Csak röhögnénk, de a Fidesz 14 éve alatt konkrétan ide jutottunk.

Szépkorú szkítákra csapott le a magyar rendőrség, fegyverrel akarták megdönteni a kipcsak kormányt

Visszacsapó íjat most sajnos nem találtak a szkítáknál. Forrás: Police.hu

Százötven rendőr tíz helyszínen hajtott végre akciót országszerte kedden hajnalban; a police.hu szerint az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete miatt léptek fel. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodája szerint a netre még novemberben került fel egy videó. Ebben egy társaság tagjai bejelentették:

megalakítják a Szkíta Magyarországot, és megindították a nemzeti szabad katonai csapatok felfegyverzését.

A rendőrség szerint a csoport bejelentette azt is, hogy mind a volt, mind a jelenlegi kormánytagokat le fogják tartóztatni. Elmondták, hogy rövidesen megtörténik a magyar rendőrség lefegyverzése és a katonaság átállítása, amennyiben azok ellenállást tanúsítanak.

Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása előkészülete miatt eljárást indított. Ennek keretében sikerült azonosítani a szervezet tagjait, akiknek elfogására végül kedden hajnalban került sor – írták.

A Veszprém, Pest, Zala, Bács-Kiskun megyékben, illetve Budapesten végrehajtott akcióban közel 150 rendőr egyszerre 10 helyszínen tartott elfogásokat és kutatásokat. A rendőrök összesen 11 emberrel szemben intézkedtek, közülük nyolcat – hét férfit és egy nőt – gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók, majd egy 53 éves murakeresztúri, egy 68 éves veszprémi és egy 88 éves váci férfit őrizetbe vettek.

A nyomozók több helyszínen feltehetően éles maroklőfegyvert, lőszereket, AK gépkarabélyt találtak, továbbá gáz- és riasztófegyvert, valamint gumilövedékes fegyvereket és légfegyvereket foglaltak le. Ezek mindegyikét a nyomozás során szakértői vizsgálatnak vetik majd alá.

A lefoglalt tárgyak között szerepelnek még különböző – a magyar állam létezését tagadó – dokumentumok és a Szkíta Magyarország nevű szervezettel kapcsolatos iratok is. Az NNI munkatársai találtak olyan okmányokat is, amiket a társaság állított ki tagjainak. Ezek között voltak személyazonosító igazolványok, forgalmi engedélyek, de még diplomáciai mentességet igazoló papírok is. Kezdeményezték a három őrizetbe vett férfi letartóztatását is.

Forrás: Police
Fotó: Police

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Alfa
ez egy szokásos becsületes igazmondó keresztény-fasiszta-kommunista orbáni-pintéri fideszes megtervezett baromság,a szektahívek etetése...
az is hülye aki egy szavukat is elhiszi...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ez bizony röhej-...színjáték az egybites híveknek...
Alfa
ez egy szokásos becsületes igazmondó keresztény-fasiszta-kommunista orbáni-pintéri fideszes megtervezett baromság,a szektahívek etetése...
az is hülye aki egy szavukat is elhiszi...
justhpeter
Kérnénk a kihallgatási jegyzőkönyveket 80 évre titkosítani, nehogy a nemváltást akaró ovodások kezébe kerülhessen és abból példát vehessenek.
Továbbá jónak tartanánk, hogy az elfogott 88 éves szkítának a védekezéshez a KR NNI 2024 mintájú automata járókeretet biztosítana.
balos
Azért ennél tőbb is telik a kgbéláéktól!Persze a kultúrhák való világa már erre veri is a sámán dobot!
balos
Ráadásul a nekik küldött nemzethy konzultációt összefirkálták és karóba húzták!
Alfa
...lassan itt a szokásos náci fasiszta orbán-fidesz által támogatott/pintér szervezte ,rendezett kitörés-napja...szarházit elengedte katinka ...lehet ő szervezte...még uniós pénzt is biztosítottak rá...hogy tudjanak hol gyülekezni...
jáger laszló
Csak bohóckodtak
vagy netalán tán hülyéskedtek!!!??
Komolytalanul kérdezem!?
csak ennyi
barátilag
J.L.
Horizont
Röhögnék de ez orbanisztán tehát nem röhögök.
namihami
A 88 éves terroristát csak hosszas menekülés, a helyszínről való elfutása után sikerült a kiképzett TEK-es erőknek brutális közelharc után kézrekeríteni! Melynek során az agresszív terrorista még a járókeretét is fegyverként használta!
nemkati
Majd elítélik őket az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete miatt és börtönbe zárják. Aztán Magyarországra látogat Erdő Péter pápa, és Novák Katalin gyorsan amnesztiát ad nekik.
Lepényleső
Tragikomikum,- fydes módra,- beindult a nemzeti őrült vágta;
aki kérdőjelet mer írni a falra,az öreg Gest apu-val gyűlik meg a baja?
szegény hazám
Ó azok a régi szép idők! Akkor még nem kellet a szkítákhoz nyúlni. Az 1998-as választások előtt elég volt a sok óvatos robbantás (ne sérüljön senki: pl. torgyán papa) az emberek meggyőzőséhez. Bocsánat... nem emberek, hanem birkák. Az előadás most óvatosan, gondosan felépítve indul. Az öregnek meg küldünk pelenkát a sitre, mert ott biztos nincs.
Sakk Matt
@m73: Kívánom, hogy jelenjen meg az otthonodban néhány közülük maroklőfegyverekkel, a 88 éves pedig az AK-val!
Nyilván viccesnek találod majd :)
Sakk Matt
@m73: Míért ne? Egy idióta kiszámíthatatlan.
Sakk Matt
@m73: Nem ágyúval lőttek verébre. Egy helyszínre simán indokolt 10-15 rendőr is. Fegyverrel, esetleg robbanószerrel fenyegetőzőkre inkább többszörös túlerő menjen, mint hogy baj legyen!
A saját biztonságuk pedig nem 10-20 ősmagyar barmon csúszna el.
simmering73
@KisTehen: Az ellenzék 2006-ban szervezett puccsot, te ökör. És hogy szabadlábon hagyták őket akkor, nos annak isszuk most a levét és ugatsz te itt tele pofával baromságokat.
szaboria1
Érdekes videót játszott be az RTL a szépkorú épp esküt tett, hogy ő Magyarország Kormányzója. A felesége lengyel és Kormányzónének hívatja magát.
Horizont
@szaboria1: Tényleg lehetne röhögni rajtuk, de már nincs kedvem hozzá.
Sakk Matt
@m73: Ez mondjuk igaz, csírájában kellett volna ezeket eltaposni.
Ezodabasz
Már bocsánat, de a képen látható "fegyverarzenállal" mit tudnának csinálni??? A bácsi a járókerettel megdönti a rendszert? Két kézzel támaszkodik a járókeretre a másik két kezében fogja az AK géppityut, a másik fedezi a légpuskával? Ki tudja hogy mi igaz ebből a történetből?
Akárki is mondta abban igaza volt, hogy a fideSS-maffia bűnözőket már régen le kellett volna tartóztatni és (független)bíróság elé állítani!
Ezodabasz
@Sakk Matt: január 25., 16:16 Csírájában kellett volna a fideSS-maffiát eltaposni.
Nézőpont kérdése hogy ki a terrorista. A törvényeikkel támogatott állami maffia vagy az elnyomott leigázott népség akiknek tele a töke és törvényes demokratikus módon tehetetlenek??? Ez nem csak a picsányi országunkban látható már, hanem világszerte!
Ezodabasz
@Sakk Matt: Csírájában kellett volna a fideSS-maffiát eltaposni. Már késő...
csak úgy....
@Ezodabasz: csaucseszku is ebben ringatta magát, míg nem nézte végig az utolsó sorozatát! - a diktátorok halandóbbak mint te azt gondolnád...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.