Öt év börtönre ítélték korrupció miatt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 20:19
Te miről beszélsz boci?
"Uniós polgárként Ön jogosult arra, hogy szabadon utazzon a 27 uniós tagországban, valamint Izlandon, Liechtensteinben, Norvégiában és Svájcban (utóbbiak nem uniós országok ugyan, de részét képezik a schengeni térségnek ). Ehhez érvényes útlevélre vagy személyigazolványra van szüksége. Úti okmányának érvényesnek kell lennie az utazás napján"
"A schengeni térség belső határainak átlépésekor Önnek alapesetben nem kell bemutatnia útlevelét vagy személyi igazolványát. ... be kell mutatnia érvényes útlevelét vagy személyigazolványát, ha valamelyik schengeni ország és Bulgária, Ciprus, Írország vagy Románia között utazik."
Szóval simán jöhetett egy érvényes személyi igazolvánnyal, amit fel kellett mutatnia.
Itt a lényeg:
" A FORRÁSOK SZERINT A POLGÁRMESTER EGY ANYAI ÁGI UNOKATESTVÉRÉNEK SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYÁVAL LÉPTE ÁT A HATÁRT. A PAPÍROKAT ELLENŐRZŐ RENDŐR SZERINT AZ A SZEMÉLY, AKI A HATÁRÁTKELŐHELYEN BEMUTATKOZOTT, HASONLÍTOTT A SZEMÉLYAZONOSSÁGI OKMÁNYBAN SZEREPLŐ SZEMÉLYRE."
Érthető?
simmering73
@KisTehen: Te tényleg ilyen setét illibsi vagy? HAHAHA

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.