Gyárat alapít Kaposváron a lineáris hidraulikus szerkezetek előállításával foglalkozó kínai Jiecang Linear Motion Technology Co. Ltd. – jelentették be a cég vezetői hétfőn a somogyi vármegyeszékhelyen, a projektet bemutató sajtótájékoztatón.

Újabb kínai beruházás: Kaposváron épül egy 60 millió eurós üzemVang Ji, a Kínai Kommunista Párt Központi Bizottságának külügyi igazgatója fogadja Szijjártó Péter minisztert Pekingben 2023. május 15-én / MTI/KKM

Az üzem a tervek szerint több mint 60 millió euróból épül meg, a jövő év végéig megkezdi tevékenységét, egyidejűleg ez lesz a kínai cég európai logisztikai központja is.

Szun Hunkuang (Sun Honguang) a magyarországi projekt vezetője elmondta, a beruházást két ütemben valósítják meg. Éves szinten 80 millió eurós árbevételt terveznek, több mint 200 munkahelyet teremtve.

Hu Zsencsang (Hu Renchang), a Jiecang Linear Motion elnöke arról beszélt, hogy az európai piacban óriási növekedési potenciált látnak, és miután Magyarország a kontinens közpén helyezkedik el jó közlekedési lehetőségekkel, ezért alapítanak itt gyárat az Egyesült Államok és Malajzia után.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Most már valóban szükség lesz a kínai nyelv tanítására, mert nagyon "elkínaisodik" Magyarország. Honnan szerzünk kínai nyelvtanárokat?
simmering73
@Maccska: Ahogy nézem neked tett be nyirvogi.
csak úgy....
@Maccska: @Maccska: a te kínai neved , csak csikk van? -ciganyúl, csüng a tyúk,
- magyarúl meg csak szimplán ,idióta barom..
libellle
@Maccska: Szerintem már nem sok marad akkor Magyarországból. Amit nem loptak szét, az eladják kölcsönért cserébe a kinainak. Mert kinai üzemet csak kinai vagy àzsiai épit és ott csak kinai vagy Fillipino olcso munkás fog dolgozni. Most ez akkor kinek tesz be ?? Nektek magyaroknak mindnek. Neked katze
csak úgy....
@Maccska: a terepröl lehagytad 0rbanisztánt, te ökrök ökre! vissza is ríjjátok hamarosan a habsburgokat...
Kovács Máté
@durbincs:szopos szaju anyadnak irogas,basod anyadat pempösre aki kiszart egy ilyen gecit
basod anyadat a vén szuvas kurvát
Nessy
@Sakk Matt: Már lassan vagyunk! Méghozzá gazdasági gyarmat, amiből nincs kiút! Minden nagyobb városnak meg lesz a kínai negyede, mint máshol is. Saját szabályokkal.
Juhász István
Az " átkosban... " megtanultam, és elég jól- OROSZUL. Most is, már megvénülve, jól megértetem magam orosz anyanyelvűekkel. A kinai nyelv az sokkal nehezebb lesz. A kinai IRÁSJELEK elsajátitása meg egyszerűen felfoghatatlannak tűnik. Mindegy... el kell kezdeni a kinait tanulni, mert hamarosan nagy szükség lesz rá.
ómió
Jaj, csak munkahelyeket ne! Az annyira nem efftársi!
libellle
@Maccska: Stimmt én absolut liberális demokratikus szellemü vagyok. Nem jobbradikális názi mint a kormányod. Ja és a kommunista szót még kifelejtettem, abszolut mély komcsik ti pedig a szolgáik . Teljesen idiotának tartanak benneteket, jogosan!!! Azt csinálnak amit akarnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.