Még nem elérhetőek a kormány által megrendelt Moderna vakcinák, egyelőre csak a régebbi oltóanyagokat kérhetik az oltásra jelentkezők. Rusvai Miklós az ATV Híradónak nyilatkozva azt mondta, bár kiugróan megnőtt a megbetegedések száma, nem számít arra, hogy az új hullám miatt tömegesen kellene Covid osztályokat nyitni a kórházakban. Komáromi Zoltán a feladatára alkalmatlannak nevezte az országos tisztifőorvost.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Hiába, másra kellett a pénz, nem lehet mi tenni...Vannak sokkal fontosabb dolgok is mint az egészségügy vagy az oktatás, pl. Vodafone, reptér, stb. Az hogy majd megint hányan fognak meghalni senkit nem érdekel. A covid megjelenésekor még igyekeztek szabályokkal megfékezni a járvány terjedését (kötelező maszkviselés, oltás, karantén, home office), ez már a múlté, hiszen az omikronnal úgymond szelídebbé váltak a tünetek. Ez mostanáig rendben is volt, de a helyzet változni fog, azaz már változott, de a java még csak ezután jön.
division
@KisTehen: Nem kell hozzám szólni, a hírt nem azért tettem be, hogy fizetett libsizőkkel egy valós és komoly probléma miatt leálljak vitatkozni, erre ha észre lehetett venni sem időm, sem energiám nincs már jó ideje, lassan évente ha belépek egyszer, szerencsére nem ebből élek. Nyilván az értelmes hozzászólásokra ha időm engedi fogok reagálni, de az ilyenekre nem, de ugye azért nincs harag?
Nyírfa
@division: Egyelőre csak köszöntelek, örülök, hogy előkerültél. Többen hiányoltak.
division
@Nyírfa: Köszönöm, én is üdvözöllek. Annyi a dolgom, hogy annak is örülök ha néha le tudok ülni a gép elé, na meg nagyon elegem lett a politikából, ami itt megy már (nem a propelleren, hanem a valóságban), arról oldalakat lehetne írni. Nyilván nem mindenki látja (vagy nem akarja látni ezeket), a szélmalomharc meg már nem az én világom. Azért remélem jól vagy te és családod is, illetve mindenki aki még mindig itt kommentel rendületlenül:-)
Nyírfa
@division: A többiek nevében nem nyilatkozhatom, de , úgy tűnik, elég jól vannak, és én is jól vagyok, meg a családom is. :) Akkor holnap beszélgetünk. Jó éjt!
Sámannus
@division: Légy résen a karácsony is hozhat meglepetést. ezek a muzulmén körösztvélyek olyan zavarosak má sajátjaik is elbizonytalanodtak csak a ruszki hadosztályokat kell hamarosan kiktatni.Azokat megismered mert mindenre hülye cinikus válaszokat adnak. Csőbehúzták őket mint MZP Pálfit

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.