Sokszor elmondták, hogy az ellenzék esetleges győzelme kizárólag a teljes összefogásával érhető el, ám a Momentum és a DK „gyűlölködése” ezt szinte biztosan megakadályozza.

EP-képviselőként Donáth Anna úgy véli, Cseh Katalinnal sokat tettek azért, hogy a lehető legtöbb, közvetlenül lehívható uniós forrás érkezzen. Szerinte Magyarország elemi érdeke, hogy az önkormányzatok, civil szervezetek sokkal több pénzt tudjanak lehívni a kormány kikerülésével. Nagy problémának tartja ugyanis, hogy a kormány válogat, kinek ad és kinek nem, nem a helyiek érdeke a fontos, hanem az, milyen színű a polgármester, a testület.

Donáth Anna annyira elítéli Dobrev Klárának és pártjának politikáját, hogy maximum csak köszönni hajlandó neki

Donáth Anna nem titkolja unszimpátiáját a DK politikusaival szemben   Fotó: MTI

Ugyanakkor sokadszor mondta el a Blikk-talk kérdésére, hogy a Demokratikus Koalíció politikáját messzemenőkig elítéli. Ez a fajta „gyűlölködés” ma már odáig ment, hogyha

Donáth Anna EP-képvisőként utazik Brüsszelbe vagy Strasbourgba, a repülőgépen maximum csak köszönnek egymásnak Dobrev Klárával.

„Én egy dologra pikkelek borzasztóan. Arra, hogy immár a tizennegyedik éve élünk ebben az Orbán-rendszerben, de még mindig az a kérdés, hogy technikailag az ellenzékben melyik párt vagy politikai formáció hogyan tud együttműködni a másikkal, ahelyett, hogy arról beszélnénk, amiről szeretnénk. Én nem róluk, nem személyekről beszélek, én politikáról és felelősségvállalásról beszélek. Ez érdekli igazán a választópolgárokat” – jelentette ki a Momentum elnöke.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegény hazám
Tudod te te hülye picsa miről beszélsz? Magyarország sorsáról! Éppen azt teszed tönkre a szerepléseddel te ökör. Neked nem a DK az ellenfeled, hanem a karmelita malac. Nem vagy képes a legelemibb dolgokat sem felfognod. Talán apád több pénzt fog kapni ocsmány vigyortól ha szétbaszod az összefogást?
Takarodj már a picsába, hisz mindenki utálatát sikerült elnyerned.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Hát ez nem a szerelem az utolsó vérig forgatókönyve!?
csak ennyi
barátilag
J.L.
szegény hazám
Tudod te te hülye picsa miről beszélsz? Magyarország sorsáról! Éppen azt teszed tönkre a szerepléseddel te ökör. Neked nem a DK az ellenfeled, hanem a karmelita malac. Nem vagy képes a legelemibb dolgokat sem felfognod. Talán apád több pénzt fog kapni ocsmány vigyortól ha szétbaszod az összefogást?
Takarodj már a picsába, hisz mindenki utálatát sikerült elnyerned.
fergeteg
Érdekes ! Itt mindenki a saját dalát énekli.
"Te vagy szép.te vagy jó Magyarország ". Jól van ez így. Plurálisan szép az élet. Mondotta: Antall József
lusta
Gyakorlatilag az ellenzéki együttműködés kudarca Annácska. Ennek szép vonzata a pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk ismételt győzelme.
Minden az ellenzéki választó józan belátásán múlik, aki ebben a helyzetben a párt meggyőződése ellenére a legerősebbre, vagy az összefogásra szavaz.
Annácska számára csak egy összefogás létezik. A momentumosok egymással összefognak.
Eladott Ország
Ha Donáth Anna tudomásul venné, hogy van egy dr Dobrev Klára, és megtalálnák az együttműködés közös hangját, akkor még az is bejöhet, hogy legrosszabb esetben nem lesz újabb 2/3-a 2026-os választásokat követően a FIDESZ/KDNP-nek. Ehhez viszont nagyon más politika kell! Fontosnak tartom az idei EP választáson az összefogás nélküliséget. Azért fontos ez, hogy a pártok támogatottsága tisztán és objektíven mérhető legyen. (Talán a kicsi pártok kakaskodási szándéka is alábbhagy és mindent elkövetnek hogy 2026-ra komolyan átformálódjanak, összeolvadjanak a kormányzási lehetőség elérése érdekében.) Nincs más út a jövőre nézve, csak észre kellene venniük, ha békés kormányváltást akarnak. Viszont az önkormányzati választásra -mely azonos időben együtt történik- fontosnak vélem a legszélesebb összefogást.Aki nincs tisztában a fidesz választási (alkotmányellenes) rendszerrel, annak nem matek tanár klell, hanem elmeorvos! Alig várom, mikor, merre, hogyan, kikkel, kikkel nem.
uploads.disquscdn.com/images/42d9d4ae52f9d55ac3be3594d9baa61547b18c6e57cf435f9c67f4942b8902a3.jpg?w=800&h=746
Eladott Ország
Orbánék százmilliárdot költöttek Gyurcsány lejáratására, ezen a farvízen próbálnak valamilyen eredményt elérni. Saját ötletük semmi a kordonbontás volt a legnagyobb innováció. A Momentum beállt az 5 % körüli szintre és nincs tovább. Szerintem inkább veszíteni fognak szavazókat ezzel a különutas politikával. Sokat kell nekik még fejlődni, fejleszteni, hogy a DK nyomdokaiba léphessenek. Donáth Anna ma azt hiszi ő az origó. Pedig csak egy szélsőpályán haladó bolygók közötti kis aszteroida ami ha picit is letér a pályájáról akkor bezúg a légkörbe és darabokra hullik! Nekem nagyon humorosnak tűnik hogy ő akarja meghatározni, merre van az előre...
Eladott Ország
@fergeteg: ma, 10:12 ☻ „Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk, ha nagyot akarunk csinálni, zsidót ütünk, ha egy kicsit már józanodni kezdünk, rögtön sietünk felkortyantani bizonyos ezeréves múlt kiszínezett dicsőségének édes italából, látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk, nagy népek sziklavára, a parlament, nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk. Mi lesz ennek a vége, szeretett úri véreim? Mert magam is ősmagyar volnék s nem handlézsidó, mint ahogy ti címeztek mindenkit, aki különb, mint ti. A vége az lesz, hogy úgy kitessékelnek bennünket innen, mintha itt sem lettünk volna. Legyünk ez egyszer számítók. Kerekedjünk föl, s menjünk vissza Ázsiába. Ott nem hallunk kellemetlenül igazmondó demokratákat. Vadászunk, halászunk, verjük a csöndes hazai kártyajátékot, s elmélkedhetünk ama bizonyos szép ezredéves álomról.
Menjünk vissza, szeretett úri véreim. Megöl itt bennünket a betű, a vasút, meg ez a sok zsidó, aki folyton ösztökél, hogy menjünk előre. Fel a sallanggal, fringiával, szentelt olvasókkal, kártyákkal, kulacsokkal, agarakkal, versenylovakkal, és ősökkel! Menjünk vissza Ázsiába!…
Felcsúti Napló 2023. január 31.” ( Ady Endre)
Philip Marlowe
MA:
"Donáth Anna annyira elítéli Dobrev Klárának és pártjának politikáját, hogy maximum csak köszönni hajlandó neki"
HOLNAP:
Donáth Anna: Együtt indulunk a DK-VAL!!!...

Ilyenekre szavazni?... Na neeee!...
Philip Marlowe
@szegény hazám: Te nem szégyeled magad, hogy DK-s vagy?
Már ne is haragudj, de ez Qrva ciki ba+!...:D
telegdilaci
@szegény hazám:Miből gondolja Donáth Anna hogy a Momentum politikája mindenkinek tetszik,ezért nem tudják leváltani a Kormányt mert összefogás helyett egymás gyalázásával ócsárolásával foglalkoznak!
Nessy
Annácska! A választás végén megjelenik a háta mögött a felirat: "Mene mene tekel ufarszin!" Megmérettél, és könnyűnek találtattál!
dr. prédikátor
Miről pofázik ez a műveletlen bunkó picsa???!!!
kereső
Hogy valaki pártvezető létére- szociológusi diplomával azt ne vegye észre, hogy minden egyes megszólalásával azt erősiti , legfőképp az ingazdozó-és sohasem szavazó , lexarom tablettával élőkben: " ezek kormányozni??"- mert hiába van ott az ellenzéki oldalon a sok-sok szakember, a momentumban is, hazavágja a butaság . Mert nem tudok másra gondolni-.
Anna! Kedves Anna!- jusson eszedbe 2021. Bizonyára vérre menő vitákat folytattak a 6 párt politikusai mire összeállt a mindenki számára kielégitő "választási megállapodás"- csak éppen a választó ezekről a vitákról nem értesült- csak a végeredményről. És rögtön 5%-al vezettetek a fideSS előtt. Ez akkor bicsaklott meg, amikor TI- a momentum behoztatok ebbe a megállapodásba egy kakukkfiókát- aki elszabadult hajóágyúként kezdett el viselkedni. És?? Ugye honorálták a szavazók- a potenciális szavazóbázisból 800+ ezren azt mondták, hogy még csipkés kesztyúben és gázálarcban sem- vagy éppen rászavazott a mihazánkra, vagy a fideSS-re. Egyszerúen nem tudom mire vélni ezt az egészet amit művelsz.
fergeteg
@Eladott Ország: A szláv tengernél lehet,hogy jobb lenne. De ezt nem tudjuk meg,mert nem megyünk.
Ezer éve vívjuk harcunkat itt. Meg is lennénk ha a "tengeren túli népek nagy csoportja" és "Nyugat"
nem gáncsoskodna velünk. Mi sem vagyunk jobbak a "deákné vásznánál ." De legalább vagyunk.
Legalább még ezer évig. De ne legyünk teljesen "Eladott ország "! Úri véreim ? Á dehogy. Jó büdös francba kergetné azt a kormányt a magyar munkás,paraszt (kevés maradt) értelmiségi,katona,meggazdagodott "arisztokrácia" ,amelyik kicsit nem lebegteti a büszke magyar virtust,az ezer éves határt,a különbséget az környékünkön élőktől. Igy kerek ez.
kereső
Mondjuk én már akkor is "értetlen" voltam, amikor Dobrev Klára meghirdette, hogy angol mintára "árnyékkormányt" kiván felállatinai, amelynek az a funkciója, hogy a jelenleg regnáló kormánnyal szemben szakpolitikát dolgozzon ki- főleg belpolitikai kérdésekben: gazdasági szabályozás, egészségügy, oktatás, szociálpolitika, honvédelem, önkormányzatiság...és Ti mereven elzárkóztatok attól, hogy ebben a munkában résztvegyetek, sőt megtiltottátok szakpolitikusaitoknak, hogy részt vegyenek ebben. Pedig, ha máshol nem is akkor ott lehetett volna hatni a dk politikájára, és érvényre juttatni a saját politikátokat, és megkeresni a közös nevezőket. Eljátszátok még az esélyt is, hogy "kormányváltó", és minő istenkáromolás- rendszerváltó erő legyetek- együtt. Mi a célotok Anna? Vagy egyáltalán Te mit akarsz?
Eladott Ország
@fergeteg: ma, 11:28 ☻ Az országot a román tolvajcigányod már szétlopta és a nevére iratta. A maradékot meg a ruszkiknak és a kínaiaknak adta! Hajrá Magyarország, b@sszátok meg magyarok! Börtönben rohadtok meg!
lusta
@kereső: Ez az. Lehet itt agyaskodni, okoskodni, csak köszönni a repülőn, de egy 20% támogatottságú ellenzéki párt nélkül a többi párt a maga 1-5%-val mégis mit fog csinálni? Kavarni a sz@rt? Tegyük ezt is félre, ki mekkora támogatottsággal rendelkezik. Mégis Annácskának mi a célja? Legyőzni földbe döngölni a DK-t, vagy a pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunkat és qurmányunkat?
terlasz
Egész pontosan Donáth gyűlölködése zárja az ő együttműködését a DK-val.
Legtöbb választókörzetben jól együttműködik a két párt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.