V. János feltételesen szabadulhat, ha a meghallgatása után erre jutnak az illetékesek.

V. Jánost kiengedhetik –  Jövő héten döntenek a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatójáról

Illusztráció: Pixabay.com

A Válasz Online értesülése szerint jövő héten ül össze az illetékes törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja, hogy meghallgassa V. Jánost a feltételes szabadlábra bocsátása ügyében. A döntés tétje, hogy a bicskei gyermekotthon pedofil volt igazgatóját több mint két évvel a teljes ítélet leülése előtt feltételesen szabadlábra helyezik-e.

V.-t folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt 2019-ben jogerősen 8 év fegyházbüntetésre ítélték. A második ellene született ítélettel 2021-ben kényszerítés hatósági eljárásban bűntett miatt marasztalták el, akkor két év három hónap börtönre azért, mert helyettesével, K. Endrével igyekezett eltussolni a szexuális bűnelkövetést.

A Székesfehérvári Törvényszék 9 év 6 hónap fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésben állapította meg V. összbüntetését, a férfi legkorábban ennek kétharmadának letöltése után, vagyis hat év két hónap után szabadulhat.

K. arra vette rá V. egyik áldozatát, hogy vonja vissza korábbi vallomását. Ő már szabad: Novák Katalintól elnökli kegyelmet kapott, amelybe belebukott Novák és a volt igazságügyi miniszter, Varga Judit is.

Forrás: Válasz Online
Fotó: Pixabay.com

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Lehet, hogy a Kató még búcsúzóul kegyelmet adott a pedofil igazgatónak is?
Ezektől minden kitelik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Lehet, hogy a Kató még búcsúzóul kegyelmet adott a pedofil igazgatónak is?
Ezektől minden kitelik!
KisTehen
ezeket a bírókat is kicsináljátok, ha kiengedik v. Jánost? :)
csak úgy....
v.jánost a fidesz saját pedójának tekinti!
Horizont
Életfogytiglan járt volna neki.
Gyilkos is volt.
Nagyon remélem a mostani közhangulatban nem engedik ki.
division
@KisTehen: Te amúgy V. János pártján állsz? A Fideszes pedofil az jó pedofil, a Fideszes meleg az jó meleg, csak akkor van gond ha bármelyik nem hetero ellenzéki?
Clavigo
@KisTehen: Ez a " retek " biztosan like- olná a borjaidat,,Böcce..,,ha babysittert keresnél . Alkalmaznád a csávót ? ( nemzethy ajánlással )
KisTehen
@division: én puytin pártján állok, nem tudtad?

de nem válaszoltál a kérdésemre ... őket is kicsináljátok?
KisTehen
@Clavigo: én téged sittelnélek le, birge
colibri
Így kell ezt csinálni. Az időzítés is szuper! Lehetőleg vissza a gyerekek közé..., akár az igazgatói székbe! Szép lesz fedess!
csak úgy....
@KisTehen: gyerek,te nem lennél bütethetö semmiért, te egy diliház szökevény!
division
@KisTehen: Értem. Akkor előbb tanuld meg legalább leírni helyesen a nevét...Vagy a pedagógusokkal is azért nem értettél soha egyet, mert képtelenek voltak bármire is megtanítani? Ez nem az ő hibájuk volt ahogy elnézem...Te tényleg a kommentekből szeded össze a net árát is:-))) Vonatkoztass már el ha lehet kicsit a pártoktól ilyen ügyeknél, vagy tényleg van az a pénz ami ezt nem engedi?
Havanagi
@division: Természetesen ezek a pedofil kormány pártján állnak.A végsőkig kitartanak!Annyira látszik minden TV műsorban ,hogy kit védenek! Éppen ez az nagyon erős igyekezet teszi őket gyanússá,főleg,amikor orbán neve is szóba kerül.Ezek a lemondásokkal rendezettnek tekintik (tegnap pl Bencsik G.,véresszájú Gajdics Otto,stb)ezt a förtelmet,azt mondják,hogy meg van a következmény és amikor a szerkesztő továbbviszi a témát,hogy a közvélemény még mindig nem tudja,hogy MIÉRT ??? kapott kegyelmet a bűnöző ,azt a handabandázást ,amit eleresztenek egyből egy irányba mutat minden.
namihami
A Fideszre szavazó ""nép(ség) hangja""!
A 21. századi információhalmaz biztos elkerülői!
""Nem baj hogy pedósimogatót, nyilast, bírósági levélkémet mentett, de akkor is a mi kutyánk kölyke!""---mondta nekünk a...A(!!!) Viktorunk!
Akkor pedig így is van! Így kell lennie!
division
@Havanagi: Tudod nekem az a fő bajom, hogy egyáltalán védik ezeket az embereket. Maga a pedofília talán a legszörnyűbb bűncselekmény, amit minden embernek el kellene ítélnie, teljesen mindegy hogy az illető milyen párt tagja vagy melyik pártnak a híve. Ennek nem lenne szabad köze legyen a politikához, kormányokhoz.
namihami
Felkészülési célból, tanulmányozásra már a kezébe adták magyarországi árvaházak listáját! Ha mégsem találna kedvére valót, az erdélyi egyházak is kezdhetnek listázni! A haver már úgyis előrement!
Havanagi
@division: Teljesen egyetértek veled.Ezek a gyatrák mindenből politikai kérdést csinálnak.
KisTehen
@division: csak nem te is putyin párti vagy? :)
KisTehen
@division: ki beszél itt pártokról baszod?

kérdeztem, hogy az igazgatót idő előtt kiengedő bírókat is kicsinálnátok-e ... ti ... a hősök téri tüntetők
Nessy
Nagyon helyes! Van még nevelő9ntézet, ahol a helyettesével együtt gyakorlati felvilágosítást tarthatnának a pedofilia mibenlétéről! Még mielőtt holmi LMBTQ szakember, gyerek pszichológus, rábeszéli őket nem átalakító műtétre! De nagy az Isten állatkertje!
ittott
rohadjon meg az is, aki bármilyen módon mentegeti
division
@KisTehen: Én nem járok tüntetni, baszod. Putyin párti meg főleg nem vagyok (a helyesírás megtanulása nem ezen múlik), ahogy már Fidesz párti sem. Nekem nincs szükségem a pénzükre, sem egy zsák krumplira...Amúgy meg nem a bírók hozzák már itt régen a fő döntéseket, tudod van az országnak egy miniszterelnöke, őt kellene eltávolítani végre.
teuton
@Maccska: O1G, a potrohos kolostormalac is talalkozott, kezet razott es beszelt a pedofil V. Janossal. Foto bizonyitja! Tehat akkor a te logikad szerint O1G is egy hazug pedofil...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.