Három is lesz belőlük.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Édes istenem, ha ennek a nők szégyenének esze is lenne... nem Brüsszel támadja a magyar embereket, hanem ti. Rezsicsökkentés, extraprofitadó, kamatstop, idióta, ezt mind, mind az adófizetők fizetik meg. Sőt a kibsztt konzultációtok költségeit is mi fogjuk állni. Hogy ültetne már föl az urad egy aknavetőre.
Nessy
@lampa laz: Megelőztél! Azt nem kérdezik meg miért nálunk a legmagasabb az infláció? Többszöröse az uniós átlagnak! Miért csak nálunk vészhelyzet, egyszemélyes rendeleti kormányzással? Miért gazdagodnak az oligarchák, miközben az ország egyre szegényebb?
lampa laz
@Nessy: Észrevette a fidesz is, h fogy a tábora, ezért kell az újabb konzultációnak nevezett néphülyítés. Pont azokat a kérdéseket igyekszik felejtősé tenni az emberek előtt amiket leírtál. Brüsszelezéssel meg a többi ócska propagandájával a buta réteget mindig meg tudja venni magának. Népszavazást bezzeg nem mer kiírni, mert akkor elvérezne az eredményen. Konzultációjára meg akkorát tud hazudni amekkorát nem szégyell, bár ők ezt a szót nem ismerik.
simmering73
"A nemzeti konzultáció egy propagandaeszköz, amelyet ki tudja, mennyien töltenek ki évről-évre, hiszen a kormány hasraütésszerűen nyög be számokat, amit senki sem tud ellenőrizni, hiszen ha ezek azt mondják, hogy 5 millióan küldték vissza a kitöltött íveket, akkor annyian küldték vissza és kész. Ezt Orbán Viktor felhatalmazásnak tekinti, miközben eleve úgy alkotta meg a csapata a kérdéssorokat, hogy arra csak olyan választ lehessen adni, amilyen választ egyébként is elvárnak az emberektől. A nemzeti konzultáció tehát soha a büdös életben nem arról szólt, hogy kikérjék a szavazók véleményét, mintsem arról, hogy lobogtathassanak valamit Brüsszelben azt állítva, hogy a magyar emberek ezt és ezt szeretnék."
kolozsvaros.com/2023/11/02/orban-viktorbol-egy-is-boven-sok/
Néro2
Majd a kuka válaszol a koncturhájukra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.