Már februárban átlagosan 32,2 százalékos fizetésemelést kapnak a tanárok, az óvónők és a szakképzésben oktatók, jövőre újabb 21 százalékos emelés várható, összességében pedig 2022 és 2026 között a kormány megduplázza a pedagógusbéreket – közölte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön a Kormányinfón.

Gulyás Gergely: megduplázzuk a pedagógusbéreketGulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2024. január 18-án. MTI/Kovács Tamás

Közölte: azzal lehet számolni, hogy az idén több mint 672 ezer, jövőre több mint 812 ezer, 2026-ban pedig körülbelül 880 ezer forint (természetesen bruttó – a szerk.) lesz a pedagógusok átlagbére. Ezzel ebben a ciklusban, 2022 és 2026 között a pedagógusbéreket meg tudják duplázni – tette hozzá.

A miniszter jelezte: január 30-ig minden pedagógus meg fogja kapni a megemelt fizetésről szóló határozatot.

Gulyás Gergely hangsúlyozta: a baloldal nem tudta megakadályozni, hogy az európai uniós források tanárbéremelésre fordítható része rendelkezésre álljon, ezért a kormány korábbi ígéretének megfelelően, a tanárok fizetésének emelésében nagyot tudnak előre lépni.

Forrás: MTI

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Megduplázzuk... majd 5 év múlva... Ha az időjárás is olyan lesz, meg az infláció el nem viszi az egészet, meg legfőképpen akkor, ha újra és újra a maffiára szavaz a sok-sok hülyemagyar maffiahívő!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Megduplázzuk... majd 5 év múlva... Ha az időjárás is olyan lesz, meg az infláció el nem viszi az egészet, meg legfőképpen akkor, ha újra és újra a maffiára szavaz a sok-sok hülyemagyar maffiahívő!
Yeromos
Láttunk már néhány fideszes propaganda béremelést, ahol az emelés után kevesebbet vagy ugyanannyit kaptak kézbe a dolgozók, mert a pótlékokat és egyébb járulékokat megszüntették. Remélem a pedagogusoknál most nem így lesz.
lusta
Jelenleg január 18. van és senki sem tudja, senki sem ismeri a végrehajtó rendelkezéseket.
A pedagógusok munkáltatója nem a zunió.
izéke
Megint ott van az az" átlag " szó,vagyis valaki semmit nem kap,a másik meg duplát. Lesznek itt meglepetések a következő fizetésnél. Először mindig nagy csinnadrattával bejelentenek egy jó hírt,majd később jönnek a részletek,hogy nem is úgy lesz,nem annyi lesz,nem mindenkinek lesz...
Eladott Ország
Az államadódsságot sikerült megduplázni a fidesznek egy évtized alatt, nem a pedagógusbéreket. EU-s pénzek nélkül mi lesz 2
jáger laszló
Kérdés már csak az
Mihez képest és bruttóban vagy nettóban
Netalántán vásárlóértékben!!??
Már sok ilyen ígéret L hangzott és lásd az eredményt!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
J.L.
Pusztai
@Eladott Ország: HÁROMSZOROZTA!!!
Eladott Ország
ma, 12:13 ♦ bocs: folytatás: EU-s pénzek nélkül mi lesz 2026-ig arra még gondolni is rossz. Remélem addig már nem lesztek szabadlábon wazze! Az EU-nak soha nem is volt feladata egy tagország bérrendezése. Gergelyke ezt a hülye dumát, ne itt hanem a híveid közt hintsed el, ahová való vagy.
lampa laz
Gulyás, te is 1 átlagos hülye vagy!
lusta
@Eladott Ország: És akkó hun a szuverrenyittás? Idegenyek adják a bérfejlesztésre a lovetttát?
Eladott Ország
@Pusztai: ma, 12:22 ◘ Nagy kérdés még hány csontváz van a szekrényben, vagy már a szekrény sincs meg, csak a csontvázak.
lusta
@Eladott Ország: A szekrény egy böhöm nagy bútordarab és pont emiatt van ez a rengeteg csontváz.
Pusztai
@Eladott Ország: temető van a szekrényben, de ez az ellenzék virágot visz a fejfákra.
vitriol
Hamisgulyás rosszindulatú aljas megjegyzése: "a baloldal nem tudta megakadályozni a pedagógus béremelést", a fidesz mocskos lelkivilágát igazolja.
rücsü41
Erről hogy megduplázzuk a pedagógus béreket, kormány kijelentésről, régi igazgatóm a TRVV-nél V.János jut eszembe , aki már a múlt század 80-as éveiben is igen sok olyan tulajdonsággal rendelkezett mint egy mai nagy vállalkozó.A cég építési tevékenységet is folytatott, s kezdetben Debrecenben kellett volna az egyik nagy cégnél építési munkát végezni, de akkor még csak szervezte a cég ennek a tevékenységnek a végzését és a vezetők közül is több hiányzott, a fizikai állomány feltöltése pedig folyamatban volt.Debrecenben volt egy szerződés kötés előtti tárgyalás ,ahol a cég részéről az igazgató elvtárs vitte a szót, s a tárgyaláson azt magyarázta fennhangon az építési osztályvezetőnek S.Lajosnak aki ízig- vérig építési szakember volt , mert a Szolnok megyei ÁÉV-étől csalogatta a céghez az igazgató úr, ahol a legnagyobb építkezések vezetője volt, hogy"Lajoskám!Majd ide helyezel két építésvezetőséget és egy-kettő megoldjuk a feladatot!" A tárgyalás végeztével S.Lajos kérdezte az igazgatót, hogy miből helyezzek át két építésvezetőséget amikor még egy szál fizikai munkásunk sincs?Erre az igazgató, aki nagy vállalkozási szellemmel bírt azt mondta hogy "Lajoskám!Nem lehetünk olyan szegények, hogy még ígérni sem tudjunk!"Ez jutott az eszembe,amikkor G.G hetykén kijelentette hogy a kormány megduplázza a pedagógus béreket akkor amikor már a béremelésekről a pedagógusokat értesíteni kellett volna, hogy január 1-től mennyi is lesz a fizetésük, de még nem történt semmi ez ügyben és még az , hogy ez a Gulyás Gergő szegről végről nem rokona az én V.J. nevű volt igazgatómnak?Az ígérgetésben biztos van olyan szinten mint az én igazgatóm!Csak hát akkor 1980-as időket éltük ,és a vállalkozások akkor kezdtek egyre jobban beindulni állami szinten is és úgy tudom hogy a régi rendszer rossz működése miatt váltottunk rendszert 1989-ben.Most meg olyan "dézsavű" érzésem támadt.
colibri
Hazudsz dagadt! Már lassan utol éred szeretett főnöködet.
Sakk Matt
Gulyás Gergely: "A Szovjetunióban nagyobb tisztelete volt a jognak, mint az Európai Unióban"

Csak előtör belőle a genetikailag kódolt kommunista féreg!
Qqberci
@Sakk Matt: Ezt Navalnij is tudja?... @Pusztai: Hazug Hazugovics Marhagulyás...
Eladott Ország
@Pelikán József: Puskás Ferenc.. "kis pénz kis foci . "Sokkoló: egyetlen hónap alatt több mint négyezer magyar ment ki Ausztriába dolgozni. Január közepén az osztrák társadalombiztosító nyilvánosságra hozta a legfrissebb, decemberi statisztikát az Ausztriában dolgozó külföldi munkavállalókról."
balos
@Béla333: Ez a gergő is számolásból felmentve,vagy a papíron lévő adatot összekeverte a kuer kóddal!@Sakk Matt: nyilasok ülnek a nyakunkon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.