Magyarország és a nyugati világ egymáshoz való viszonyáról, valamint a térség geopolitikai helyzetéről és jövőjéről beszélt videójában Ungár Péter, az LMP társelnöke – vette észre a Mandiner.

Ungár Péter szerint nem baj, hogy nem tartozunk a Nyugathoz
Fotó: Facebook/Ungár Péter

Ungár Péter szerint ideje leszámolni az olyan üres és semmitmondó frázisokkal, mint az „Európai Egyesült Államok” , vagy az, hogy Magyarország elrendelt geopolitika szerepe a „kompország” státusz. Ungár a Nyugathoz való törvényszerű tartozást hamisnak nevezte.

"Érdemes tehát a rozsdás és tompa közhelyeink helyett őszintén beszélni: miért nem baj, hogy nem tartozunk és soha nem is fogunk a Nyugathoz tartozni"

– mondta Ungár Péter.

Legfőbb negatívumként az „öngyarmatosítást” nevezte, és arra figyelmeztetett, hogy bár Nyugaton is vannak jó dolgok és rossz dolgok (...) nem kell őket se szeretni, se utálni, Magyarországot viszont szeretni kell, mert azt csak mi fogjuk”

Forrás: mandiner.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
laja70
Nem esett messze az alma a fájától!!!
Béla333
Nyilván a hétvégi ebédnél megbeszélte O1G-vel...
Peller Anikó
Az baj ha nem tartozunk a nyugathoz te pöcs, az viszont mégnagyobb baj, hogy tartozunk a keletnek. Kibújik a szög a zsákból kis geci.
Clavigo
Leszarom ,te tölcsérseggű,,hogy hova tartozol... Én a Nyugathoz,,,te meg anyádhoz...te pöcs.
Menőmanó
Neked nem baj köcsög, mert csak megszületned volt nehéz, mostanra viszont kristálytisztán látszik, hogy a Geci hordához tartozol, csak ellenzékiset játszol a kis homokozódban. Menj haza anyádhoz, homokozzál vele.
Clavigo
@Őrnagy: Az 42 - es iq- d nagy káoszt tud okozni a fejedben,,,őrmikém..
Eladott Ország
Ezt nem te fogod megmondani és a román cigányod és bűnbandája, hogy rohadnátok meg! Elmész te a kancsal szemű qrva anyádba, hülyegyerek! Menjél inkább a kék osztriga bárba és szopjátok le vagy kurjátok seggbe egymást, és takarodjál el a közéletből, a normális magyar embereket meg hagyjátok békén idióta barom! A magyar nép népszavazással döntött az EU és a NATO tagságról miről pofázol! Ki a phasz kiváncsi rátok !
Eladott Ország
Gecis pofájú szarf@szú fidesz birka! Könnyű neked pofázni, amikor apád az Antall kormány idején a rablóprivatizáció során szarrá lopta magát! Legjobb lenne ha elkotródnál a közéletből!
Eladott Ország
@Maccska: ma 19:48 ☻Javaslom, hogy ne csak Essenbe üljél be a vendéglátóhelyre, hanem látogassál ki a magyar vidékre is. "A magyar lakosság ötöde szegény, és egyre szegényebb lesz." Öt éve nem lépett le ennyi magyar – Megint elindul a tömeges kivándorlás! Sokkoló számok: közel egymillió magyar vándorolhatott már ki."
www.portfolio.hu/gazdasag/20180621/sokkolo-szamok-kozel-egymillio-magyar-vandorolhatott-mar-ki-289658
Cicuska, te csak a fidesz propagandát tolod! Elmentek ti a qrva anyátokba!
human
A Mi hazánk után az LMP is Orbán udvari ellenzéke lett. Ez már nem kétséges. Még a Megoldás párt pályázik szintén erre a pozícióra.
Nessy
Roppant egyszerű a megoldás! Tessen valamelyik kipcsak országba költözni! A csemetéket türk egyetemre járatni. Bár Oroszország is biztos tárt karokkal várná az odaköltözőket!
Clavigo
@Maccska: Na ne röhögtess, macskosz..
Clavigo
@Őrnagy: Őrmikém,,túlzásokba esel...,,Mindenesetre nem óhajtok még egyszer ruszki fenhatóság alatt élni,,lezárt határok mögött.. Putrisztán jó uton halad ez irányba.. Üdv neked Hamburgból,,és nem Vlagyivosztokból,,te agyalágyult muszkaszopó..
NKF
@Őrnagy:Mit foglalkozol az ilyen balos seggfejekkel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.