A miniszterelnökről ugyan nem derült ki, hogy látta-e a Most vagy soha! című filmet, véleménye viszont van róla.

Még mindig beszédtéma a hazai filmkészítés legdrágább produkciója, a 6 milliárdos költségvetésből készült Most vagy soha! Rákay Philip filmjéről egymásután szólalnak meg a nevesebb újságírók, történészek, filmalkotók – írta a promotions.hu. Még a nagy költő rokona is kifejtette őszinte véleményét. A megszólalók közül egyedül Orbán Viktor hiányzott, ám ezt az űrt most sikerült betölteni. Kamera elé állt és néhány mondatban elmondta véleményét róla. Rákay Philip pedig közösségi oldalán azonnal reagált rá:

Nem semmi! Orbán Viktor ezt üzente Rákay Philip új filmjéről

Rákay Philip boldog, amiért Orbán Viktor mindenkinek ajánlja a filmjét/Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Orbán Viktor miniszterelnök úrnak köszönet a Most vagy soha! filmajánlóért és az elismerő szavakért! Tisztelet a BÁTRAKNAK!

- írta a filmproducer, aki büszke arra, hogy a kormányfő is foglalkozott vele.

Orbán Viktor mondandójából ugyan nem derült ki, hogy látta-e a szuperprodukciót, mindenesetre mindenkinek meleg szívvel ajánlja:

Végre a magyarok nemcsak akkor váltak bátrak, amikor meg kellett csinálni március 15-én a forradalmat, hanem voltak most újra bátor magyarok, akik megcsinálták róla a filmet. Épp ideje volt, nehéz dolog egy ilyen ikonikus témához hozzányúlni. Eddig hiányzott is a bátorság, de most végre kész a film. Most vagy soha! Mindenkinek ajánlom!

- mondta a miniszterelnök.

Forrás: promotions.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Tud egyetlen értemes mondatot mondani a karmelita sertése?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Havanagi
Amit a putris ajánl,az nekem ZSIGERBŐL elutasítva!!Szégyen ember NINCS ABBAN A HELYZETBE,hogy ő BÁRMIT is ajánlhatna az ország TISZTESSÉGES POLGÁRAINAK!!!ÉRTVE VAGYOK???!!!
CsipkeRózsa
Orbán szerint:

"„ Végre a magyarok nemcsak akkor váltak bátrak, amikor meg kellett csinálni március 15-én a forradalmat, hanem voltak most újra bátor magyarok, akik megcsinálták róla a filmet. Épp ideje volt, nehéz dolog egy ilyen ikonikus témához hozzányúlni. Eddig hiányzott is a bátorság, de most végre kész a film. Most vagy soha! Mindenkinek ajánlom!”"

Miért kellett bátorság a film elkészítéséhez? Ahhoz csak a pénz kellett, amit Rákay megkapott, bőségesen megfejelve borravalóval.
Pusztai
Tud egyetlen értemes mondatot mondani a karmelita sertése?
jáger laszló
1 biztos
OV mindenkinek ajánlja a Petőfi filmet bár azt nem árulja L,hogy neki tetszett -e!?
csak ennyi barátilag
J.L.
colibri
Ideje lenne már a rákait levenni a mindennapi címlapról! Ez a némber fabatkát sem ér, senkit nem érdekel, hogy mint orbán fő-s@ggnyalót mivel viszonozza a főnöke.
namihami
Miért ne tehetné? Ez ismét jó lesz arra az 1,2 pontos értékelésre, mint amilyen sikeres a másik films gigásza volt! Az azért ritka, hogy akár még egy ekkora filmóriásnak is ez kétszer is sikerülhessen!
Nyírfa
Viktor Viktorov Viktorovics, ha nem tévedek, és nem tévedek, akkor Petőfi Sándor a bátorság alatt nem botorságot értett. Légy bátorak belátni.
Clavigo
Valszeg orgazmusa is volt,,Kálmánkának.
Qqberci
Kálmika, pénz a zsebben, most már bedugulhatnál!
lampa laz
Dagi nem a filmet nézte hanem a 6millirból ráeső részt számolta meg. Putris-nemes phillipke ezért kapott elismerést tőle. Bátorokon ellopták a pénzt ahogy szokták.
Nyírfa
@lampa laz: 12.57

Látom lelki szemeim előtt, ahogy Viktor ráérősen számolgatja a lóvét az utcán. Oké, megvan, mondja Kálmánkának, majd becsenget a pszichiáteréhez. Nehéz az élet, szüksége van egy kis támogatásra.
szaboria1
Ez is olyan film mint " A hídember "ott is eltűnt jó pár millácska a túlárazás miatt. Nézettsége annak is alig lett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.