Borkai Zsolt biztos benne, hogy megnyerheti a választást. Dézsi Csaba András, Győr jelenlegi polgármestere szerint „normálisan gondolkodó ember nem foglalkozik Borkai Zsolttal”.

A győri polgármester szerint normálisan gondolkodó ember nem foglalkozik Borkai Zsolttal
Fotó: Youtube

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a szexbotrányba belebukott egykori fideszes városvezető tavaly jelentette be, hogy függetlenként indul a júniusi önkormányzati választáson. Azt is elárulta, nem fog visszalépni a jelenlegi győri polgármester, a fideszes Dézsi Csaba András javára, még akkor sem, ha a Fidesz kérné erre.

Borkai szerint ha a jelenlegi polgármester, Dézsi Csaba András kicsit jobban csinálta volna az elmúlt négy évet, akkor talán most nem beszélgetnénk, fogalmazott, de szerinte az emberek visszavágyják azt a 13 évet, amit Borkai polgármesterként eltöltött Győrben.

Borkai kijelentésével kapcsolatban az RTL Híradó megkereste Dézsi Csaba Andrást. Győr jelenlegi fideszes polgármestere csak röviden reagált. Véleménye szerint „normálisan gondolkodó ember nem foglalkozik Borkai Zsolttal”.

Forrás: Index.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Normálisan gondolkozó ember egyikükre sem szavazna. Győrben is pont ezekből van hiány.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Hiába bújik a függetlenség álcája mögé, ő akkor is a NER tisztakazűségét, (Audi milliárdos földmutyi), és a fidesz kereszténységénak mibenlétét testesíti meg.
jáger laszló
Győrben a normalitás nem 1 szokásos kategória a mindennapi életben!
csak ennyi
barátilag
J.L.
izéke
Normálisan gondolkozó ember egyikükre sem szavazna. Győrben is pont ezekből van hiány.
Péter2
Én találkoztam a taggal személyesen , egy elég halk szavú csendes ember , de ahányan utálják Győrben Dézsit , nagy eséllyel nyerhet . Nekem teljesen mindegy ki lesz a polgármester Győrben , hatással, már nem lesz rám .
Eladott Ország
Még normálisabb ember Dézsi Csabával sem foglalkozik.
Eladott Ország
Szerintem most is a fidesz kottájából játszik! Meg kell osztani a szavazóbázist nehogy a másik oldal nyerjen! Nem lankadunk! Együtt mi győriek. Mereven ragaszkodik az álláspontjához. El is fogyott idő előtt az óvszer a jachton és vége lett a meneteknek. Ezen akad ki az ország. Kurvázik. Az, hogy fél Győrt ellopta, le van szarva.
uploads.disquscdn.com/images/ef57c0852206fad12e7064da5924969cd1b7d740ca2874fe35390b83219ce16b.jpg?w=800&h=799
És ha a Kóté nővérek kérnék együtt és nagyon szépen kerekített ajakkal, hogy mondjon le? Na mi van pubi? Elfogyott a lóvé? Hiányzik a nagy lábon élés, a kurvázás, a kokózás? Mai magyar etalon, jól jellemzi ezeket a politikai prostikat. Leszarják a választóikat, találnak annyi bírkát, hogy megint bejussanak bárhová is. Jól élnek, és folytatják a megszokott rablást.
Eladott Ország
Ezzel a manussal az a legkevesebb baj, hogy kurvázik. Úgy gondolja a borsónyi agyával, hogy szembeszállhat sikeresen a gazdájával. Majd a NAV "megkéri" rá... “Borkai akkor sem lépne vissza, ha maga Orbán Viktor kérné erre” Ezt azért jól gondolja meg, Simicska, aki jól ismeri O1G-t a G’ nap után beszerzett egy Geiger-Müller számlálót is! Ez az ember vagy elmebeteg, (nem fél holmi osztrák-magyar nyuggertől aki elüti véletlen) vagy a felesége szólt hogy apad a konyhapénz mert hiányzik a "cigánymerci" támogatása. A csúti geci nem kér, ez hiányzik a személyiségéből, a viselkedés-kultúrájából, zsarol, fenyeget, bosszút áll. Nagyon kéne a pénz! Már rendes qrvákra sem telik. A jachtozásról nem is beszélve. Csak aztán ki ne essen véletlenül egy ablakon, vagy hirtelen halált haljon egy rendőrautóban.
Nyírfa
Köztetek nincsen normális ember, Dézsi Csaba.
colibri
Ez így igaz, hozzáfűzve: de a fidessel sem!
zenebohóc
Vegyetek neki kurvát! Akkor befogja a lepénylesőjét!
colibri
@zenebohóc: Vegyen magának! Van miből, jól megszedte magát fidesses korában.
zenebohóc
@colibri: Megteszi! Nyugodt lehetsz! Csak, hát ugye...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.