Összesen 34 ezer rakétát lőnek a magasba.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Augusztus 20. A pazarlás és rongyrázás a történelem egyik legdurvább inflációja közben.
twitter.com/csorike1520/status/1692058557498142737/photo/1
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Augusztus 20. A pazarlás és rongyrázás a történelem egyik legdurvább inflációja közben.
twitter.com/csorike1520/status/1692058557498142737/photo/1
Nyírfa
És erre büszkék? Erre. Más nincs, amire lehetnének.
Eladott Ország
Remek ötlet tüzijáték megrendezése. A brutális megszorításokat, inflációt méltóképp kell megünnepelni.Egy olyan országban, ahol egy hazug megalomán, kleptomán bűnöző hozza a törvényeket, ez is belefér. Mulassunk. Hiszen cirkusz kell a népnek, nem kenyér... De a pék szabin van.
twitter.com/xmedardc/status/1678871701969412096/photo/1
Ezt nem képes ésszel felfogni minden fideszes agymenesztett Orbán -imádó , és éppen ezért ezek mind hazaárulók bizonyos értelemben ! Mert láthatják a számok nem hazudnak , ezek a szelektív szemetes gondolkozású egyedek mégis ezekre szavaznak ! A magyar államháztartás maastrichti adóssága. 2023. 03.31. 51175 milliárd ft. ( Forrás ÁKK) Túllépte az 50 ezer milliárd forintot az államadósság..
novekedes.hu/hirek/boven-tullepte-az-50-ezer-milliard-forintot-az-allamadossag
Orbán: Ha beledöglötök akkor is lesz tüzijáték, mert az vetíti az égre az én dicsőségem. Orbánt kellene már az égre kivetiteni.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/365702545_306987458459095_8653568581448071219_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=-taKBgkFhksAX866cie&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfA7FlEUJcsU-FoGjhYBVfxNFlHH6p2Bc5TUJ4zUjJFcfw&oe=64E78C6E
namihami
Érthető! Helyes! Logikus! Az Eu leggazdagabb országa egyikének ennyi ki is jár! Ennél talán csak a bolgároknak illene még drágábbat rendezni!
Macskaszem
Kenyér helyett cirkusz. Hülye magyaroknak ez megfelel.
simmering73
Európa legnagyobb tüzijátéka lesz Európa legszegényebb országában.
kereső
... kormányos "úr"...
én vagyok az.. a marika..
Hát mivel úgy adódott hogy épp fönnt leszek a délután a nagyfaluba, érdklődnék, hogy nem szeghetném e én meg asztat az ország kenyerét.. ha mán a lisztbe én is beleadtam.. mellettem szóljon az is, hogy soha nem loptam, és nem is mutattam mást mint ami vót.. remélem ez nem kizáró ok...
mer ugye a dagasztást félreértő gabikánk kiesett a nagy, keresztény jászolból.. lőrinckém egyem is meg talán még mindíg a siráyokat hajkurássza a kínai papucsával.. juditkám, meg a jóskával várja a tamáskát amíg az magába erőlteti a bohóccsinálót valamelyik brüsszeli csehó fiúvécéjében..
kérem tiszteljen meg azzal, hogy ezt a dógot én végezzem el.. mán csak hogy felidézhessem legalább, milyen egy egész kenyeret a gyönge karjaimban ringatni.. meg hát ritkán lát együtt két ilyen címeres gazembert egy magamfajta özvegyasszony, mint a kormányos úr meg ez a janicsár..
a faluból többen álltak a kultúr előtt.. de most nem jött a békemenetes busz sem.. aszt miér? elfogytak a hívők? csak mer úgy átfussa a nemzeti lemezjáttszó ezt a békemenetes baromságot mostanság.. mint a Zatopek a célszalagot..
kend se beszél mán annyit a híveihez.. aszt most úgy elárvultunk.. hát mér nem teccik kiállni megint azzal a kinyomott bendőjével, és az ünneplő, viktorozó tömeg előtt hírdetni az igét... igaz.. most nem koszolnák össze úgy a Kossuth teret, mint amikor a kecskeképű filipsz fél perc alatt elszámolt kétmillióig..
Vagy eddig tartott ez a nép egyszerű gyermeke mese? na csak kérdem.. mer ha a sajátjaitól fél.. akkó immár igen nagy a baj..
na de ne búsuljunk.. mint a legsorvasztóbb, legaljasabb lózungrendszerekben.. idén még szebb lesz a tüzijáték, még több pénzből készül.. és én még kevesebb tejjel nyammoghatom a tejbekenyeret.. na persze köll a parasztvakítás.. meg az óccso sör.. az arénában meg mán úgy is folynak a játékok...
kereső
...
hát.. kormányos úr.. nékünk valamikor, nem ezt ígérték.. a lángoló szemű kommunista vadászok, mára felvették az üldözöttek gúnyáját.. megteremtve a valaha volt legmocskosabb, legfosztogatóbb és legártalmasabb rendszert, amire gondóni se mertünk... asszem, hogy mi igen át lettünk b@sszva..
na de amíg a lőrinckével suhan a jachtunk.. és a nép szájtátva nézi micsoda pompával lövik az égbe a saját jövőjüket... közben a kormányos úr se álljon túl közel a Szent István király szobrához..
mer ha az lelép a talapzatról, a maradék kezével leb@sz egy akkora pofont a kormányos úrnak.. hogy a semjén elvtárs fogja kihalászni a kormányos urat azzal az aggódó tekintetivel.. , valahol Paks és Baja között, két marék hínárral a szájában..
Marika..
infinity
Ez kell a parasztnak - nézni a fénybe, mint az úttestre tévedt állat, amelyik menekülés helyett ledermedve bámul a közeledő autó reflektorába!

Hát nem sikerült... Úgy tűnik, kicsi átokoknak kicsi foganatja van :)
Nagyobba nem is kezdtem volna, mert ahhoz le kellett volna paktálnom az Ördöggel, ami elképzelhetetlen!
Igazából, nem is átok volt az enyém, hanem a kozmikus energiára bíztam, hogy mi legyen. Mivel nem lett semmi, ezért marad ami volt:

"Szeretett testvéreim, ne álljatok bosszút magatokért! Inkább bízzátok ezt Isten haragjára, mert meg van írva: „A bosszúállás az én dolgom, én majd megfizetek - ezt mondja az Úr.” (Róma 12, 19; Egyszerű fordítás)

Nem lehet siettetni! Ezzel csak az a baj, hogy nem tudni mikor jön el (Márk 13, 32), de mint ismert a mondás: "A türelem rózsát terem." De ne aggódjatok, közel a vég, mert az emberiség most már rohamtempóban halad a vesztébe!

Na csá!

www.youtube.com/watch?v=km8ppDzNtq8

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.