Újabb posztot rakott ki Facebook-oldalára a bicskei gyerekotthon elítélt igazgatóhelyettese, K. Endre, majd eltűnt az oldala.

K. Endre nagyon kiakadt az "inkvizíciós és igaztalan médiahisztéria, az istentelen gyűlölködők miatt" – Meghurcolás áldozatának tartja magát.

K. Endrének tavaly adott kegyelmet Novák Katalin köztársasági elnök, amit Varga Judit igazságügyi miniszterként ellenjegyzett. Erről K. azt írja:

A nyilatkozatom megjelenése után sokan együttérzésüket fejezték ki felém, miután megismerték a tényeket. Ezt köszönöm és egyúttal jó látni azt, hogy egyre többen rájönnek a kegyelmi ügyem miatti hisztéria valós hátterére. És nem dőlnek be a keresztény irgalom fogalmát és a kegyelem intézményét nem ismerő bosszúszomjas, istentelen gyűlölködőknek, akiknek már a két tisztességes hölgy szerintem nem indokolt lemondása sem elég, hanem ócska, álságos lejárató propagandával most már mindenkit besároznának, aki nem az ő szekerüket tolja, és azokat szolgálják, akiknek a pedofília elleni és szexuális torzítás elleni gyermekvédelem soha nem volt fontos, sőt ahol lehetett azt akadályozták.

Később azt írja,

Végül elmondtam, hogy nagyon sajnálom a kegyelmi döntés miatt a köztársasági elnök asszonynak és a volt igazságügyi miniszter asszonynak is le kellett mondania az inkvizíciós és igaztalan médiahisztéria hatására, továbbá az engem ismét besározó médiakampány hatására elgondolkodom azon, hogy visszaköltözöm Erdélybe, ahol felmenőim is hozzám hasonló, köztiszteletben álló pedagógusok voltak és ahol idős édesanyám él. Felháborítónak tartom, hogy a csahos média már szülőfalumban is rossz híremet kelti és megpróbálja megosztani a helyi közösséget, akik ezt úgysem fogják hagyni.

Megint elmondtam: a kegyelmi döntés kapcsán senki nem tett semmi törvénytelent, nem kért senki semmit ezért a döntésért, nincs semmilyen rejtélyes háttéralku, nincsenek olyan háttérkapcsolataim, amelyeket most sokan emlegetnek – írja a posztban K., aki a nyilatkozatot valamiért a teljes nevén írta alá.

Ez volt K. Endre utolsó nyilvános Facebook-bejegyzése. A 444 vette észre, hogy péntek reggelre nemcsak ennek a bejegyzésnek, de K. Endre Facebook-oldalának is nyomaveszett. Az oldalról kezdetben nem lehetett tudni, hogy K. Endre hozta-e létre, a helyzetet végül K. Endre felesége tisztázta, az oldal csakugyan a férjéé volt.

A bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettese azok után kapott elnöki kegyelmet, hogy korábban első és másodfokon is 3 év 4 hónap börtönre ítélték, a Kúria pedig helybenhagyta az első és a másodfokon is kiszabott büntetést,

tehát a pedofil igazgató helyettese jogerősen is elkövette az ellene felrótt bűncselekményt, a kényszerítést.

K. Endre működéséről korábban a gyerekotthon két nevelője és egy áldozat is beszélt.

Én kitaláltam, hogy közösen kivertük a nemi szervem és hogy ilyet más gyermekkel is csinált már. Igazság az, hogy nem húzta le a nadrágom és nem fogta meg és nem verte ki

– ez pedig annak a hamis vallomásnak a szövege, amit K. Endre a jogerős ítélet szerint aláíratott az egyik gyerekkel, akit az igazgató molesztált.

Ezt a hamis vallomást a saját irodájában akarta aláíratni az érintett gyerekekkel. K. Endre mindezek ellenére ártatlannak és meghurcolás áldozatának tartja magát.

Forrás: 24.hu, 444

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
vajon mit ígértek ennek a román köcsögnek...?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
vajon mit ígértek ennek a román köcsögnek...?
simmering73
"Orbán Viktor hozta meg a döntést a K. Endrének adott kegyelem ügyében. Ez derült ki az igazságügyi minisztériumból származó információk alapján, amelyeket Kálmán Olga, a DK szóvívője hozott nyilvánosságra. Eszerint konfliktus alakult ki Novák Katalin és Varga Judit között a pedofilsegítő K. Endre kegyelmi kérvénye ügyében, amiről végül Orbán döntött.

Információink szerint Lévai Anikón keresztül érkezhetett a kérés, a pedofilsegítőnek adott kegyelem mögött az Orbán-család áll.

A részleteket illetően két lehetséges forgatókönyvről beszélnek: vagy Orbán utasította Varga Juditot utólag a kérelem aláírására, miután ő úgy terjesztette fel a kérvényt, hogy nem javasolja, vagy Novákot utasította, s Varga csupán megértette: magasabb szinten, Orbán döntött, ezért aláírta. A lényegen nem változtat, hogy a döntést Orbán hozta meg."
nepszava.us/a-pedofilugy-igaz-tortenete-orban-adott-kegyelmet-k-endrenek/
Nyírfa
@simmering73: Magyar most próbál áldozatot kreálni a volt feleségéből, de egykutya mindahány. A fideszben nem marad meg tisztességes ember, sőt, a közelébe sem megy. Varga és Novák még nem kapták meg, amit , Orbánnal együtt ,valójában érdemelnek.
Menőmanó
@Pálinkás Pál: Nem elég, bevédik, kegyelmet adnak neki? Tisztában van vele kik állanak a háta mögött, azért nagy a pofája.
Nyírfa
Ez az Erdélyből áttelepült jómadár hiába menekülne vissza a fészkébe, még nem töltötte le a börtönbüntetését. Hogy milyen romlott, gyáva kis emberke, azt ezzel a megnyilvánulásával is bizonyítja: még neki áll feljebb, perrel fenyegetőzik, mocskolódik. Hát legyen nagy betűkkel kiírva, s menjen hÍre a nagyvilágba: Óvakodjatok az erdélyi Kónya Endrétől, mert gyermekek megrontásában érintett, hazug, becstelen ember!
Menőmanó
@Maccska: Bajban levőkbe csak ti szoktatok belerúgni.
Pusztai
@Nyírfa: Tegnap nyilatkozta Parászka: nagyon undorodnak tőle, nem lesz nyugta a ha hazamegy.
Pusztai
@Menőmanó: Ok, de magát járatja le ezerrel!!
két mondaton belül magát hazudtolja meg sorozatban.
dr. prédikátor
Én meg tőled undorodom te mocskos román bozgor pedofilsegítő féreg!!! Huzzzál el a kurva anyádba tetű!!!
jesz
Mikor veri péppé egy, már felnőtt abuzált?...amúgy alaposan?
Pálinkás Pál
@Maccska: nekem ugatsz csicska köcsög..?.. ukrán az a szaros vidnyánszki haverod...
Dr. Proktor
Ez a k. Endre már elhúzhatna végre a p akarom mondani fatornyos, pedofilsimogató hazájába!
kereső
Vagdalkozik? Fenyeget? Miért nem bocsánatot kér inkább azoktól a gyermekektől, akiket bántott, és azoktól, akiket becsapott és akiknek visszaélt a bizalmával? Romlott ember.
vacsi
"nem dőlnek be a keresztény irgalom fogalmát és a kegyelem intézményét nem ismerő bosszúszomjas, istentelen gyűlölködőknek, "
Már bocs, de irgalom, kegyelem a bűnösöknek kell... Jobb lenne, ha hazamenne Romániába, bár nem hiszem, hogy ott örömmel fogadnák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.