Varga Judit máris reagált volt férje, Magyar Péter titokban rögzített hangfelvételére. Varga azt írja, Magyar korábban is terrorizálta és zsarolta őt. Volt olyan eset, amikor könyveket, a nadrágját és annak övét is Varga Judit hátához vágta Magyar Péter. 

Varga Judit reagált arra a hangfelvételre, amit kedd reggel hozott nyilvánosságra volt férje, Magyar Péter.

Varga Judit Magyar Péterről: "Őrjöngve jött be a hálószobába, lerángatta a könyveket és a hátamhoz vágta őket” – Fizikai és verbális erőszakról ír a volt igazságügyi miniszter

Fotó: MTI

Varga Judit a Facebookon azt írta,

Döbbenet. Magyar Péter tényleg megtette. Ezzel zsarol több mint egy éve.

Magyar Péter az egykori házastársáról, rólam, titkos hangfelvételt készített a közös otthonunkban és azt politikai céljai elérése érdekében most felhasználta. Egy ilyen ember nem méltó semmiféle bizalomra

- kezdte posztját Varga Judit.

Magyar Péterről Varga hozzátette

az az ember volt képes erre, akit 3 fiúgyermekkel ajándékoztam meg. Az az ember tette ezt velem, akinek szeretettel és reménykedéssel adtam számtalan esélyt az újrakezdésre a kapcsolati erőszak szörnyű évei során. Senkinek nem kívánom ezt az érzést.

Nézem ezt a kegyetlen arcot, hallgatom ezt a kimért hangot a tegnap esti interjuban és kiráz a hideg. Hazudik és manipulál. Gyomorforgató. Minden újra eszembe jut, amin az elmúlt 16 év során végig kellett mennem.

Varga Judit azt írja, ex férje korábban is terrorizálta.

Korábban is terrorizált és még mindig nem hagyta abba. És folytatja a játszmáit. Ha jól értem, a saját családja védelmében lehallgatja a saját feleségét. De most már őket inkább elárulja és így talán még megmenthető a haza. Mi történik itt? Mi ez az őrület?

Hozzátette:

Jól emlékszem arra az időszakra. Mert akkor is akadt verbális és fizikai erőszak bőven. Az egyik ilyen januári eset emléke tisztán él bennem, amikor a nővéremmel töltöttem az estét. Ő valahol máshol, egy társaságban szórakozott éppen. Kettőnk közül én értem haza hamarabb. Lefeküdtem aludni és arra ébredtem úgy hajnali kettő körül, hogy hazajön. Őrjöngve jött be a hálószobába, felkapcsolta a villanyt és hallottam, ahogy erősen ittas hanghordozással, válogatott szidalmakkal ostoroz, hogy hogy képzelem, hogy lejáratom a barátai előtt, mert nem tudott telefonon elérni. Én azt a módszert alkalmaztam, amit a hosszú évek alatt kialakítottam, hogy ilyenkor jobb nem megszólalni, és úgy maradtam, ahogy voltam, neki háttal az oldalamon fekve az ágyban, várva, hogy válaszok hiányában majd lenyugszik. De nem hagyta abba. Üvöltözés és szidalmazás közben sorban lerángatta az ágytámla tetején lévő könyveket és a hátamhoz vágta őket. A könyvek egy része átesett rajtam és mellettem a földön landolt. Jól emlékszem, mert másnap reggel én raktam rendet. Aztán levette a nadrágját és az övvel együtt azt is hozzám vágta. Éreztem a csatot, ahogy a hátamat megüti. Egyre kisebbre próbáltam összekuporodni és vártam a következő ütést, féltem, nehogy a gerincemet találja el, de nem mertem megmozdulni. Közben magamban egy szép dallamra gondoltam, hogy minél előbb vége legyen ennek a jelenetnek. Mert rutinom volt ebben bőven. A hallgatásom bejött, egyszer vége lett, kiment a nappaliba és lefeküdt a kanapéra, ahol végül elaludt. Borzasztó érzés volt. De már akkor nem érdekelt. Akkor már régen elhatároztam, hogy elválok tőle.

Varga Judit a fizikai bántalmazás után döntött a válás mellett

Ezután jelentettem be neki válási szándékomat. Először a tőle megszokott módon könyörgött és fogadkozott, ahogy az elmúlt 16 év során annyiszor tette. Minden régi trükköt és módszert bevetett, amivel a kapcsolati erőszak hullámvasútjára azelőtt mindig sikeresen visszaültetett. De én ezúttal elhatároztam, hogy végigcsinálom. Megkeresem a kiutat.

Mikor Péter látta, hogy az álságos bocsánatkérésekkel, kézzel írott nagyszerű fogadalmakkal már semmire sem megy, akkor elkezdett fenyegetőzni.

Ennek a felvételnek is ez a kontextusa. Ő már készült. Nem a családja vagy a felesége megvédésére, hanem a kegyetlen zsarolására. Mert nem hagyhatta, hogy a számára mindent biztosító gazdatest levágja magáról az indáit. Provokált. A sajtóban megjelenő pletykákat felolvasta és mivel már napok óta terrorizált, azt mondtam, amit hallani akart, hogy minél előbb szabaduljak. Egy ilyen helyzetben minden emberrel előfordulhat, hogy megfélemlített állapotban olyanokat mond, amiket nem gondol komolyan.

Varga Judit végül posztjában kiállt Orbán Viktor és kormánya mellett

Én büszke vagyok arra, hogy az Orbán Viktor vezette kormány igazságügyi minisztere lehettem és arra, hogy a Fidesz tagja vagyok. Minden konfliktus és támadás ellenére hatalmas megtiszteltetésnek érzem, hogy a hazámat szolgálhattam sok-sok jó ügy érdekében.

UI:

Magyar Péter szerint a sajtóban a lejáratása zajlik. Én máshogy látom. A volt kollégák, közeli barátok mondják el, ki is ő valójában. Magyar Péter nemcsak a saját családjának, de a barátainak és sok mindenkinek a környezetében rengeteg fájdalmat okozott. Újabb fájdalom ez most sok mindenki számára, hogy néznie kell ezt az aljas manipulációt.

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"lerángatta a könyveket és a hátamhoz vágta őket”

Az Orbán-Összest? A hálószobában? Életszerű...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Újra csak azt kérdezem:
Miért hagyta a hatalom, hogy ez folyamatosan megtörténjen? Ennyire családbarát? Így védik a magyar nőket, magyar anyákat, Magyarnékat?
Ezzel is csak a fidesz süllyedt mélyebbre.
magyarigeza
Mi a szar? A magyarországi dollár baloldal újabban nőkkel erőszakoskodókat emel fel???
Sakk Matt
Na, mehet a per..bizonyítsa Varga Judit a vádjait!
Aki Én
@magyarigeza: Ezt nem pontosan értem.
A fidesz tudott a védett személlyel, magyar nővel, háromgyermekes anyával szemben elkövetett erőszakról, de nem tett semmit. Sőt, Vargát belekényszerítették a házasságába, nem engedték elválni
Akkor ki is az erőszakoskodókat mentegető?
Segítek. A pedofilokat mentegetők, vagyis a fidesz.
Nem érted, igaz?
Qqberci
"lerángatta a könyveket és a hátamhoz vágta őket”

Az Orbán-Összest? A hálószobában? Életszerű...
human
A családon belüli erőszak rossz dolog. Viszont a hangfelvétel egy ettől független ügy.
Horizont
Juci ki diktálta ezt neked?? 16 évig szenvedtél? Na ne má...
Sakk Matt
"Közben magamban egy szép dallamra gondoltam, hogy minél előbb vége legyen ennek a jelenetnek"

Az ilyen könyvekbe illő túlzásokkal bukik Varga meséje!
Őrnagy
Ajaj, ha az ellenzék és a "messiás" várók egy ilyen erőszakos embert támogatnak, akkor már komoly a baj a "messiás" várók táborában.

@Sakk Matt: Biztos hogy kell itt neki bármit bizonyítania, amikor rendőrségi jegyzőkönyv is van, hogy úgy kellett hazakísérni? Ahol a rendőrségi jegyzőkönyv a hazakísérés okát is rögzítette!
K.Endre esetében ki bizonyította be, hogy igaz a cigánygyerek vallomása, hogy K. Endre véddte V. János pedofilt? Senki! Egyetlen vallomás és semmi más bizonyíték nem kellett a bíróság egyetlen szintjén se!
Horizont
A reagálása alatt nem enged hozzászólást már. Eddig 7,1 ezer röhögőjel van és 4,4 tetszikes.
hahahahahahaha
Horizont
Ja és nem tagadja a hangfelvételen elhangzottakat.
Yeromos
@magyarigeza: Az igaszágügyi mineiszter asszonynak vajon nem kellett volna feljelentést tennie, Így harcolnak ők a családon belüli erőszek ellen, pont úgy ahogy a pedofilia ellen.
Aki Én
@magyarigeza: Továbbra sem érterm. Mondjuk a ,,dollárbaloldal" szöveg mindent elárul rólad.
Levendula
... és ez csak most jutott az eszébe??? Jucus néni, ez nem fair !!!
FitesZoltan
Pontosítsunk: Soros dollár balliberális horda, HAZAÁRULÓ Gyurcsányok.
Maccska
Magyar ezzel ment is a süllyesztőbe.
Philip Marlowe
@Levendula: "... és ez csak most jutott az eszébe??? Jucus néni, ez nem fair !!!"

Sárosdi LIllácska 30 év után jött rá, hogy megsz@patták.
Akkor nem voltatok ilyen érzékenyek az idővallumra.
Balfasz Gyíkok!...:D
Őrnagy
@magyarigeza: 10.35

A pedofilokkal mióta "Pedofideszeznek" vigyázniuk kell, maradtak a nőverő családon belüli erőszakolók, az kisebb bűn most.

@Maccska: Kipukkadt a lufi, amit "atombomba" helyett be tudott mutatni. Vagy egy rossz, minőségű hangfelvétel, amelyen nem bizonyítható hogy ki és mit mond, azt feliratoz rá amit akar, vagyis nincs semmilye.
Maccska
Magyar Péter a baloldal hőseként ment be az ügyészségre, és úgy jön ki, mint egy erőszakoskodó őrült. Ilyenek ezek a baloldali hősök...
Aki Én
@Philip Marlowe: @Őrnagy: Ha Magyar valóban erőszakos ember, miért nem tett ellene a hatalom, az igazságügyiminiszter???
Erre az egyszerű kérdésre válaszoljatok, ha már magatoktól nem jut eszetekbe!
Aki Én
Továbbra sem értem, miért Magyarral foglalkozik mindenki, miért nem a nyilvánvaló korrupcióval.
Maccska
Dopeman: Nem ér annyit a közéleti szereplés, mint amekkora károkat a gyermekeinek és volt feleségének okoz Péterünk
KisTehen
@Maccska: amíg magyar azt mondja, amit a horizont mamák hallani akarnak, addig nyalni fogják a seggét
KisTehen
@Aki Én: varga megmondta, hogy az ügyészség független ... mit nem értesz?
Pusztai
Jocó!
Peti bizonyított, te csak idegesen hazudozol,
válóperes pappérokban benn, hogy Peti lefejelt?
naugye!
Horizont
@KisTehen: menj a picsába és rólam kopjál le barom, pénzért kommentelő csicska.
Aki Én
@KisTehen: Azt, hogy hogy lehetsz ennyire sötét.
Aki Én
Miért csodálkozunk? Varga elmondta, hogy ez egy maffia, amiből nem lehet csak úgy kiszállni.
csak úgy....
hazudika némber! ezekkel az állítólagos bántalmazásokkal korábban kellett volna kirukkolnia!
gondolom jucit nem véletlenül választotta viktor az igazságügyminiszteri posztra! - tudhatta,hogy egy alakítható ,hüséges ,hazudós csajra tett szert...
Maccska
@Pusztai: mit bizonyított?Semmit.Szart se ér ez az egész.Úgy ahogy az várható volt.
Yoda69
de egy mocskos ribanc ez. Meg jo hogy Magyar rogzitette az elhangzottakat, mert ez a budos kurva az Istent is letagadna.
KisTehen
@Aki Én: hallgasd meg a hangfelvételt vagy olvasd el a szövegszedetét a hvg-én
Őrnagy
@Maccska: 12.07

Nincs igazad! Bebizonyította, hogy egy haszontalan seggfej!
Nem ezt akarta bizonyítani, nem is erről hadovál hetek óta, de ezt sikerült bizonyítania, semmi mást, de azért ez se semmi!
KisTehen
@Aki Én: .

Magyar: Az ügyészség független?

Varga: Igen, mert Polt nem...

Varga: Ez egyértelműen azt mutatja, hogy ez azért történhetett meg, mert az ügyészségen belül Polt nem ura a helyzetnek.
Pusztai
Tegnap volt több képen, Menczer járdán parkol.
Ezek után mondja: sosem parkolt a járdán.
Kb ennyit ér egy fideszes szava.
KisTehen
@csak úgy...: ha hazudik a némber, akkor mi a faszért hiszed el a hangfelvételt, te pöcs ... azon is varga beszél ... egyszer hiszel neki, egyszer meg nem ... hogy van ez agymosott?
Pusztai
Tegnap volt több képen, Menczer járdán parkol.
Ezek után mondja: sosem parkolt a járdán.
Kb ennyit ér egy fideszes szava.
Sakk Matt
Vajon miért nem szorgalmazta az állítólag mind verbálisan, mind fizikálisan bántalmazott Varga Judit az Isztambuli egyezmény ratifikálását?!

"Az Európa Tanács 2011-ben elfogadott Isztambuli Egyezménye a nők elleni erőszak és a családon belüli erőszak megelőzését és felszámolását célozza. Magyarország 2014 márciusában aláírta, de még nem ratifikálta (nem iktatta törvénybe) az Egyezményt. A ratifikálás elengedhetetlen, ezzel válik jogilag is kötelezővé az Egyezmény."

nokert.hu/sze-20160720-0010/1466/1/az-isztambuli-egyezmeny-szovege-magyar-nyelven
csak úgy....
@KisTehen: mert ott nem a fidesz kérte föl arra,hogy beszéljen! te valóban ennyire szervilis idióta?
KisTehen
@Pusztai: .

ha csak kirakta a sofőrje az megállásnak számít a kresz szerint

parkolás az, ha 5 percnél tovább vagy ott
KisTehen
@csak úgy...: itt se a fidesz kérte fel te kretén ... védekezik a volt férje aljassága ellen
Őrnagy
@KisTehen: Szelektív hiszékenységben szenved!

Ha tetszik amit hallani vél elhiszi, ha nem tagadja!
Pusztai
@Sakk Matt: Válóperes pappérok bizpnyítanak.
Verte vagy nem verte, ki kit vert ha vert.
Az Isten verje meg!
KisTehen
@Sakk Matt: mert csak a libsiknek van szükségük egyezményekre, hogy tiszteljék a nőkt
Sakk Matt
@KisTehen: Te buta boci :)
ALÁÍRTÁK fideszék, csak nem foglalták törvénybe!
KisTehen
@Pusztai: egy könyvnek nincs nyoma ...
KisTehen
@Sakk Matt: mert már van rá törvényünk
Sakk Matt
"Ezzel zsarol több mint egy éve"

Ha nem igaz, akkor nem vagy zsarolható, te liba!
Ezzel a mondattal tetted hitelessé a hangfelvételt!
csak úgy....
látom,hogy az 0rbánra álló dákóknak ugyan úgy áll,mint a hüséges dákoknak csaucseszkura!:)
Őrnagy
@Sakk Matt: Ha ez így volna, akkor Magyar Péter búnsegéd, mert egy éve hallgat az ügyről, és a mai napig nem tett semmilyen feljelentést. Ha viszont nincs bűnügy, akkor egy hülye, aki a semmit tárta a nyilvánosság elé.
simmering73
@KisTehen: Mi van bornyú. Látom beszopod tele pofával ezt a sok sületlenséget.
simmering73
Nincs egy normális drámaíró se az udvartartásban aki egy hihetőbb történetet kreál?
Levendula
Mi ebből a tanulság? A könyveket nem a hálószobában kell tartani. Mi a nappaliban tartjuk.
Yoda69
@KisTehen: Ma rendkívül sötét van nálad a toronyban, ökör.
1. Jardan meg 5 percre sem lehet megallni, mert a gyalogosat akadolyazza a kozlekedesben, sot veszelyes is, mert miatta a gyalogosoknak az uttesten kell kerulni a pedofideSSes kocsijat.
2. varga nem tudta, hogy Magyar rogziti a felvetelt, ergo miert hazudott volna. Ha meghalgatod a felvetelt nagyon is igaznak tunik amit varga mond, igaz Magyar probalja ot ugy iranyitani, hogy kimondjon sulyos es terhelo dolgokat.
KisTehen
@csak úgy...: te már csak tudod, dákószakértő

HAHAHAHA
KisTehen
@simmering73: amit a magyar előad ... na ne röhögtess ... az egész csak arra kell neki, hogy felkapaszkodjon a hírnévlétrán
KisTehen
@simmering73: jaaa ... te is olyan tökkelütött vagy mint csak úgy? ... hogy először hiszel nováknak aztán meg nem?

HAHAHA
KisTehen
@simmering73: mikor épp milyen a kedved ... :))
KisTehen
@Yoda69: a férjének hazudott b+ nem a mikrofonnak :)
Sakk Matt
"Valaki korlátozta Varga Judit posztját, nem jelenik meg a cikkekben, és nem lehet kommentelni sem. A poszt alatt korlátozták a kommentelést, vagyis akárki nem szólhat hozzá. Eddig 22 ezer reakció érkezett, közel kétezren osztották meg, és majdnem 900 hozzászólás van alatta. A posztot beilleszteni sem lehet."

www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/valaki-korlatozta-varga-judit-posztjat-nem-jelenik-meg-a-cikkekben-es-nem-lehet-kommentelni-sem/
Eladott Ország
Tegyük fel (a fólia sisakot), hogy Varga Judit , akárcsak anno Borkait, a fidesz sakkban tartja valamivel. Mi van, ha a fidesz-maffiában pár emberről van egy-két kényes felvétel/hanganyag, arra az esetre ha megeredne a nyelvük?
twitter.com/Politikalipszis/status/1772582880205517005/photo/1
Sakk Matt
@Őrnagy: Miért, a hangfelvételből te bűncselekmény hallasz ki?
(halkan jegyzem meg, a Fidesz az őszödi beszéd felvételét más nyáron ismerte, de a szeptemberre időzítette a kiszivárogtatását, hogy ne az uborkaszezonban eszkalálódjon - azt hogyan értékeled?!)
Őrnagy
@Sakk Matt Gyagyás: Nem értem a kérdésedet Gyagyás!

Amíg még feljelentés sincs, addig nincs bűncselekmény ügy se. Hogy van e bűncselekmény bárki részéről, azt nem én állapítom meg. En csak azt állapíthatom meg, hogy van e feljelentés (ha ezt hivatalos szerv közzéteszi), vagy nincs. És ha van feljelentés akkor az illetékes közli, vagy nem, hogy lesz nyomozás, vagy nem (már ha közzé teszik).

Nem tudom, mert arra a mai napig nincs biztos információ, csak feltételezés, hogy valójában ki is tette közzé az Öszödi beszédet. Arra sincs semmilyen információ, hogy a közzétételben volt e bármilyen szerepe a fidesznek? De mi a fasz köze van az Öszödi beszéd teljesen tiszta hangfelvételének a Magyar Péter feliratokra szoruló ellenőrizhetetlen hangfelvételéhez? Faszságokkal nem foglalkozom Gyagyás, ilyesmikkel feleslegesen erőlködsz!

Sokadjára teszem közzé gyagyás, neked utoljára:

Se fidesz kormánytad, se fideszes, se fidesz hívő, se Orbán hívő nem vagyok. Érdekelt vagyok a kormányváltásban ha megszületik egyszer egy értelmes, a választói bizalomra érdemes, a jelenleginál jobb kormányzást nem csak ígérő, hanem a programjával és a felmutatott szellemi elitjével alátámasztott módon jobbá tudja tenni a kormányzást, a gazdaságot, a közéletet és a választók mindennapi életét. Amíg nincs ilyesmire kilátás, addig a parttalan gyülölködést, uszítást, mocskolódást se nem díjazom, se nem csatlakozok hozzá!
SÍva
Örülj neki, hogy nem a nép tört be a hálószobádba őrjöngve mert tudtad az igazságot sok dologról ami ártott a hétköznapi embereknek és eltitkoltad és asszisztáltál a végrehajtók mértéktelen haszonszerzéséhez a rossz helyzetbe kerültek kárára. Azok nem csak könyvekkel vágtak volna hátban (már ha igaz amit állítasz és nem egy figyelem elterelés)! És ha te tudtál róla akkor az apáca is!
Yoda69
@KisTehen: Szerinted ez eletszeru B.meg? Minek hazudna kompromiitalo dolgokat?
Szerintem mar ki volt bukva attol ami folyik a pedofideSSben, es hirtelen volt egy igazsag pillanata a sok hazugsag cunami kozepette.
Pusztai
@Sakk Matt: írják: 12 ezer lehülyézés után bezárta.
Levendula
Vannak még gyöngyszemek a YouTube-on, érdemes meghallgatni a volt ig.ügy miniszter asszonyt, és elolvasni a kommenteket: www.youtube.com/watch?v=Es40QjBeziU&ab_channel=KeresztesL%C3%A1szl%C3%B3L%C3%B3r%C3%A1nt
Billibácsi
Rogán-varga: Rettegés a hálószobában: Új magyar fantázia thriller. Rendező: Karmelita kolostor.
Cherry
Varga Judit: Én az anyaságot, a hagyományosnak mondható női feladatokat mindig úgy élhettem meg Péterrel, mintha egy nyitott ajtajú kalitkám lenne: tudtam, hogy ha szeretnék kiteljesedni más területen is, akkor kirepülhetek. Péter sosem várta el tőlem, hogy feladjak bármit is abból, aki én vagyok. Ha zárva lett volna a kalitka ajtaja, akkor nem biztos, hogy annyira jól éreztem volna magam benne, így viszont mindig szívesen repültem vissza.
2020. januàr Melyik igaz riherongy???
Szegény Dzsoni és Árnika
A hívőknek: Orbán, már biztos, hogy nem Isten, mert míg Jézus feláldozta az életét sokakért, mindenkiért, addig Orbán sokak, mindenki életét képes feláldozni saját magáért !!!
Dr. Proktor
Milyen nő az aki ilyenkor nem áll fel és mondja azt hogy találkozunk a bíróságon?
Inkább volt gazságügyi miniszter mint igazságügyi.
Két állítás aáll szemben egymással, de Varga Judit és akik szorosan mögötte állnak, akár az állami számvevőszék elnöke, nem a tényt tagadják hanem terelnek, szokás szerint...
magyarigeza
@Aki Én: És te baloldali félrebeszélő birka, ti miért nem tettetek valamit? Most miért nem ítéltek el egy erőszakos embert és véditek megy a gyenge nőket? Talán csak nem azért mert kettős mércét alkalmaztok? Baloldali nemzetárulók.
teuton
@magyarigeza: Mezgageza 2.0, tudom, ez a 2. reged, de meg mindig analfabeta vagy! Azt esetleg nem olvastad/hallottad, amit Jucusur mondott??? Belengette, hogy lehetnek olyan felvetelek, ahol Ö orditozik a ferjevel es a gyerekekkel es pofonok is elcsattantak! Arrol viszont 1 szot nem ejtette eddig, hogy öt tettlegesen bantalmazta volna... Na akkor ki is volt a szenvedö alany???
magyarigeza
@teuton: Ja értem! Balfaszok szerint van az a pénz és alkalom amikor meg kell verni egy nőt.

Azt ugye tudod, hogy az ilyen elveiddel milyen mélyre süllyedsz?
Balfasz hazaárulók.
izéke
@magyarigeza: géza,géza,ha ennyire bántotta a férje jucit,miért nem engedték rogánék,hogy elváljanak? miért kényszerítették arra,hogy egy bántalmazó kapcsolatban éljen? ugyan,ugyan...
Pusztai
@izéke: leszarni!
sehol semmi bizonyíték MP verte Jocót. - Válóperes iratokban benne kéne legyen, de sehol semmi!
Sőt pont az ellentettje derült , VJ bevallotta pofozta Petit, rúgta stb.
Maccska
@izéke: @Pusztai: Meg kellene nézni pár videót a nárcisztikus személyiségekről.
Nagyon jó szakemberek nyilatkoznak.
Mindenki ráismerhet Magyarra.Varga Judit is erről beszél.

Ez egyébként elég súlyos betegség.
teuton
@magyarigeza: Balfasz analfabeta, tanulj meg olvasni aztan fuss neki meg1x! Hol irtam EN olyam baromsagot amit TE irsz???
rücsü41
A cikk címe egy részének elolvasása után azt hittem, hogy Magyar Péter berontott a szobába és lerángatta Vargáról a bugyogóját, és magáévá tette, de hát tévedtem.Lehet hogy Varga is ezt várta, és most hogy nem így történt bosszúból leégette Magyart, hogy még erre sem volt képes.
teuton
@Maccska: En a Retkes Kalmankara goldolok, ha narcisztikus szemelyröl van szo... A hajlektalan kinezetü drogos dajcstompi meg a turkalobol öltözködö potrohos kolostormalac az ellenpelda...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.