Donáth Anna, a Momentum elnöke reagált a hírre, mely szerint Balog Zoltán maradhat a Magyar Református Egyház hazai vezetője.

"Abszurd, hazug, képmutató eljárás" – Donáth Annát a Magyar Református Egyház "aljas és hazug" eljárása a kegyelmi ügyre emlékezteti
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Balog Zoltán összehívta a református egyház espereseit, főgondokait kedd délelőttre, hogy beszámoljon a kegyelmi botrányról, vagy, ahogy ő fogalmazott, "az egyházat ért támadásokat megbeszéljék, és arra választ adjanak." Balog egy videóüzenetbern közölte, bizalmat szavaztak neki, az is kiderült, támogatta, hogy K. Endre kegyelmet kapjon, de azt mondta, hibázott és ezért bocsánatot kér.

Donáth Annát a Magyar Református Egyház "aljas és hazug" eljárása a kegyelmi ügyre emlékezteti.

De ha Balog Zoltán semennyire sem érintett K. Endre kegyelmi ügyében, akkor miért szavaztak róla? Ha pedig érintett, akkor miért szavaztak róla, és miért nem mondatták le?

- tette fel a kérdést a Momentum elnöke.

Abszurd, hazug, képmutató eljárás. A nyilvánosság kizárásával. Nagyon emlékeztet a kegyelmi eljárásra.

Hangsúlyozta:

Balog Zoltán lelkészként kért kegyelmet egy pedofilsegítőnek. Balog Zoltán lelkészként járt közben a bicskei pedofil intézetigazgató állami kitüntetésében. Ezt sosem felejtjük.

Forrás: MTI/OS

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Balog Zoltán lelkészként kért kegyelmet egy pedofilsegítőnek. Balog Zoltán lelkészként járt közben a bicskei pedofil intézetigazgató állami kitüntetésében. "
És ez egy egyházi közösség püspöke!
Szégyen és gyalázat!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
"Balog Zoltán lelkészként kért kegyelmet egy pedofilsegítőnek. Balog Zoltán lelkészként járt közben a bicskei pedofil intézetigazgató állami kitüntetésében. "
És ez egy egyházi közösség püspöke!
Szégyen és gyalázat!
Sámannus
Ajaj Páternoszter. lekvár a z egész kompánia, sarokba vagytok szorítva. Lehet ezután a szavazás után vizes nyócasokat irni, mert olyan tartósak vagytok ti is pontosan. Kisüt a napocska és elpárologtok, min fing a fürdőben.
colibri
Balog félrebeszél! Eddig! nem a református egyházat érte támadás, hanem konkrétan őt. Amióta bezárkóztak öt óra hosszan és bizalmat szavaztak Balognak, azóta megváltozott a helyzet. Azóta eggyé váltak az egyház vezetői a pedofilsimogató vezetőjükkel! Nem mondott le, de a nép, a hívek hozhatnak ellenük negatív döntést.
lusta
@colibri: Kis ügy, de nagyapám jutott eszembe. A lényeg, az új lelkész sokat kért a presbiterektől, amit megadtak neki, de nagyapám ellenezte és meg is indokolta. Sajnos az érvelése nem jutott el a lelkészig, ezért mondta, hogy ő bizony nem fog eljárni a misére és a vita hevében elhangzott vádak miatt a lelkész nem kér bocsánatot tőle. Kit érdekel, mondta a lelkész. Jött a vasárnap, a misére szólító három haranfszóból egy sem hangzott el. A hívek nem gyülekeztek. Igen, a harangozó nagyapám keresztfia volt. A hívek nagy része a családhoz ilyen-olyan módon kötődött. Volt nagy riadalomés a lelkész hamar rájött, hogy túl lőtt a célon. Rövidesen bocsánatot kért és minden visszatért a régi kerékvágásba. Annyira, hogy - ha lehet ilyesmit mondani - kiválóan temette el.
Miért is írom? Amennyiben van gerince a lelkésznek, belátja hibáit és képes korrigálni és visszalépni.
Aki Én
@Őrnagy: milyen törvény szavatolná, hogy a fidesz ne eressze a gyerekeinkre a pedofiltámogatókat?
Ez az ügy a momentumon múlt? Ez még tőled is sokkoló, te agyhalott kotorék.
colibri
@lusta: Pontosan ehhez hasonló gyakorlati történetekre gondoltam az utolsó mondatomban.
simmering73
@Maccska: Mi köze Donáth Annanának az apja viselt dolgaihoz? Nem a napokban pofáztátok hogy bajernek semmi köze a nagyapja viselt dolgaihoz? Akkor most mit pofázol te retek?
lusta
@colibri: Éreztem, azért írtam meg ezt a személyes történetet.
Pusztai
Mindenki elfelejti, halálesete is volt a pedofil ügynek és nem tudni hány embernek tették tönke az életét.
Szarva közt a tőgyét.
Pusztai
Ha egy fidesz laposféreg hülye, akkor annyira hülye, fel sem fogja mennyire hülye, mert annyira hülye, és a röhej amikor még reklámot is csap annak hogy HÜLYE és hazudós!

a libatenyésztők nem Bajnai miatt lettek öngyilkosok, ha egyáltalán lettek. Nem ő okozta az ágazat problémáját. Ő is veszített vagy 10 millót rajta. Az Orbán kormány a másik felvásároló társaságot a Bábolna Rt-t megmentette, 35 milliárd forinttal, de a Hajdú Bt- t nem, OTP kegyelemdöfése kiemelt 10 mrd-ot!!!
hvg.hu/itthon/20130527_Hajdu_Bet_felszamolas_nyomozas_megszuntet?fbclid=IwAR1xbHvkWnUU8kcdz0eFC15BFwYHL-cIqRyZN0iGWGpEHqCJg-jdOV-tq5U

-------------------
Bennfentes információk alapján 2015-ben újranyitották a Hajdú-Bét Zrt. csődtörténetének nyomozati aktáit: alaposnak látszott a gyanú, hogy tizenkét évvel ezelőtt vagyonkimentés történt a cégből. A pénzügyőrök az egykori wallisos cégvezetők közül a privatizációs Fidesz-ikont, Gansperger Gyulát hallgatták ki gyanúsítottként, Nagy György, nemzeti gázbizniszfelelősnek gyanúsítotti idézést küldtek, Bajnai Gordon volt miniszterelnök pedig csak tanúskodott – derül ki az Átlátszó birtokába került nyomozati iratokból. Bár forrásaink szerint okuk lehetett úgy érezni, hogy nyomás nehezedik rájuk, a NAV adónyomozói mégsem voltak hajlandóak megszüntetni a büntetőügyet,
ezt végül az ügyészség lépte meg.
--------------

Hajdú Bétet elsődlegesen a fidesz és OTP tette tönkre, ugyanis a konkurenciát erősítette a fidesz, az OTP kiemelt 10 mrd-ot amit aztán a a Wallis Bajnaiékkal visszatett, jött az Argentin olcsó hús, és végső pofon a madárinfluenza volt.
Bajnai vagy 10-12 pert nyert a fideszgazemberek ellen.
Senkit nem károsítottalk meg akarattal tudatosan, nem úgy mint a fidesz vagy 100 ezer embert akit érintett a trafik mutyi és ennek értéke vagy 500 mrd!
Ez a kretén ellenzék persze ezt sem tudta sosem megfelelően kommunikálni, ezért hazudoznak az agymostt fideszvakhitüek mindenfélét.
Pusztai
mno.hu/migr_1834/helyreigazitas-422201
A média több hullámban foglalkozott az üggyel. Pilhál Györgynek köszönhetően a Hajdú-Bét Rt. tragédiáját feltáró újságírás félrement teljesen, mivel a hamis információit felkapta a szél és szétszórta az ország minden irányába: a jobboldali médiák sutba dobva az olyan újságírói alapelveket, mint az oknyomozói újságírás és az információk hitelességének szigorú ellenőrzése, szervilisen megjelentették a Pilhál-féle interpretációt. Bajnai és a Hajdú-Bét Rt. kapcsán számos, a valóságnak nem megfelelő állítás látott napvilágot.
A bíróság ítélete több médiumot helyreigazításra kötelezett.

A hazudós fideshyúygagyuak meg reklámozzák, mekkora kretén idióták.

Egyébként maga a fidesz tárta fel adatokkal a kórházi fertőzések évi kb 32 ezer elkerülhető haláleseteket idéznek elő, a Covid 19-nek meg kb 35 ezer halottaj volt Kásler és főnöke alajs intézkedés bnyomán.
Folytassam hányan haltak meg a végrehajtók gazemberkedése és a hatalom szemhunyása miatt??
még??...
Sakk Matt
@Őrnagy: "Szabó felidézi, hogy Balog az úgynevezett kegyelmi botrány kapcsán azt állította, hogy amikor ő 2016-ban kitüntette a bicskei gyermekotthon igazgatóját, majd utána kiderült, hogy Vásárhelyi János egy gyerekeket erőszakoló pedofil bűnöző, Balog vizsgálatot rendelt el.

Szabó Tímea azt írja, „az igazság ezzel szemben az, hogy már hetekkel Balog állami kitüntetése előtt folyt a rendőrségi nyomozás Vásárhelyi ellen, tehát elképzelhetetlen, hogy valaki ne szólt volna az akkori EMMI-miniszter Balognak arról, kit is akar ő valójában kitüntetni.

És nem ő indította a vizsgálatot, hanem a rendőrség, tehát nem neki köszönhető, hogy az igazgató börtönbe került, hanem elsősorban azoknak a bátor és tragikus módon bántalmazott fiúknak, akik a nyilvánosság elé mertek állni.”"

Tehát Balog hazudik!
Pusztai
És van még!! Csakhát a az olvasni sem tudó fidesz laposférgek bajnaiznak, miközben ezzel maguk alatt ássák a gödröt, lévén minden aljas hazugság visszahult a fideszmaffiára.

Teljes összefoglaló hvg.hu/itthon/20130527_Hajdu_Bet_felszamolas_nyomozas_megszuntet

Kocsis Máté elnézést kért Bajnaitól, majd megosztott egy videót

----- mno.hu/belfold/kocsis-mate-elnezest-kert-bajnaitol-majd-megosztott-egy-videot-1270822

--- mno.hu/belfold/sajtokozlemeny-x-1269969

Bajnai pert nyert a Magyar Nemzet ellen - Kommentek - STOP
www.stop.hu/kommentek/index.php?...id...

Bajnai pert nyert a Magyar Nemzet ellen. A Fővárosi Bíróság kimondta: A Bajnai Gordon által korábban vezetett Wallis Zrt. nem okozott hátrányt a ...
Ismét pert nyert Bajnai Mandiner

mandiner.hu/cikk/20120209_ismet_pert_nyert_bajnai
2012. febr. 9. - Hamis állítások és valótlanságok híresztelése miatt a Magyar Nemzet ellen már ötször nyert helyreigazítási pert a volt miniszterelnök.
Pusztai
Mindig elröhögöm magam, mikor egy fideszhúgyagyu betesz az ellenzékről általa vélt valami gazemberséget , aztán kiderül,
-- ajajajajjj a fideszmaffai követte, hazudott a fideszmaffia, saját gazemberségét tolta át másra stb.

Ha kussoltak volna, annyi, de előszedik megvakarják és hopp, vissza lehet gyűrnia szarta fideszhúgyagyu faszparaszt kommentelőbe.
Sakk Matt
@Őrnagy: Gyagyás a retkes lábú, cigány-román kurva anyád.
Pusztai
@Sakk Matt: a gyagyásozó gyagyás szerinted felfogja, megérti, ha elküldi valaki a gyagyás qrva anyjába a gyagyást???
Pusztai
A Fidesz által előszeretettel alkalmazott egyik Finkelstein-féle elmetrükk: tiltakozz ellene, majd csináld meg magad, de undorítóbban.

Ha ezt bárki rád süti, tagadd le és vetítsd vissza a vádlóra.
Más szemében a szálkát észrevenni, a magadét pedig kompletten kigerendázni.

Majd elmagyarázni: a gerendának semmi köze a szálkához, hisz előbbi jó, utóbbi rossz.
A nem túl bonyolult logikai ördöglakattal bármi és annak az ellenkezője is elhitethető, lenyelethető. Teszik is az öregfiúk, nap mint nap.
A nép meg nyel.
Pusztai
@Pusztai: a fidesz kommunikáció egyik alapszabálya:
A saját szart lefagyasztani, picire zsugorítani, keresni az ellenzéknél egy kis homokszemet ezt feldörzsölni hegyméretűre ráhazudni egy Alpok méretűt és 100x elmondani, leírni. / óránként./
Kis sikert feltupírozni, a homokszemnyi sikert hegynek mutatni, ellenzéknél keresni valami negatívnak látszó esetet, azt feltupírozni, és országos tragédiának, Magyaro elleni bűnnek bemutatni.
Valójában a minden helyzetet megfordítanak a maguk érdekének megfelelően.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: tegnap, 19:33
Baloggal nem ez történt de ne zavarjanak a tények,marha.
Csizmás Kond
...na nézz oda kibeszél hazug egyházról...
Sakk Matt
@Őrnagy: Gyagyás a retkes lábú, cigány-román kurva anyád, aki az apád is, te ócska pedofil!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.