Száz nap múlva, június 9-én tartják az európai parlamenti választásokat Magyarországon, és ebből az alkalomból a Nézőpont Intézet arra volt kíváncsi, hogy hogyan alakultak a pártok közötti erőviszonyok. A kutatás eredményei alapján a kegyelmi ügyet követően nem erősödtek meg a baloldali pártok, az eset nem volt hatással a Fidesz vezető pozíciójára sem.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Benézőpont és magyarnemzet.. Lépjünk át felettük, mint a kutyaszaron.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Legalább most ne hazudjon a Nézőpont. KB 120000 aktív hivő pártolt el a kormánytól azaz a fidesztől.
RonaGyuri
Na ez most tényleg nézőpont kérdése, pontosabban a Nézőponté =))

A derék Mráz & csapata ismét hozta a formáját, de az sem zárható ki, hogy igazuk van

Matematikus lévén erős ambivalenciával vagyok a közvéleménymatatókkal szemben, de nagyon úgy tűnik Mráz-ék még ezt is túltolják!
Elolvasván a Párt központi napilapja vonatkozó cikkét „Toronymagas a kormánypártok fölénye a legújabb közvélemény-kutatás szerint”,
szaboria1
Ez már nevetséges a te állitásod az USA -nak 331 millió lakosa van és 11 párt család ezek döntik el ki áll a demokraták mellé és ki a republikánusok mellé.
simmering73
Benézőpont és magyarnemzet.. Lépjünk át felettük, mint a kutyaszaron.
szaboria1
@Maccska: Neked szól 8:05 bejegyzésem, Ja Trumpra még vár egy igen nehéz bírósági trágyalás.
balos
@RonaGyuri: Aztán milyen kormánypártok?Én egyről tudok az sem párt,hanem maffia üzemmódban működő családi vállalkozás!A pöcsén csüngő álkereszt-szar pedig jól él a here-verésből!
Nessy
Még barkácsolnak szokás szerint a választási törvényen, amit Semjén egy holdvilágos éjszakán benyújt, és reggel a 135 bátor droid meg is nyomja az igen gombot!
Őrnagy
Na majd március 15-én berobban a pártversenybe 100-150 hívével a Magyar Péter, és átirja a pártverseny %-os állását! Vagy nem! :))
dr. prédikátor
Igen toronymagasan vezetnek a bányászbéka segge alatt!!!Már az agymosott zombi birkák is lassan elfogynak!!!
Nessy
@Maccska: Ezt tőle kellene megkérdezni!Lehet, hogy bagoly tipus!
Nessy
@Őrnagy: Miért? Nem választások előtt módosítják a körzet határokat, módosítanak a törvényen? Sok éve ez van!
Őrnagy
@Maccska: 09.15

1998 óta tudjuk, hogy a fidesz 2 hetente megbukik, 2 hetente összeomlik a fidesz miatt a gazdaság, az egészségügy és az oktatás, és 22 év óta tudjuk, hogy lecsökkent a párt támogatottsága a béka segge alá, és csak a választási törvény és a választási körzetek "trükkös" átalakítása miatt nyet egymás után négyszer 2/3-os többséggel a fideszes kisebbség a libkány kommunista többséggel szemben!
Ez ma már mindenki előtt teljesen világos! :))
Őrnagy
@Nessy: Ez így marhaság. és nézőpont kérdése. Az előző választás után kerülhet módosításra a népesség arányainak megfelelően a körzetek határa, ami természetesen a következő választás előtt van!

A választási körzetek kialakítási szabályaira a Velencei Bizottság 2002-ben adott ki kódexet, ehhez igazodik a körzetek kialakítása Magyarországon!
A törvény előzménye, hogy 2010-ben fél nagyságrendnyi eltérés is előfordulhatott két
választókörzet mérete között, amit az Alkotmánybíróság határozata szerint az Országgyűlésnek kötelessége módosítani.

Aki erre fogja bármej párt lemaradását a választási versenyben, az hazudik és süketel minden alap nélkül!
Őrnagy
@Őrnagy: 10.10
Pontosabban bármely.
sándorbence
apedofidesz libernyákjai örömükben magukalá raktaka hír hallatán
szaboria1
@Maccska: Semjén mikor szokott benyújtani egy egy törvénytervezetet? Amennyiben nem tudnád éjfélkor.
Őrnagy
@Maccska: Éjfélkor besettenkednek, és titokban mindent népellenes törvényt megszavaznak amit éjfél előtt nem tudnak ! :))
kereső
Gábor György:
Magyarország államfője kifejezi a nemzet egységét.
Töröm a fejem, vajon Sulyok Tamás miben fejezi ki? Abban fejezi ki, hogy a rendszerváltás után viceházmester színvonalú seftelésbe fogott, piramisszerűen működő céget irányítva, nyerészkedve aranyon, sztereómagnón, pián, mindenen, csak dőljön a jó német márka, egészen addig, míg a pénzügyőrök be nem zárták a kócerájt? Vagy azzal fejezné ki a nemzet egységét, hogy méreteset és kirívóan alpárit hazudott, hogy antiszemita, nemzetiszocialista, Szálasitól kissé jobbra álló apjából a kommunizmus mártírját farigcsálhassa?
És ez utóbbi vajon miért nem veri ki a biztosítékot e honban? Maga a nemzet egysége hazudik, meghamisítja a múltat, s nem érzi úgy, hogy neki, az alkotmányosság legfőbb őrének épp ellenkezőképpen kellett volna tennie. Novák Katalinnak azért kellett mennie, mert hibáját követően – mint elhangzott – már nem lesz többé képes kifejezni a nemzet egységét. Sulyok a giga hazugságával és nyilas apjának sunyi mentegetésével kifejezné a nemzet egységét?
Van, ahol le se jött a történet (Isten veled, Telex), a nagyközönséget már meg sem rázza a hír, s az ellenzék vezetői halkan, avagy inkább sehogy sem duruzsolnak.
Csönd van, üresség és hazug hallgatás.
Sulyok Tamás tényleg kifejezi a nemzet egységét.
rücsü41
Azon kellene elgondolkozni a vezető politikusoknak, hogy annak ellenére a FIDESZ a legnépszerűbb párt az országban, hogy az ország gazdasági teljesítménye az EU-ban a legrosszabbak közzé tartozik ahol eddig még soha nem voltunk, hogy az állam egyes részeinek működése már a nullával egyenlő/egészségügy, oktatás /,hogy a társadalom nagyon nagy része szegényebb lett mint pár évvel ezelőtt, és a szegénységi mutatóban is az utolsó előtti helyen állunk az unióban, hogy a bérek és a nyugdíjak reál értéke csökken, stb, stb.Mit kellene csinálnia a FIDESZ-nek ahhoz hogy népszerűségéből veszítsen?Van -e egyáltalán olyan dolog vagy esemény amit a társadalmunk olyan negatívan bírálna el,hogy az uralkodó párt népszerűsége csökkenjen, vagy az a helyzet hogy már annyira fásultak vagyunk, hogy bennünket már nem érdekel semmi?Amikor olyanokat olvasok az újságokban hogy a kegyelmi ügy kapcsán kirobbant botrányból is a FIDESZ jön ki erősebben és abból az ellenzék pártjai nem profitálnak , akkor felmerül a kérdés, hogy igaz az az állítás, hogy minden mozog és minden változik, vagy az a FIDESZ hatalmára nem vonatkozik?
Őrnagy
@Maccska: Valóban. Szerény becslésem szerint a fideszre szavazók felét az ilyenek teszik ki.
nejlontacskó
@Maccska: " Az USA ban a demokrata szavazó mindig is demokrata szavazó marad a republikánus meg republikánus. "
Ezzel le is írtad az USA és Magyarország közötti különbséget!
Eközben Magyarországon a kommunistából liberális lesz, aki demokratának hívatja magát, de valójában illiberális náci, aki kommunistákhoz dörgölődzik!
Ez így praktikus és kényelmes neki, mindig azt a köpönyeget veszi, amelyiktől éppen nagyobb politikai hasznot remél...
SÍva
@rücsü41: A propaganda tévében leadni az igazságot! Talán akkor végre felfognák a vakhitűek!
kereső
@Maccska: 12:36 Amennyiben a "nemzet"-et a szálasi nyilas söpredékét éltető nemzet jelenti, annak nem is kivánok része lenni.
Őrnagy
@kereső Gyagyás: Akkor te egy Rákosista kommunista őskövület vagy! Rákosi elvtárs gondolta úgy, hogy minden magyar ember náci!
Ki is mondta, hogy nehéz 10 millió nácival "demokráciát" építeni!
Ezek után nehéz is lenne elképzelni, hogy része lennél a magyarságnak! Rákosi Mátyás (született: Roschenfeld Mátyás) se volt része a magyarságnak, csak beszélte a magyar nyelvet, ahogy Eisenberger Benjámin (Magyarosított nevén: Péter Gábor) is.
szaboria1
@Maccska: Olvas egy kis magyar közlönyt is. Meg más hír forrást is.
kereső
@Őrnagy: Én nem gondolom azt, hogy minden magyar ember "náci", sőt azt sem gondolom, hogy a mihazánkosok, fideSSsek minden szimpatizánsa az. Ez botorság lenne- mintahogy az is botorság, hogy ti mindenkit , aki nem orbán hivő, azt lekommunistáztok, libkányoztok...etc. , pedig ez messze nem igaz.

Viszont a macska félék, toroczkai-dúró-novák előd- budaházy kvartett tagjai- azok nyilas utódok.

Ez az "egyenruha" órület a ti sajátságotok.
Cherry
Demokrata szemét média szerint, vagy a nép 2/3 a retkes pedofil álkereztény baromból van, hát nem csodálkozom
Őrnagy
@kereső: Én viszont határozottan azt gondolom, hogy aki a Kádári diktatúrát valaha is mosdatta, az nem demokrata, aki a DK csürhét elfogadja az a libkány csürhe híve, és Sorosbérköcsög.
KisTehen
libsik ... elmehettek kukutyinba zabot hegyezni
Méhes
@Maccska: látom te is megkaptad az 5 kg krumplidat. nálunk ennyit adtak a fidesz szavazatért
Méhes
@KisTehen: le ne maradj a jóról elmehetsz főnököd heréit finoman szopogatni ha te nem teszed megteszik a kutyák,de ők nem vmi finomak még odaveszhet a zsíros főnököd
Clavigo
@KisTehen: Még a végén orgazmusod lesz,,böcce.. Az @Őrnagy: dolgozik rajta erössen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.