Ahogy országszerte rengeteg települést, úgy Vácot is fenyegeti a migránsmunkás áradat, az ellenzéki vezetésű város azonban mindent megtesz a helyiek érdekeiért – olvasható a Jobbik-Konzervatívok közleményében.

"Migránsmunkások" áradata miatt fújt riadót a Jobbik
Fotó: Pixabay

Emlékeztetnek, a Gödön lévő Samsung gyár működése már eddig is súlyos hatással volt a környéken élőkre, a város pedig elesett az iparűzési-adóbevételektől. Ez közvetve a váciakat is érinti, hiszen nap mint nap tapasztalják, hogy a propagandamédián keresztül lejáratják az ellenzéki vezetésű önkormányzatot, amely minden erejével azon dolgozik, hogy megóvja a várost a környezeti, kulturális és gazdasági veszélyektől.

Azt írják, nemrég napvilágot látott a hír, hogy a gödi Samsung gyár szennyvizét Vác felé vezetnék el, emellett egy kínai beruházás keretében okosraktárat építenének a városban, a lakott területtől mindössze néhány méterre. E raktár olyan anyagokat tárolna, amely egy esetleges balesetnél óriási károkat okozna. Legutóbb pedig már migránsszállások építése is felmerült.

Ahogy Magyarország egésze, úgy Vác sem akar ázsiai akkugyár nagyhatalom és migránsmunkás szállás lenni!

A Jobbik-Konzervatívok azt írja, "nem kérünk a számolatlanul beérkező migránsmunkásokból! Európai béreket és normális munkahelyeket, normális Magyarországot követelünk honfitársaink számára!"

Forrás: OS-MTI

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Ha Magyarországra jössz nem veheted el a magyarok munkáját.

Vagy pedig de.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Philip Marlowe: te szoktad használni néha az eszed, 10 évig migráncs fujj,most meg migráncs jujj? azok a települések, ahova betelepítik 0rbán migráncsait + az akksi gyárakat,azok 0rbánt fogják leszavazni,mint a szart! -föleg ha a fiatal és kanos vendégmunkás migráncsok megizélják a 1/2 falut!
Peller Anikó
Ha Magyarországra jössz nem veheted el a magyarok munkáját.

Vagy pedig de.
csak úgy....
@Peller Anikó: lehet,hogy ez a fax @Philip Marlowe: nem is magyar és munkája sincs, csak egy buta feje ?
Nessy
@csak úgy...: Eddig a menekültek "majmok" és egyéb kedves jelzőt kaptak, és velük riogatták a rossz gyerekeket, és a felnőtt híveket. Most majd lehet magyarázni, hogy ezek a gazdasági migránsok jó migránsok, földre szállt nagyon okos, angyalok! Építeni kell nekik lakást, iskolát, boltot, szerezni háziorvost!
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma, 18:36 ☻ A fidfesz is megy a süllyesztőbe a történelem szemétdombjára ahová való! A statisztikák szerint jelenleg Németorságban pedig 320 ezer, a briteknél 280 ezer magyar állampolgár dolgozik, de a többi nyugati országban is vannak jopáran. Ebbe ráadásul nem számitanak bele azok, akik 10 év ottélés után megszereztek a helyi állampolgárságot, azaz ezek többsége 2013 után ment ki. Eközben Orban pár héttel ezelőtti nyilatkozata szerint 5 éven belül még 500 ezer külföldi munkavállalóra lesz szüksége a magyar gazdaságnak az eddig behozott százezren felül. Azaz a kormánypolitika lényege, hogy tartsuk nyomorúságosan alacsonyan a magyar béreket, hogy kedvezzünk az olcsó munkaerőt igénylő kinai akkugyáraknak, az emiatt százezrével kivándorló magyarok helyére pedig hozzunk be migráncsokat’ a világ legszegényebb országaiból, Indiából, Bangladesből, Fülöp-szigetekről, miközben öklünket rázva uszítunk a migració ellen. A fidesz lassan elintézi a lakosságcserét - minden magyar lelép, és jönnek a kínaiak, meg a fülöp-szigeteiek. Az "Eriggy innen fiatal" program elérte célját!
A régió országaiban dinamikus bérfelzarkozás volt az elmúlt 15 évben, azaz jelentősen közeledtek a cseh, szlovák, lengyel, horvát, román fizetések a nyugatihoz. Magyarország a kakukktojas a kivétel, mert a fidesz , illetve a pártkatona Matolcsy irányítása alá került jegybank 2011 óta folyamatosan gyengitette a forintot, 260- ról 390- re, ami rendre elvitte a forintban számolt hazai béremelkedést, igy euróban számolva semmit sem nőttek a magyar fizetések. Emiatt a lengyel, horvát, szlovák, cseh fizetések utolérték majd messze el is hagytak a magyart, sőt mar a románok is felzárkóztak. Igaza lesz Viktornak vagy Matolcsynek, 2030-ra utolérjük Ausztriát. Mindenki odaköltözik. Lakosságcsere lesz, magyarok ki, filippínók be. Naugye, hogy a keleti nyitás bejött! Az osztrákoknak. Magyar jólét meg a középhatalmi státusz miatt járnak ki annyian dolgozni.
csak úgy....
@Nessy: fideszék profi agymosók, az amúgy is üres fejüekkel nem lesz gond, ha csak nem telepítenek migráncsokat a közelébe!
"Építeni kell nekik lakást, iskolát, boltot, szerezni háziorvost! " -fujd föl, akkor ök jobban lennének tartva mint a benszülött magyarok! - persze 0rbán útjai kifürkészhetetlenek...
jáger laszló
Munkásként jöhetnek.mert így jól vannak álcázva!!
No de meddig maradnak az itt a kérdés!!!
Csak ennyi
barátilag
J.L.
Péter2
Itt az ékes bizonyítéka , hogy a " elkurmány " nem a magyar munkavállalók, itt élő magyar dolgozók érdekeit képviseli , hanem ázsiai , balkáni és még ki tudja a szélrózsa irányából jövőkét ! Nincs kétség , hogy a bérek rovására megy , aztán jönnek a behurcolt légúti megbetegedések amik még itt nincsenek , és a közbiztonságra sem lesz jó hatással ! " Lásd a Komáromi akkumulátor gyári esetet ! --telex.hu/belfold/2023/08/16/komarom-epitkezes-targonca-emberoles-kiserlete-vademeles
Nessy
@Maccska: Nyugatra maguktól mennek, minden kockázatot vállalva, ide toborozzák őket!
csak úgy....
@Maccska: még jó,hogy a te "munkádat" nem tudják elvenni...,:) -azért hidd el nekem ,hogy nagy szarban lesztek velük, föleg ha rájönnek ,hogy éhbérért melóztatják öket...,- nem úgy mint nyugaton, ahol a vendégmunkás is azt a pénzt keresi, amit a német ,osztrák...stb. kollégája! belöled majd a kínaiak,dühükben macsskalevest csinálnak ,sok shikaris gombóccal! :)
Peller Anikó
@Nessy: Ők majd eztán mennek nyugatra. Ez a baromacska meg azt hiszi ide jönnek.

@Macskaszar: Szerinted meg lesznek kötözve hülyegyerek? Az idióta cigánykormányod amiért eddig "küzdött", nyomta a migrács propagandát, most pont az ellenkezőjét teszi.

Ne azt nézzék amit mondok, hanem azt amit teszek. Migrácsokat ide Európába. Te meg tapsikoljál igyot. Aztán meddig maradnak, amikor nyugaton több támogatást kapnak ingyen mint nálunk munkabért?
Nessy
@Peller Anikó: A letelepedési kötvényesekből sem igazán maradtak kis hazánkban. Mi csak a kamatokat utaljuk nekik!
lusta
@Peller Anikó: Nálunk a beruházáson 7 indiai vendégmunkás volt. A végére csak ketten maradtak.
Juhász István
Gond 1. Fel kell épiteni a részükre min. egy kisváros- részt, ahol bolt szórakozási lehetőség, orvosi ellátás stb. minden megvan, merthogy ők is emberek. Gond 2. Előbb, utóbb rájönnek, hogy a beigért BÉRÜK, jóval a magyar BEVALLOTT ÁTLAGBÉR alatt van, és elkezdődnek a bértárgyalásaik,bérharcaik, tüntetésekkel együtt. Gond 3. Elpjönnek a NEMISÉGI problémák is. Egyrészt egymás között, másrészt jártukban- keltükben, / hiszen bezárni nem lehet őket sem... / a magyar lakosság köreiben is találni fognak párokat, esetleg gyerek is születik, aki MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR LESZ. Már a szerződés lejártakor sem lehet hazaküldeni. Gond 4-5-6-stb. Mindenki elgondolkodhat, mennyi baj fog származni belőlük, nembeszélve a - talán legnagyobbról : KI FOGNAK ALAKULNI AZ ÚGYN. NO- GO ZÓNÁK...GTörvényszerű mindez. aki nem igy gondolja, az nem érti az ÉLETET.
Peller Anikó
@Juhász István: A bán nem buta, csak aljas. Ha mégegyszer halomrakerülök..

És lőn.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.