Magyarország és a nyugati világ egymáshoz való viszonyáról, valamint a térség geopolitikai helyzetéről és jövőjéről beszélt videójában Ungár Péter, az LMP társelnöke – vette észre a Mandiner.

Ungár Péter szerint nem baj, hogy nem tartozunk a Nyugathoz
Fotó: Facebook/Ungár Péter

Ungár Péter szerint ideje leszámolni az olyan üres és semmitmondó frázisokkal, mint az „Európai Egyesült Államok” , vagy az, hogy Magyarország elrendelt geopolitika szerepe a „kompország” státusz. Ungár a Nyugathoz való törvényszerű tartozást hamisnak nevezte.

"Érdemes tehát a rozsdás és tompa közhelyeink helyett őszintén beszélni: miért nem baj, hogy nem tartozunk és soha nem is fogunk a Nyugathoz tartozni"

– mondta Ungár Péter.

Legfőbb negatívumként az „öngyarmatosítást” nevezte, és arra figyelmeztetett, hogy bár Nyugaton is vannak jó dolgok és rossz dolgok (...) nem kell őket se szeretni, se utálni, Magyarországot viszont szeretni kell, mert azt csak mi fogjuk”

Forrás: mandiner.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Roppant egyszerű a megoldás! Tessen valamelyik kipcsak országba költözni! A csemetéket türk egyetemre járatni. Bár Oroszország is biztos tárt karokkal várná az odaköltözőket!
Clavigo
@Maccska: Na ne röhögtess, macskosz..
Clavigo
@Őrnagy: Őrmikém,,túlzásokba esel...,,Mindenesetre nem óhajtok még egyszer ruszki fenhatóság alatt élni,,lezárt határok mögött.. Putrisztán jó uton halad ez irányba.. Üdv neked Hamburgból,,és nem Vlagyivosztokból,,te agyalágyult muszkaszopó..
NKF
@Őrnagy:Mit foglalkozol az ilyen balos seggfejekkel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.