Svájci látogatása befejeztével Bakuba utazott Orbán Viktor miniszterelnök, ahol Azerbajdzsán elnökének meghívására pénteken részt vesz az ENSZ Közép-Ázsia Gazdaságainak Különleges Programja (SPECA) konferenciáján – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor Azerbajdzsánba utazott

A tanácskozást megelőzően a magyar miniszterelnök kétoldalú tárgyalást is folytat Ilham Alijev azeri államfővel.

Az ENSZ Közép-Ázsia gazdaságaira vonatkozó speciális programja 1998-ban indult annak érdekében, hogy megerősítse a közép-ázsiai együttműködést és annak világgazdasági integrációját.

Forrás: MTI

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A "keresztény" csüngőhasú mangalica gratulált a 97 %-ban muszlimok lakta Azerbajdzsán elnökének, hogy támadja a többségében örmények lakta Hegyi-Karabahot, akik 99 %-ban keresztények. Ennél már csak az a jobb, amikor a 15 millió miniszterelnökeként a leginkább magyargyűlölő szlovák politikust Robert Ficot támogatta a választásokon, miközben nagy ívben szart az egyetlen szlovákiai magyar pártra. A csúti kleptokrata. Lopja a pénzt, a vallási elveket, a szavazatokat, szóval mindent. Bárhol jár , csak a pusztítás, a halál, a törvénytelenség és a barbárság pártján áll. Mint a Sátán! - Ahhoz túl hülye. Minden diktátor átb@szta a fejét ezidáig. Nincs okom kételkedni benne, hogy most is így lesz. Elmebeteg, grazi eset.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 12:30 ▬ Kissé darabos az azeri gáz, tele van baltával, mint a buzuki hangja. Átmenetileg segít, hosszabb távon úgyis a megújulóra kell ráállni. Azeri és vagy algériai és vagy nigériai és vagy iráni (venezuelai - katari - ...) gáztól - szénhidrogéntől függeni miért jobb mint az orosztól? Azért, mert bár ezek az országok sem a demokrácia bajnokai, de egy valamire biztosan nem képesek. Az EU gyengítésére. Még ha szándékuk esetleg volna is rá. Minél több a beszállító, annál nagyobb biztonságban vagyunk. Legkésőbb 2022 február 24-én rájöttünk erre. Mossanak fogat az oroszok a saját kőolajukban. Itt az EU keleti felén mindig is tudtuk hogy nem úriemberek. Az a nem mindegy, hogy tíz nem úriember vagy egy adja az EU földgáz felhasználásának a majdnem felét.
justhpeter
Hova menjen ? Ahova nem hívják ? Ugyan az a "bolygó hollandi" mint a Nemzet Háziszárnyasa 1.0 és a Toporzékmanó.
Néro2
Hogy rohadnál meg OTT várbeli desznyó.
Értelemmel bíró ember nem várja , hogy visszaegyen a fene.
balos
@Sámannus: Fújj!Szerintem a szagát is szeretik!
terlasz
Már megint Svájcban ette a fene? Vajon miért?
Sámannus
@balos: Szokták a pásztorok mondani, a jó bundáról lepereg a víz, és olyan büdös hogy a kos is meghágja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.