A kormánypártok egy nagyvárosnyi szimpatizánssal lettek kevesebbek, ám az egymással is csatázó ellenzék továbbra is csak egy helyben toporog.

Másfél debrecennyi szavazót veszített az elmúlt hónapban a Fidesz-KDNP, elsősorban a kegyelmi botrány miatt. A kormánypártok népszerűségvesztéséből az ellenzék megint nem tudott profitálni – derült ki a Republikon méréséből, melyet a telex.hu közölt.

Bukta! A kegyelmi ügy miatt sokan elfordultak a kormánypártoktól, de az ellenzék még ezt is képtelen kihasználni

Jócskán csökkent a Fidesz népszerűsége/Fotó: MTI Fotó: Rosta Tibor

Egy hónap alatt több mint 325 ezer szavazó fordított hátat a kormánypártoknak. Januárban még 43 százalékra mérte a Republikon Intézet a Fidesz–KDNP támogatottságát, a kegyelmi botrány kitörése után pár héttel már csak a pártválasztók 37 százaléka mondta azt, hogy a Fidesz–KDNP-re szavazna.

A botrány ugyan megtépázta a kormánypárti szavazókat, az ellenzéki erők azonban ezt sem tudták kihasználni. Egyedül a Momentum erősödött 7-ről 9 százalékra.

A DK támogatottsága a teljes népességben 12 százalék, tavaly augusztus óta ugyanezen a helyen toporognak. A Mi Hazánk Mozgalom változatlanul 6 és 9 százalékos támogatottsággal bír, az MSZP 3 és 5 százalékon áll. Az LMP népszerűsége a teljes népességben 2-ről 3 százalékra nőtt, a pártválasztóknál 4 százalékon maradt. A Jobbik a teljes népesség és a pártválasztók körében is hibahatáron belül, 1-1 százalékponttal erősödött.

Ráadásul a kegyelmi ügynek úgy tűnik, még nincs vége. Legalábbis a szavazók további fejeket követelnek. A Publicus Intézet felmérése szerint az emberek 63 százaléka szerint szükséges lenne további felelősöket megnevezni. És ezt még a fideszesek 40 százaléka is így gondolja.

Forrás: telex.hu

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nanya
@KisTehen: melyik szót nem érted hígagyú paraszt ? nem megmondtam ,hogy a fiDEss seggnyalói véleményére nem vagyok kíváncsi!
KUSS !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
"Bukta! A kegyelmi ügy miatt sokan elfordultak a kormánypártoktól, de az ellenzék még ezt is képtelen kihasználni"

Naugye!
Pár nap és a fidesz erősebb lesz mint volt ez előtt.
Tesz róla az álellenzéki szarhalom.
KisTehen
pedig hogy felfújták az ügyet ... és még mindig fújják
Nanya
Na kedves keresztanyám ! Monnya meg Tera ángyomnak is,hogy amit ketten elbaxtak '22 ben,azt ez a szemét önző,baromarcú ellenzék ebben az életben nem fogja helyrehozni.
Kérdezem és,de tényleg: Van itt valaki ,aki még elhiszi,hogy ezek donátok,gyurcsánnyok,ungvárik,őkhazájusok akarnak ezek változást ?
Nem!
Köszönik jól vannak,ezután is jól lesznek,köpködik ócsárolják egymást,a nép le van szarva !
Süljön le a pofájukról a bőr. A fidess,a kormány saját maga adogatja fel nekik a magas labdát,és kérem ezek a leütés helyett egymást basztatják.
tetves fidesznyikektől nem kérek választ !
sándorbence
" szeretünk viktor" aki röhögmagukon pedofidesz libernyákokon
KisTehen
@Nanya: így van ez, ha nem konzekvensek ... előtte szartak a gyerekekre ... most is csak azért nem, mert orbán buktát remélnek tőle ... és ezt mindenki látja, aki nem déká agymosott ... fing szag lengi be az ellenzéket a nagy erőlködéstől
Nanya
@KisTehen: melyik szót nem érted hígagyú paraszt ? nem megmondtam ,hogy a fiDEss seggnyalói véleményére nem vagyok kíváncsi!
KUSS !
KisTehen
@Nanya: minden szavadat értettem ... mi a problémád?
KisTehen
@Nanya: az utolsó mondatodra gondolsz?

nem vagyok tetves

legközelebb pontosabban fogalmazz

HAHAHAHAHAHA
Péter2
Nem muszáj pártoskodni , én sem teszem , de ha változást akarok arra a pártra fogok szavazni akinek a legnagyobb esélye van váltani baloldalról , bár melyik párt legyen az ! Igaz mostan nem szabad váltani , had fulladozzon a pedofidesz a sz@rába ,mocskába amit csinált az országból , mikor az a sok elégedetlenkedő megunja , a pedofidesz országrombolását , majd akkor undi ide, oda le fog szavazni , hogy legyen változás , mert akik nem szavaztak sehová sem ,azok vannak a legtöbben ha azok 1/3 leszavaz az ellenzéknek arra a pártjára ,amelyik a legesélyesebb , akkor megvan a 2/3 bőven , és előbb utóbb eljön ez is , mert örökké nem tart semmi , meg az emberek sem akarják örök hatalmon tartani a fideszt mert hosszú távon minden uncsi , ráadásul a pedofidesz 14 éves hozadékától herótja van már sok embernek ! Majd akkor lesz pofára esés !
Pegero
Az ellenzék olyan, mint egy kókadt pöcs! IMPOTENS!
simmering73
@KisTehen: Nem vagy tetves? Állatorvos mikor látott, Bimbó?
Sakk Matt
@Péter2: Nagyjából egyetértek.
Annyit tennék hozzá - amit több mint 10 éve mondok -, hogy kötelezővé tenném (szabálysértés terhe mellett) a választáson megjelenést. Nem szavazni lenne kötelező, csak a szavazókörzetben átvenni a szavazólapot. Rengeteg ún. bizonytalan és magát apolitikus valló adná le a szavazatát...ha már úgyis ott van!
Maccska
@Sakk Matt: bizonyára azt szeretnéd hogy mindenféle fogalmatlan hülye menjen szavazni.
Nanya
@KisTehen: jó ! akkor lapos tetves !
jancsipapa
Biztos,hogy veszített miatta. De ezeket az " elveszített szavazókat " az ellenzék nem nyerte meg .Jónnek elő az újabb és újabb hasonló ügyek és ezek az ügyel oldaltól függetlenek . Az ,hogy ide ,vagy oda kössék őket ,már nem megy .
jancsipapa
Sokkal inkább köthető ahhoz a tényhez ,hogy mondenféle magatartásforma ,irányultság bátorítása ,normálisnak kikiáltása a pedofil népséget is felbátorította.Én így gondolom...
Péter2
@Sakk Matt: Teljesen jó az elgondolás , mert ha oda elmegy , a többség döntene is , csak az emberek jó része , inkább kényelmi szempontból nem megy szavazni , gondolja , lesz ahogy lesz , ezek vannak nagy többségben .
Maccska
@Péter2: a nem szavazás is szavazás.
csak úgy....
@Sakk Matt: fiatal gyerekkorodban,hogy regáltál a kötelezö dolgokra ? baszus én behúztam volna a fideszt büntiböl, de csak a kötelezö miatt!
mikor itt no.ba belecsöppentem a valódi többpártrendszerbe ahol nem divat az egymásra köpködése,fikázása csak a tények és a választó polgárok meggyözése , na akkor vettem elö a fiamat,aki 18-19 évesen ugyan úgy sz..rt bele mint én régen!
3 napon belül gondolkodásra képes választó polgárt faragtam belöle! -ennek több mint 25 éve de még arra is emlékszem,hogy ö akkor a zöldekre és én az spd. re akik az után koalicios partnerek lettek...,nem sok eredménnyel mert helmuth kohlanak a megalomániáját ök fizettét kamatostól a választóik terhére!
csak úgy....
@Maccska: te kibaszottubuta! nem kéne reklámoznod!
Maccska
@csak úgy...: ma már Németországban az AfD képviseli a normalitást.A többi párt egy húron pendül.Nem képviselnek valós választási lehetőséget.De te csak "válassz" nyugodtan.
Pegero
@csak úgy...: @nem csak húgy hanem szar is:
Kicsi fan...
www.gyaloglo.hu/users/07/f9/2c/789811.jpg
Az általad leírtak alapján - akárhogy is számolom az éveket - kiszáradt vén szar vagy!
t2.depositphotos.com/39072114/47785/i/1600/depositphotos_477854060-stock-photo-horse-grass-waste-nature-background.jpg
csak úgy....
@Maccska: @Pegero: az értelmetek megszünt létezni ,ti már csak a szaros nyelvetekböl éltek!
Nanya
@Pegero: te izé ! hogy te mekkora állat vagy, az nem mindennapi.
Próbálj beilleszkedni,de ha nem tudsz ,akkor NYASGEM !
Nanya
@KisTehen: szereted a viktort? szeressed vazze ! legyetek egymásé! csak ne szaporodjatok mert abból csak nyúlós tehénszar lesz vazze !
hülye vagy?
'ahhát !!!
Nanya
@Pegero: @Maccska: Imádom ,mikor idegbe vagytok,habzik a szátok,magatok alá csináltok !
Nanya
@Pegero: a te szádból a Ráró farkát kell kivenni protkóstól.
Nanya
Köszönöm jól vagyok ! Nem úgy mint a pedofidesz.
namihami
Nocsak! Végre egy fideszbalhé, amit már a hívek is képesek voltak felfogni?!?!
Persze, attól, hogy valami eljut egy fideszes szerény ""erkölcsi"" érzékéhez, attól még nem lesz ellenzéki! A fideszvér tisztulásához annál sokkal több kell! A hitet sem lehet tényekkel megingatni!
Billibácsi
Az ellenzék semmit nem tud kihasználni / vagy nem is akar/. Egymással marakodó béna, impotens gyülekezet, teletűzdelve a fidesz ügynökeivel.
Sakk Matt
@csak úgy...: Ne reagáld túl! Adót is kötelező bevallani.
fideszes gyökér
Olyan szegény ember a Mi Cigányunk.
Mindenki báncsa, mert lop.
De csak szegény, azér' lopik.

A kurva annyát a bántóknak!
csak úgy....
@Sakk Matt: nálatok 0rbanisztánban az értelmesebbje között az eröszakos cinizmus gyilkol, a többi meg azt sem tudja,hogy merre nézzen...,lásd @Pegero: ...,és én reagálom túl! :)
több millió forintba merek veled fogadni, hogy a hozzáállásotok miatt ti még minimum 10 évig élvezni fogjátok a dagit , ill. míg ki nem hal! -ez nem átok,ez csak a ti saját megosztott következményetek mellékterméke!
csak úgy....
@Sakk Matt: 0rbánt nem a csöcselék tartja életben, inkább a szana szét húzó , állítólagos értelmesek!
verőce21
Azért egy hétvégén megtartott választáson még mindig 2/3-dal nyerne a Fidesz...!
csak úgy....
@verőce21: te büszke fideszes! - állított valaki olyasmit, hogy nektek,gondolkodásra képtelen fiesz gyogyósok a létszáma csökkent volna az utóbbi idöben? :) na látod malacka,nincs okod agresszívkodni...,tiétek a dagi az összes lopós erényével, - magyarország és a magyarok meg nagy ívben leszarva...
Sakk Matt
@csak úgy...: Na..akkor mi a megoldás? Menjünk utánad vagy kaparjuk ki neked a gesztenyét? És hogyan?
Sakk Matt
@csak úgy...: "széthúzó értelmesek"

Te még csak nem is húzol szét..semmit sem teszel, legfeljebb osztod az észt.
Nanya
@Pegero: te buggyant pegeragu ! Hát ez a fotó a @Kistehén: ről készült !
Há' hülye vagy? Nem vetted észre? A bal szélen te is látszódol egy kicsit,meg az őrnagy is. az alsó sorban balról a második meg a shikari !
CsipkeRózsa
A legjobbkor lép a színre Magyar Péter, ha pártot alapít, elvesz a fidesztől sok szavazót, legalább a 2/3 ne legyen biztosítva Orbánnak.
verőce21
@csak úgy...: 02:00) Ha meghozzuk a hazaárulókra vonatkozó törvényeket, elsők között leszel, akit hazaárulásért perbe fogunk, mint magyar állampolgárt...! Hiába emigráltál Németországba Schenkihazi!
Pusztai
Kónya, Balog hihetetlen segítséget nyújt ennek a balfasz ellenzéknek!

remélem még maradnak választásig, ennyi kárt soha nem tudna a POLELIT. a fideszmaffiának okozni.
KisTehen
@simmering73: nem járok ákoshoz, hígagyú :)
KisTehen
@Nanya: látom te az a fajta vagy, aki a saját kárán se tanul
CsipkeRózsa
@verőce21: Rosszul értelmezed a csak úgy hozzászólását, nem ő általa van "magyarország és a magyarok meg nagy ívben leszarva...", hanem a "a dagi az összes lopós erényével, - "által.

Egyébként, itt egy fő-fő hazaáruló van, Orbán Viktor, akit a kisebb hívei segítik ebben.
KisTehen
ja ... ellenzéki bukta ... hogy egy szavazót se szereztek vele :)
Pegero
@Nanya: @Nyanyus: Ne tagadd, hogy ész ellen szedsz valamit. Áruld el, mi az?
verőce21
@CsipkeRózsa: Az is elegendő, ha azt állítja, hogy a ME által a "haza le van..."!
Eggyel több adalék a törvényhez...! :)
Nanya
@Pegero: hogy a pichába lehet valaki ennyire ( idiot,nyalom a farpofád,szjöpoma hjugyozód ,vagy ebből élsz ??
szar lehet neked ! vénségedre legalább a buzulásodat ne reklámozd !
Megint berúgtál és megmaradtál hülyének. NE IGYÁL !
Majd én elteszem neked a melegfesztiválra !
Nanya
@Pegero: jó a kérdésed. Ki diktálta?
Pegero
@Nanya: @Nyanyus: Nem szoktam más tollával ékeskedni, ezért vagyok itt, mint troll!
Egyébként most is jó kedvem van...
assets.4cdn.hu/kraken/771KWptoaXPCAG5ma.gif
Nem árulom el, mi van a kiskulacsban! :-))))
Nanya
@Pegero: H a nem volnál itt,megkeresnélek!

És úgy kinyalatnám veled a seggem,hogy pár napig állva szarnék !
Pegero
@Nanya: @Nyanyus: Gyanítom. ha ilyen ügyben keresnél meg, 9M72 Iszkandera orosz rakétával a seggedben rakéta sebességgel hagynád el a terepet!
biztonsagpiac.hu/wp-content/uploads/2017/01/raketa.jpg
FLETÓ
@CsipkeRózsa: Elvesz a FIDESZTŐL? Aha! Szerintem inkább a fotelforradalmárokat ébreszti fel! (Na, de ha mégis elvesz, estelg innen is + onnan is, a FIDESZNEK lesz koalíciós partnere! Persze ez majd 2026-ban... Addig meg Magyar Péter...)
Nanya
@Pegero: figyelj iditóta !
Szeretnélek közelebbről megismerni. Én és családom szereti az egzotikus állatokat, szellemi fogyatékosokat,támogatunk minden hülyét,eltévedt birkát !
Meghívlak ide a Hortobágyra családostúl,hozhatod a kurváidat ,a "nagys" asszony törvénytelen fattyúit is,
A meghívás a bejelentkezéstől számítva legalább négy napig tart. Ennyi idő szükséges hogy rá hangolódjak a családod nő tagjaira. ( ha többen vagytok a legfiatalabb kimarad a jóból )
Biztos ami biztos,nem mindet én fogom lenyomni,mint a bélyeget.
Te majd ki mégy addig az istállóba a szöszi kecskéhez !
Pegero
@Nanya: @Nyanyus:!
Nem is tudtam, hogy ilyen perverz, zoofil családod van!
Nanya
@Pegero: ne villogtasd itt nekem a latin tudásod,mert hidd el : én 1968 ban latinból és oroszból is érettségiztem. Nem akárhol. Hajdúnánás Kőrösi Csoma Sándor gimnáziumban.
A latint mai napig jól értem és használom,te meg nyald ki a seggem !
Pegero
@Nanya: Jó vén faß vagy hallod-e? :-))
CsipkeRózsa
@FLETÓ: Az is lehet, hogy Magyar Péternek lesz egy koalíciós partnere, a fidesz.

Persze, most a lényeg, hogy Orbánnak ne legyen 2/3-a.
FLETÓ
@CsipkeRózsa: Te vagy itt az egyetlen okos(ka)? Persze azt még te sem tudod, ki fizeti s révészt!
CsipkeRózsa
@FLETÓ: Nem tudom(azt sem), ki fizeti a révészt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.