Lőrincet, annak fiát, és természetesen "Lölő" feleségét, Várkonyi Andreát is.

Utóbbi "szereplő" húzta aztán a legrövidebbet, mégpedig a kezében tartott gagyi jegeskávé miatt.

Mert ugye, ha már Olaszország és kávékultúra, akkor ne egy olcsó, dobozos vacakkal pózoljon Magyarország egyik leggazdagabb emberének neje – vélik a Várkonyi Andreán élcelődők. Szerkesztőségünk természetesen az ilyesfajta trollkodástól elhatárolódik.

De azért nézzétek, mily csodás alkotások születtek. Fotók innen.

Várkonyi Andrea a jachtos lesifotók nagy vesztese – rajta röhög most a magyar internet

Várkonyi Andrea a jachtos lesifotók nagy vesztese – rajta röhög most a magyar internet

Várkonyi Andrea a jachtos lesifotók nagy vesztese – rajta röhög most a magyar internet

Várkonyi Andrea a jachtos lesifotók nagy vesztese – rajta röhög most a magyar internet

Várkonyi Andrea a jachtos lesifotók nagy vesztese – rajta röhög most a magyar internet

Várkonyi Andrea a jachtos lesifotók nagy vesztese – rajta röhög most a magyar internet

Forrás: Facebook

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Andika most arra gondol,hogy miért siette el ezt a házasságot,hisz orbán is megözvegyülhet...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
Andika most arra gondol,hogy miért siette el ezt a házasságot,hisz orbán is megözvegyülhet...
Toller Béla
@Shikari: Nagy ciki ez a páros, de egyébként meg igazad van. Nem miden pitiáner van a ti pártotokon !
Nyírfa
Andika rosszkedvű, ami nem csoda. Nehezen emészti, hogy eladta magát. Megérdemli, hogy Lölő legyen számára a férfi (?), hogy hozzá csúnyuljon, öregedjen, hogy undorodjon tőle és magától.
Ne búsulj, Andi, majd veszel fiatal legényeket a rosszabb napokon, szerelmes férjed nem fogja megtagadni tőled a rávalót. Az elbutulás ellen pedig védekezz olvasással, ajánlom figyelmedbe az Állatfarmot.
jáger laszló
Hát ez ebben az uborkaszezonban is lejáratási kategória
Nem felel + az ízlésemnek!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Borsó
@Mirabilis: Hát… ha ez a nyeremény, akkor szemmel láthatólag nem tette őt túl boldoggá. Ilyen pofával létezne mellettem a partnerem, rögtön kétségbe vonnám a nagy érzéseit.
DR PRÉDlKÁTOR
Vajon mire gondolhat Ondi (mészáros után szabadon...) a szőke ciklon ott a luxushajón???

Vörösmarty Mihály: A merengőhöz (részlet)

Hová merűlt el szép szemed világa?
Mi az, mit kétes távolban keres?
Talán a múlt idők setét virága,
Min a csalódás könnye rengedez?
gina
Öszintén, nem irigylem ezt az aranyásót, ezzel az undorral kell nap minr nap lefeküdnie,,,,,,,egy sarki prosti legalább ki tudja válogatni a pasikat...
Nyírfa
@DR PRÉDlKÁTOR: 19.44

" Tán a jövőnek holdas fátyolában
Ijesztő képek réme jár feléd,
S nem bízhatol sorsodnak jóslatában,
Mert egyszer azt csalúton kereséd? "
Aki Én
@Shikari: a tetves kedvenceid a nagyarok egyetlen ellensége, te agyhalott féreg!
És ez többek között neked köszönhető.
Nem felejtünk!
CsipkeRózsa
@Shikari: Jó, hogy már ezt a házaspárt kicikiző hozzászólásokról is a magyarellenes zsidó ellenség képe jut eszedbe.
simmering73
@Maccska: Rajtad kívül ki örjöng még itt, lápi póc?
nemkati
Hány ember hány órát dolgozott azért, hogy ezek a derék emberek ezzel a gyönyörű hajóval szelhessék a habokat... nehéz munkájuk jutalmaként...
human
Én pusztán jó sok intim együttlétet kívánok Andinak Lölövel. Hosszú 5 percek lehetnek.
verőce21
Régi dakota-magyar mondás, hogy a kutya ugat, a pénz beszél...!
kakukkmadár
Nincs itt kérem semmi látnivaló, Andika anyakönyvezve hivatalosan csinálja azt, amit a hasonló kinézetű lányok más jachtokon jó pénzért...vagy nem?
percsi
Ez a seg.hül.e Magyarország legsikeresebb üzlet és bankvezére Gyurcsány miatt lett a világ egyik leggazdagabb embere. Jár neki ez a luxuspihenés, hisz 60-80 sikeres céget elvezetni nem könnyű feladat. Nagyon ritka eset, talán egyetlen a világon! Vajon tiborczka utolérte már?
Yoda69
@nemkati: En inkabb ugy tennem fel a kerdest hany ezer magyarnak kellett covidban meghalnia, hogy ezek a tetvek degeszre keressek magikat a vakcina es legpumpa mutyin.
Gondolj bele, ha csak a malaj faszi yachtot es maganrepulot vett a magyarok veren, akkor mennyi eshetett le orbannak?
jáger laszló
Andika néha elmélázik és talán Bocskor férfiasságára gondol!!??,
Azok a régi szép idők...
Azok mér L múltak és visszazökken a jelenbe...
csak ennyi
barátilag
J,L,
nemkati
@Yoda69: Neki is, de van 5 gyereke. Azokat szépen a saját lábunkra állította. A legöregebbet már szabad szemmel is jól láthatóan, a többit meg egyelőre fű alatt.
balos
Heu-réka!Itt a megoldás az akkumulátor gyárak építésére!Az észak koreai gecinek kellenek az új mániájához!Azzal működnek a "világot elpusztítani" képes új tenger alatti "fegyverei"!Persze lehet véletlen egybeesés is,de ismerve a nemzethünk nagy vezérének kificamodott "ízlését" hát tüle ez is kitelik!A támogatói örülhetnek megoldhatja a munkaerő kérdést a épülő gyárakban!
nemkati
@Horizont: El van tűnve. Apuka fekete báránykája nem szerepelhet sehol nyilvánosan, mert hát mi lenne akkor az alaptörvény rá vonatkozó passzusaival? Aminek az irójára is vonatkozó passzusait pont annak kéne megváltoztatni?
Nyírfa
@Shikari: A zsidók, veled ellentétben, többnyire tanult, művelt emberek. Itt jegyzem meg, hogy a kornak és a pedigrének nincsen köze egymáshoz. A buta emberekre jellemző magabiztossággal nevetgélsz, miközben ídehányod a világodat betöltő epédet, a faragatlanságodat, a tudatlanságodat. Az intellektuális deficited még itt, a Propelleren is ritkaságszámba megy,
A külsődet pedig olyannak képzelem, mint Demeter Szilárdét: kis csenevész, barna fogú, förtelmesen csúf emberke lehetsz, akit bottal sem piszkálnának meg a hölgyek.
Nyírfa
@Horizont: 09.00

Tudod, hogy kerülöm őket mint a pestiseket, de van, amikor betelik a pohár, és nem lehet szó nélkül hagyni a garázdálkodásukat. Nincs visszataszítóbb az arrogáns, korlátolt kis mitugrászoknál.
Nyírfa
@sgl: 09.10

Egyetértek. Ám nem szükséges alászállni ahhoz, hogy az ember véleményt nyilvánítson róluk. Sőt, a magunk mércéje szerint , időnként szükséges is.
Nyírfa
@sgl: 09.14

" A patkánnyal nem szabad megpróbálni megütközni a csatornában, mert ott ő van előnyben!
Ha elkezdünk alkudozni a háttérben, a sötétben mutyizni, végünk van!
Meg kell próbálni kihozni a fényre.' "

Ez így van. De figyeld csak meg, hogy kivétel nélkül minden patkány, legyen az állat, vagy állatként viselkedő ember a fény után kapkod, éppen azt az erőt akarja birtokolni, amely nélkül nincsen élet. Szinte falja a fényt, hogy életben maradhasson, ezért újabb és újabb forrásokra van szüksége, tehát egyre követelőzőbb, egyre kevésbé válogat az eszközökben, melyeket egyre gátlástalanabbul használ. És ezzel bezárul a kör, mert éppen a sötétsége okozza a vesztét. Ez a veszte minden diktatúrának, minden maffiózónak, minden patkánynak , mert amikor már ki kell jönniük a fényre ahhoz, hogy áldozatokat találjanak, nemcsak láthatóvá, de sebezhetővé, és ártalmatlaníthatóvá válnak.
Nyírfa
@sgl: 09.25

Nekem mondod vagy a többieknek? :)
Az esetek 90 százalékában magam is a negligálást választom.
Nyírfa
@Horizont: 09.42

Ugye, hogy nem is olyan könnyű a demokrácia? :)
Amikor egy értekezésben először találkoztam a mindenki igazsága igazság elvével, zavarba jöttem. Eztígyhogy? - kérdezhettem volna Pető Péter újságíró szellemes szóösszevonásával, de akkor még nem ismertem Pető Pétert. :)
Azon gondolkodtam, hogy , amennyiben minden igazságot igaznak fogadunk el, akkor mi lesz az általam egyetemes igazságnak tartott tartománnyal? Végül arra jutottam, hogy nincs jogom kétségbe vonni azt az érzést, gondolatot, amit valaki igaznak tart, hiszen én is megteremtettem a magam igazságait, kiválasztottam az igényeim szerinti elveket, amelyek mentén igyekszem berendezni az életemet. Nagy hatással volt rám Carl Rogers, a humanisztikus pszichológia alapjait lefektető gondolkodó, akinek egy tanítását ki is tettem az előszobánkba az ajtó mellé. Így szól: " A feltétel nélküli elfogadás a legnagyobb élmény, amelyet egy ember átélni képes. "
Időről időre az eszembe juttatom, amikor ítélkezni akarok véleményezés helyett, amikor azon kapom magam, hogy már nem közlöm, hanem tukmálni akarom a saját elgondolásaimat.
Tényleg nem a dedóban vagyunk, nem is kocsmában, bár, sokszor van ilyen érzésem...ilyenkor továbbállok.
Figyelnünk magunkra, egymásra, azt hiszem, valahol ez az origója annak a bizonyos feltétel nélküli elfogadásnak, amely annyira szép, hogy számomra igazságértékkel bír.
Egyet azonban szükségesnek érzek hozzátenni: a feltétel nélküli elfogadás a különböző, egymás mellett létező igazságok elfogadására vonatkozik, amelyeket ütköztethetünk, sőt, kell is, hogy megbeszélés tárgyát képezzék, azaz konszenzusra jussunk, de nem tehetünk úgy, mintha nem léteznének. Ez a belépő a fejlett társadalmak, közösségek közé.
Nyírfa
@sgl: 10.04

Van, amikor már túl sok a virtuális pofon, arról nem is beszélve, hogy a pofont az indulat szüli, a megoldást viszont a kreativitás.
Nézd meg Orbánt, az apja debilre pofozta.
Szinte mindig jegyzem az igazságaidat, ezt láthatod a lájkokból, ha éppen figyelsz rá, de szerintem is sokszor esel túlzásba.
Az arany középút, a higgadt kritika párosulva a javaslatokkal, az elemzésekkel, a lehetőségek körbejárásával nem marad csupán ebben a kis közösségben, olvassák mások is. Némi spiritualitással: kikerülnek a mátrixba.
Nyírfa
@Horizont: 10.54

Nem értünk egyet, de azért reagálok. :)
Elfogadom, hogy neked ezek a stratégiáid. Ezekben nem tartok veled, nyilván nem is igényled. Elsősorban arra fókuszálok, hogy mi az, amiben hasonlóképpen látjuk a világot, mi az, amiben együtt tudjuk a társadalmi fejlődést motiválni, ami visszahat ránk is, tehát érdekeltek vagyunk benne.
Együtt gondolkodni azért is nagyon jó, mert a gondolataink ugródeszkát is jelenthetnek egymás számára.
Én számtalanszor éltem itt meg, hogy Csipkerózsa a maga nemesen egyszerű meglátásaival átsegített egy elakadásomon. De ugyanígy figyelek mindenkire, mert a rosszból, a jóból egyaránt le lehet vonni a tanulságokat.
Nyírfa
@Horizont: 13.17

Ami kapcsán akár sgl, akár én , akár más, már megkértünk, hogy ne vedd fel a kesztyűjüket, az nem vita volt, nem két felnőtt ember egymás közötti eszmecseréje, hanem gyalázkodás, ordenáré, alpári megnyilvánulásözön.
Én úgy érzem, hogy ezt nem szabad viszonozni, egyrészt, mert azzal még inkább magunkra rántjuk őket, és ők élvezettel tobzódnak is az így kialakult helyzetben, másrészt, mert teret adunk egy olyan energiának, amely élősködőként fúrja magát a " bőrünk " alá.
Valójában téged féltünk, amikor ehhez mégis partnerül szegődsz, hiszen ezek a támadások felzaklatnak téged, leszívnak, viszik az energiádat, amellyel a trollok a maguk sötétségét táplálják: nem többek lesznek általa , hanem azt akarják elérni, hogy te legyél kevesebb. Rossz nézni, de, mivel ez a te döntésed, én már leszoktam arról, hogy közbeavatkozzam.
Nyírfa
@Horizont: Ja. Jól megnehezítjük egymásnak. De először magunknak! :)
Menőmanó
És még van pofája Gecinek kérdezgetni, hogy hol a pénzünk. Ott úszik az Adrián basszameg.
Dr. Proktor
Tóta W. " Jószágáról és annak jövedelméről fogalma sem volt már régóta, a hajót is alig bírta átfogni a tudata, nincs az ő horizontja hatvan méter. De a nevét szereti: Rozébor!"
Dr. Proktor
@izéke: "Andika most arra gondol,hogy miért siette el ezt a házasságot,hisz orbán is megözvegyülhet..."
Pont így jutott hozzá Orbán pénzeszsákjához...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.