Csák János kultúráért és innovációért felelős tárcavezető visszavonta Hoppál Péter miniszteri biztosi kinevezését. Orbán Viktor reggelre új helyet talált neki.

Csák János éjjel felmentette miniszteri biztosát, de Orbán Viktor reggelre megoldotta Hoppál Péter problémáját

Fotó: MTI/Kiss Dániel

Hoppál Péter feladata ezidáig „a miniszter által meghatározott, kiemelt jelentőségű kulturális célokhoz kapcsolódó feladatok ellátása” volt.

A parlamenti képviselő nem maradt munka nélkül, Orbán Viktor miniszterelnök „a magyar–török közös kulturális évad 2024. évi megrendezésének előkészítéséért és lebonyolításáért felelős kormánybiztossá” nevezte őt ki

– számol be az Index.

A határozat értelmében a kormánybiztos tevékenységét a Kulturális és Innovációs Minisztérium szervezetében működő 5 fős titkárság segíti a továbbiakban.

Forrás: Index

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
hoppá a mindenféle beosztásba kinevezettek között is a legalja. Sok minden volt már ez a szemét.
jáger laszló
Ő a magyar áfium a török LN!!???
Így kell ezt felfogni!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
@colibri: Igazi cölöp teknőc! Már azon sem elmélkedik, hogy mit kellene ott csinálnia, és ki volt az a zakkant, aki ilyen magasra rakta!
csak úgy....
a fidesszel az is egy hatalmas probléma,hogy ök elöszeretettel használják azokat a hoppál féle faxikat, akik semmire sem jók csak seggnyalónak!
Nyírfa
Nem tudtam, mi oka van a török-magyar kulturális izének, hát kerestem, és rögvest belefutottam a telex cikkébe, amelyből idézek:

" Noha nem tudni, miért éri meg a magyar adófizetőknek a törökországi programsorozat, sokatmondó, hogy éppen kedden jelentette be a szervezésért és lebonyolításért külügyminiszterként felelős Szijjártó Péter, hogy a Türk Államok Szervezetének keretein belül működő Bölcsek Tanácsa Nobel-békedíjat adna Recep Tayyip Erdoğan török elnöknek az orosz–ukrán háborúban játszott sikeres közvetítői szerepéért. "

Az a Nobel-békedíj, biztos, hogy nem Pjotron múlna.

A program, amelyért most a Hoppál semmihez sem értő felel, 835 milliót kóstál, + ami hozzájön előre nem látható költségként, fidesz-módra.

telex.hu/belfold/2023/02/01/835-milliot-szan-a-kormany-a-2024-es-magyar-torok-kozos-kulturalis-evadra

A közpénzzel való felelőtlen "gazdálkodás" miatt állampolgári feljelentést kéne tenni sokszázezer aláíróval.
De az is megoldás, ha leváltjuk őket, inkább előbb mint utóbb ( by Gyurcsány).
Jelzem, ezt 2014-nem kellett volna.
rakitics41
Hoppá!Hoppál lehet hogy családtag, családtagot pedig nem lehet csak úgy hipp-hopp kirúgni, akarom mondani finoman felmenteni!Orbán megmondta, hogy senkit nem hagy az út szélén, csak azt nem tudtam hogy ez az ember Orbán szerint senki!!
Nyírfa
Hiába, no, a közös történelem romantikája. Gondoljunk bele, ha nincs török hódoltság, nem születik meg gyermekkorom egyik legizgalmasabb olvasmánya, az Egri csillagok. Mivé lennénk a török fürdők, Gül baba türbéje és Zrínyi kirohanása nélkül? Ugye, hogy semmik?
Gyertek, türkök ligetre, itt a világ közepe!
kereső
@Nyírfa: Hááááááááááát(sic!), de mégsem lettünk törökké 150 év alatt sem, ahogy "keresztényekké "sem ezer év alatt (legalábbis amit mostanság orbánék hirdetnek kereszténység cimszó alatt).
Nyírfa
@Nyírfa: 11.23

Az utolsó mondatomban alaposan mellé nyúltam, muszáj újra írni: jelzem, ezt 2014-BEN kellett volna.
Nyírfa
@kereső: 11.38

Maradtunk pogányok, hiába István erőfeszítései: a vér nem válik vízzé.
Bár, őszintén szólva nekem Koppány rokonszenvesebb mint István. Ha van nép, amelyik felőrli magát az identitásproblémája miatt, az a magyar.
Örülök, hogy többségében germánvér folyik az ereimben. Hozzá is mentem egy sváb fiúhoz. :) Nincsenek véletlenek.
rakitics41
A hit mindig magán ügy volt, és az is marad.Modern államokban ezért is vált külön az állam az egyháztól, s nálunk is így kellene már rég óta működni ezeknek a szervezeteknek.Sajnos mi csak érintőlegesen vagyunk modern polgári állam, ez az állam és az egyházak működésében is meglátszik.
laja70
Hoppá Péter, mondta Csák, de Orbán egy ilyen síma nyelvű alattvalót nem hagy parlagon!!!
telegdilaci
@Horizont:A Hűséges X@ROS-seggnyalóinak kitalálnak valami semmit nem jelentő pozíciót hogy kinevezzék jó zsíros fizetésért,legalább nem csökken a Vállalhatatlan hazugságot szajkózók létszáma,itt nincs bízva semmi még a Miniszterekre sem mivel egyszemélyi kormányzás van,a Miniszter kirúgja Orbán újra kinevezi egy kitalált pozícióba,a Hűséges Pincsikátyáját!
namihami
Íme: ""Hol legnagyobb a szükség, ott legközelebb a segítség!"" !
Nem kell több, mint egy humánus miniszterelnök!
vitriol
Olcsó játék az unatkozó kormánytagoknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.