Soltész Miklós szerint mindenkinek jó, hogy így költi el az adófizetők pénzét a kormány.

6 milliárdnyi közpénzt öntött a kormány egyházi ingatlanokba Kőszegen – „Nem kell foglalkozni” a kritikusokkal az államtitkár szerint

Soltész Miklós. Kép: MTI/Vajda János

6 milliárd forint közpénzt önt a kormány Kőszegen a város egyházi tulajdonban lévő ingatlanjainak felújításába – erről nyilatkozott csütörtökön Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára. Mint az MTI idézi, az államtitkár ezt mondta:

»Nem kell foglalkozni azokkal«, akik támadják ezeket a beruházásokat, de el kell mondani nekik, hogy az egész közösséget szolgálják.

Soltész szerint az egyházi beruházások erősítik, szépítik az adott közösséget, várost: a tervezők, a kivitelezők munkalehetőséget kapnak, az egyházaknak pedig a hitéleti és karitatív tevékenységüket tudják általuk megvalósítani.

Kőszegen a Kálvária-templom, a Szent Imre Missziósház és Verbita Központ, a Szent Vér temetőkápolna, valamint az egykori Szent Erzsébet Szegényház és kápolnájának felújítását támogatta meg az adófizetők pénzéből a kormány. Ez alkalomból ünnepi bejárást is tartottak, ahol az államtitkár mellett jelen volt Székely János, a Szombathelyi Egyházmegye püspöke, Ágh Péter, a város fideszes országgyűlési képviselője, Vámos Zoltán, Vas vármegye főispánja és Básthy Béla fideszes polgármester.

Forrás: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az ilyen idióta elmebetegek szerint mint Soltész Mikklós, aki a csúti gecivel és bűnszervezetével karöltve Európa koldusházává tették az országot! Vajon meddig kell még az ilyen szellemi fogyatékosokat hallgatni?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ittott
milyen közösséget. a tolvajokét? vallásos már csak a mesében létezik.
rakitics41
Tényleg nem kellene foglalkozni a kritikusokkal, a kritikával kellene foglalkozni, megvizsgálni, javítani!Csak ez olyan sok dolog, hogy ezt egy államtitkár nem tudhatja!
Eladott Ország
Az ilyen idióta elmebetegek szerint mint Soltész Mikklós, aki a csúti gecivel és bűnszervezetével karöltve Európa koldusházává tették az országot! Vajon meddig kell még az ilyen szellemi fogyatékosokat hallgatni?!
colibri
Íme Soltész, a Kirill pátriáka által orosz kitüntetésben részesült majom...(felkészül az állatgyilkos/ájtatos semmilyen zsóti)
Eladott Ország
@utánam a vízözön: ma, 19:31 ♦ "A lakosság 60 százaléka válaszolt arra a kérdésre, hogy milyen a vallása. Tizenegy éve még 3 millió 871 ezer fő vallotta magát katolikusnak, most már csak 2,9 millióan. Közülük a római katolikusok száma 3,69 millióról 2,6 millióra csökkent." "900 ezer katolikus eltűnt" Pedig MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT!
uploads.disquscdn.com/images/a9129bc8ddf7d9cbd1c7305e4f0d562be5e3afd547af0a1882d59e1f5d5b0cef.jpg?w=800&h
csak úgy....
a tatarozásokon iszonyatos sok pénzt lehet lopni,fideszék ezért is lettek keresztények!
Béla333
Megy a közpénz lopás ezerrel.
A megélhetési álkeresztények beálltak a maffiába...
Szemét banda!
Qqberci
Az Iparművészeti Múzeumot mikor fejezik be?...
jáger laszló
Az eredmény még nem, igazán értékelhető,de majd kiderül a jövőben!!???Nem hiszem,hogy ettől nőni fog a vallásosok száma Kőszegen!!
csal ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
ORBÁN VIKTOR A TIKTOKON HIRDETI A SZTÁRBAN SZTÁR LESZEKET
www.youtube.com/watch?v=Zn9YqzhWcHg
ezt érdemes megnézni!
Clavigo
Ez a Soltész ( vagY kijafaszom ez ... by Dojcs Tompi ).. ,,hasonló típus ,,mint Szajjjer Dzsozi . Tud ez a csàvó ,,ereszen mászni ,vazelines kézzel- lábbal,,bevajazott segglyukkal ?
Nessy
Aztán ettől több lesz a hívő?? Nem a konténer osztályokat kellene sport, egyház, határon túliak támogatása helyett megszüntetni, drága álomtitkár NERtárs??
Nyírfa
A szemünk előtt - és passzív támogatásunkkal - zajlik az a folyamat, amely a történelem során életre hívta a forradalmakat. Ebben az évszázadban , itthon, még nem volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.