Nem fogta vissza magát a főszerkesztő.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
A ben-csikket lassan már el kéne oltani,mert tovább égeti a rendszartartóját!
Peller Anikó
@Béla333: Látod béluska, ezek gyurcsányoznak. Nekik fáj a Gyurcsány, mert nem bírnak rajta fogást találni, nem tudják megvásárolni, nem tudják besározni.

Nem azért támadják mert béna, az nekik megfelel. Azért támadják mert alapvetően tisztességes, nem olyan mint a fidesz. Sőt még olyan se mint az mszp, azért szakított velük és alapított egy új pártot, a dekát, ami még mindig a legnagyobb ellenzéki párt.

Neked ezt segíteni kellene, minimum hallgatással ha nem tetszik. Persze csak akkor ha ellenzéki érzelmű, beállítottságú vagy és nem a fidesz szekerét tolod.

A 149 ezer fiatal meg szépen hazamegy és a fidesz marad, íme:

propeller.hu/images/cikk/2024_02/392875347_7717341304966917_6054136886976621326_n.jpg

propeller.hu/images/cikk/2024_02/orban-veceben.jpg
Béla333
@Peller Anikó: 15.49
Engem Gyurcsány annyiban érdekel, hogy le akarja-e váltani a valóságban is a maffiát, vagy csak szavakban?!
Fontosabb-e neki O1G és bandája leváltása, vagy inkább az ellenzéki térfél uralása fontos neki?
El akarja-e számoltatni az elkövetett bűncselekményeket, vagy el szeretné maszatolni a politikusok bűncselekményeit?
Ha aktív, pozitív részvevője lenne az ellenzéknek, építené az ellenzéket és nem rombolná, és vállalná a bűnök korrekt elszámoltatását minden oldalon (nem alibizve, hanem következetesen!) akkor tőlem jöhet!
De ez a minimum amit szerintem meg kell tennie és jelenleg én ezt az eltökéltséget nem látom nála!
FLETÓ
Feri egy pszichésen aberállt tökfilkó!
kereső
@Béla333: Ha jól rémlik, mindez benne volt a 2021-es hatpárti megállapodásban 2021-ben. Dobrev erőteljesen ezzel kampányolt- azután bébaszott a szentkúti búcsú, mert jött egy a legcivilebb- és annulálta az egészet." Te" meg akkor is fanyalogtál- hogy, na ez azért nem kell, amaznak fekete a schegge, a harmadik meg csak tátott szájó bamba- egyébként is csak MZP- mert ő az új, a tiszta, és végre fenéken rúgja (leváltja)a patást. És most is a "csodára" vársz, egy új "tiszta" hangra- ahelyett, hogy odatennéd magad a meglévők mögé- elmész a "civil" tüntetésre, agitálsz mellette, és hurrázod, hogy ime összerántotta egy hatalmas tömeget egy ügy mellett- bezzeg nem mész el az ellenzéki pártok tüntetésére, nem agitálsz mellette- mert nem "civilek". A frászt nem. A pártok a civil társadalom képződményei, és ezek azok a "képződmányek", amelyek a civil!!! társadalom érdékérvényesitésének eszköze lehet. A "civil" az nem- mert nem választható - csak választó.
Tuskék Lengyelországban nem azért, és nem csak azért tudtak eredményt elérni, mert össze tudták egyeztetni a programjaikat- meg tudtak állapodni egy nemzeti minimumban, hanem azért azért is- mert a civil társadalom felismerte, hogy ez az ő érdeke, ha meg akar szabadulni a pis-től, és demokráciában akar élni.

Ne, kérlek ne vedd magadra- de a magyar társadalom, a civil!! társadalom utoljára 2021-ben kezdte ezt kapisgálni, csakhát bele ronditottak- "civilek", akik igy sikeresen ki is végezték azt. Itt van nekünk a "pártundor", pedig a tartalomgyártó civilek- nem akarnak rendszert váltani, nem akarnak kormányt váltani- mert ők nem "poltizálnak", még az is lehet, hogy egyébként nem is szavaznak. Nagyon nagy katyvasz a fejekben-a pártok nem önmaguktől lesznek erősek, hanem attól a tömegtől amely támogatólag mögéjük áll, amely ugye civil!
A pártok tagjai is civilek.Nem kéne talán külön választani a "pártokat" és a "civileket"- ugye Magyar György, meg MZP!?
kereső
Gyurcsány nem féreg, a "pedofil ügy" meg nem lufi! A "pedofil ügy" a romlott hatalom megtestesülésének egyik szelete.
Pusztai
@kereső: Fleto oltári hibája: nem tette és teszi rendbe 2006-ot - mai napig szavazatot szerez a fidesz a szemkilövetőzéssel és őszödözéssel csak egy mondatott kellene mondania: örüljön a geczi és csürhéje, hogy a sikertelen állampuccsot megúszták a debil szocik miatt, ezért is építettem fel a DK-t, ,- valamint mintha élvezné a karaktergyilkot, nem reagál és azzal hárít: -"nem édekli!"
kereső
@Pusztai: Sok-sok "hibája" van Gyurcsánynak, de búne, vétke nincs .Ebben egyezzünk meg. És talán nem is csak gyurcsányon kéne 2006-ot számonkérni, hanem mindazokon akik akkor ott voltak. A társadalom, a civil!! már itélt az szdsz esetében- és itélt és itél az mszp esetében is 2006-ról is, ellentétben azokkal, akik mindent gyurcsány nyakába varrnak- nem a fideSS, hanem az ellenzéki ??? "megmondók", a véleményformálók,
Pusztai
@kereső: az a "bűen" a választók felé amit írtam! Nnna!

De soxor betettem már akkor újra: Kérinek nem kedvence gyurcsány de ő mondta:
"Gyurcsányról sok mindent mondhatunk, de a keze TISZTA!".
nAUGYE!!
Pusztai
dE PL, MAI NAPIG OLVASOM NÉHA számonkérik a szakdolgozatát.
Hírt Simicska éra alatt terített:
Anno bementek az egyetemre, kikérték a szakdolit, és nem adták vissza,
1 hónap múlva újra kikérték: láss csodát nem találták.
És erre sem képes normális választ adni.
Sőt bírósági ítélet van: a bejegyzett fellelhető dokumentumok alapján a dolgozat rendben volt.
Szóval Fletó hatalmas hibája a riposzt képtelenség, a fidesz ellen a leleplezés, kussolás.
Aki Én
Ezért mondott le orbán két erős embere?
Logikus...
kereső
"Kálmán Olga, a DK frakciószóvivője ma, kedden egy sajtótájékoztatón mutatta be a Magyar Közlöny 2016. évi 122. számát, melyben az állt, hogy Orbán Viktor adott Magyar Bronz Érdemkeresztet a pedofília miatt elítélt Vásárhelyi Jánosnak (V. János), 5 évvel azután, hogy kiderült: a bicskei gyermekotthon igazgatója molesztálja a rábízott gyerekeket.
A kormány által 2016-ban kiadott hivatalos dokumentum szerint személyesen Orbán Viktor volt az előterjesztője, és az ellenjegyzője is a kitüntetésnek, amit „a hátrányos helyzetű gyermekek nevelése és önálló életre való felkészítése iránti példaadó elhivatottsággal végzett munkája elismeréseként adott Vásárhelyi János, a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon és Általános Iskola igazgatója részére”."
kereső
@Maccska: Meggyőződtél róla? Nem is létezik a MK 2016 évi 122. száma? Miért hazudozol? Mert a fideSS a nélkül nem is létezne. Már régen ott lenne a helye az szdsz mellett- a magyar történelem szemétdombján.
Pusztai
Milliárdos ingatlanok, titkos alapok, és rengeteg pénz: a NER aranyifjainak legújabb bizniszei
www.youtube.com/watch?v=cyKnvw2zKyE

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.