Az MCC Brüsszel szakpolitikai vezetője, Jacob Reynolds szerint az uniós elit Magyarország ellen keresztes hadjáratot folytat.

A nők elleni erőszakot éljenző feministák leleplezik a baloldal képmutatását

– írja friss cikkében a The European Conservative szerzője.

"Higgyünk minden bántalmazott nőnek, kivéve, ha a Fidesz tagja" – Baloldali képmutatáson akadt ki az MCC Brüsszel szakpolitikai vezetője

Fotó: MTI

Zavarba ejtő munka lehet „liberális” európai újságírónak lenni. Az egyik pillanatban a #BilieveAllWomen-t tweeteled, és aggódsz a prominens női politikusokat célzó szexista retorikáért, a másikban pedig lélegzeted visszafojtva számolsz be egy családon belüli zaklatással megvádolt férfi szavairól. Nem olyan zavaró azonban ez akkor, ha fontosabb célja van, például kiállni a bántalmazott nők mellett, vagy hinni nekik

- írja Jacob Reynolds. Az MCC Brüsszel szakpolitikai vezetője hozzáteszi,

ma a liberális oldalon a magyar kormány démonizálása elsőbbséget élvez a női politikusok melletti nyilvános kiállással szemben 

- írja keddi cikkében Jacob Reynolds, az MCC Brussels politikai vezetője.

A szerző hozzáteszi, Magyar Pétert volt felesége, Varga Judit zsarolással és fizikai bántalmazással is megvádolta, ami Varga elmondása szerint felerősödött, miután beadta a válást. Ám a feminista aggodalmak a családon belüli bántalmazás vagy a női politikusok zsarolása kapcsán egyből elhallgatnak a szerző szerint, ha a célpont (áldozat) egy volt minisztere a jelenlegi kormánynak.

Az olyan gusztustalan karakter (mint Magyar Péter) médiafelerősítése jól szimbolizálja az uniós elitek Magyarország elleni keresztes hadjáratát és az Orbán-kormánnyal szembeni meggyőző ellenzék teljes hiányát

– fogalmaz Reynolds.

Mint írja:

úgy tűnik, Magyar Péter elbűvölte az európai véleményvezéreket „politikai erőként való gyors felemelkedésével”, és „értelmiségi, jól képzett” egyéniségként való megjelenésével, aki kész szembe szállni Orbán Viktorral.

A szerző szerint, ha a brüsszeli elit valóban szembe akar szállni Orbánnal, akkor 

jobban teszi, ha felhagy egy már megvádolt bántalmazó melletti támogatással.

Ahogy korábban a Propeller is megírta, Varga Judit több posztjában is arról írt az utóbbi hetekben, hogy volt férje zsarolta őt. Varga Judit Hajdú Péter műsorában arról is mesélt, hogy volt férje folyamatosan bántalmazta verbálisan, de az is előfordult, hogy bezárta őt egy szobába. Volt olyan durva eset is, hogy Varga Judit inkább befeküdt éjjel a náluk megszálló szülei közé, mint kiskorában, úgy rettegett Magyar Pétertől, aki egy késsel a kezében mászkált a lakásban. 

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Csak egyet kérdezek: Varga beismerte, hogy többször megütötte a férjét? IGEN.

Magyar elismerte hogy megütötte, vagy Varga elmondta megütötte a férje?? NEM

Kérdés: fideszesek voltak az alanyok? IGEN.

Több kérdés nincs.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rücsü41
Mielőtt véleményt mondanánk egy ilyen családi ügyben talán mind a két felet meg kellene hallgatni, és az ügyben a legjobban az bíróság tudna ítéletet mondani.Bíróság az ügyben a váláskor már döntött, és döntött a gyermekelhelyezési ügyben is ,ahol a bántalmazás a férj részéről fel sem merült, mert a férj felügyeleti jogot kapott a gyermekek nevelésében..Ennek ellenére lehetett bántalmazás a házasságban, de azt már Varga Jucinak kellene most, utólag bizonygatnia , nem az újságokban , hanem a bíróság előtt.Egy párkapcsolat megromlásában szerintem mind a két fél hibás , és az hogy ki mikor hogyan viselkedett a másik féllel szemben azt kívülről senki nem tudja eldönteni, szerintem objektíven még az sem tud dönteni aki ismeri a szóban forgó családot.A verbális bántalmazás az szerintem egy ngyon szubjektív dolog, mert lehet valaki nagyon érzékeny még a keményebb szóváltásra is, de lehet hogy más azt viccelődésnek veszi és nem szól semmit, mert a kialakult kapcsolatban a felek ehhez a beszéd stílushoz voltak szokva.A fizikai bántalmazást hang anyaggal, látlelettel és más módon is lehet bizonyítani ami egy eljárásnak a tárgya lehet.Erre kell felkészülni a Varga -Magyar volt házaspárnak ,ha ez az ügy még tovább folytatódik., de a bíróság figyelembe veszi azokat a nyilatkozatokat is amit Varga 2020-bn is tett ,hogy milyen jó házasságban él.Az ilyen nyilatkozat a 10 éves bántalmazást kétségessé teszi.Azt azonban határozottan el kell utasítani szerintem minden olvasónak, hogy egyoldalú, nyilatkozat alapján állást foglaljon az ügyben..Nem az olvasónak vagy egy szervezetnek kell igazságot tenni , olyannak aki az ügyet részleteiben nem ismeri és nem tudja kivizsgálni a történteket.És még eget ki kell jelenteni hogy azért mert valaki férfi egyáltalán nem biztos, hogy egy párkapcsolatban ő a bántalmazó, mert voltak már ügyek ahol fordítva volt a dolog, a nő bántalmazta a férfit!
jáger laszló
Ez is csak 1 jobboldali vélemény!! L is lehet felejteni!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Sakk Matt
Én speciel az úszó p!nának sem hittem. Meg a színésznőcskének sem, akinek rendező farkát "kellett" fognia próba alatt...
Sakk Matt
@rücsü41: Tegyük hozzá, amikor nem párkapcsolati erőszak történik, a gyengébb és kiszolgáltatott családtagot jóval nagyobb arányban a nő veri!
Ehhez trgyük még a csecsemőgyilkosságokat!
A verbális erőszak is sokkal inkább a nők fegyvere..általában ezt követi a férfi erőszak.
RonaGyuri
Hogy Orbán birkái ennyire primitívek abban eddig sem kételkedtem,

azonban az, hogy ez a valódi európai közegben a vicclap szintjét sem éri el és erősen kontraproduktív az is egyre biztosabb

A derék matyar média diadalt ül:

propeller.hu/images/cikk/2024_04/D_MTI20230623002.webp
Egyfelől; Maga Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár erősítette meg az MTI-nek, hogy a boszniai Szerb Köztársaság elnökével, Milorad Dodikkal tárgyal Banja Lukában, és átveszi azt a kitüntetést, amit legutóbb Vladimir Putyin orosz elnök kapott meg, és kiemelték, hogy „Orbán és Putyin a Boszniai Szerb Köztársaság barátai, és készek is ezt vállalni”. A Mennyit kostálról nem szólt, legutóbbi tavaly aug. találkozójuk 45 milliárd forintjába fájt a költségvetésnek.
Másfelől; Lelkendezve számol be róla, hogy a The European Conservative című portálon „Believe All Women—Except When They Are Members of Fidesz” címmel rántotta le a leplet a döglődő nyugati kultúráról. Az irkodmányt az MCC Brüsszel szakpolitikai vezetője, Jacob Reynolds jegyzi, aki szerint „az uniós elit Magyarország ellen keresztes hadjáratot folytat” és „A nők elleni erőszakot éljenző feministák leleplezik a baloldal képmutatását”!.
A dologban persze a kisebbik gond az, hogy csak és csupán arról van szó, hogy igen nagyfokú elvonatkoztatás kell ahhoz, hogy Varga történetét elhiggye valaki.
Az igazi móka az az, hogy mindkét hangzatos intézmény Rogán Toncsi vezérelt orbáni propaganda által fenttartott, felügyelt, sőt irányított intézmény rendszer szerves része.
kereső
Mintha nem is ti bujtattátok , hallgattátok el 10 éven keresztül a bántalmazót. Sőt jutalmaztátok jól fizető felügyelő bizottsági tagságokkal, és nagyon jól fizető állással. Micsoda egy álságos szöveg.
kereső
@Sakk Matt: @rücsü41: Azért hal meg minden héten egy nő kapcsolati erőszak áldozataként- mert ők azok akik bántalmaznak, vernek, ütnek és megaláznak folyamatosan "gyenge" férfiakat?
nemkati
Én hiszek Varga Juditnak, hogy volt bántalmazás, de azt nem hiszem, hogy az élete Magyar Péterrel egy pokol volt, mert annál okosabb ez a nő, hogy 18 évig mellette maradjon a pokolban. Viszont Magyar Péternek is hiszek, hogy ő is kapott rendesen a feleségétől. Szóval lehetett itt adok-kapok, minden is. Nem a szokványos családon belüli erőszak, ahol csak az egyik fél szenved.
"Övcsattal ütötte, rendszeresen verte...". Nem kéne a mocsokrogánmédiának ennyire túlzásokba esnie.
Pusztai
Csak egyet kérdezek: Varga beismerte, hogy többször megütötte a férjét? IGEN.

Magyar elismerte hogy megütötte, vagy Varga elmondta megütötte a férje?? NEM

Kérdés: fideszesek voltak az alanyok? IGEN.

Több kérdés nincs.
Béla333
Pontosan! Abból kell kiindulni, ami az elmúlt években realitás volt: a maffiózók képtelenek igazat mondani! Akkor is hazudnak, ha csukva van a szájuk. Semmit sem lehet nekik elhinni!
Ez van! Ezt harcolták ki maguknak!
Nyírfa
Az olyan gusztustalan karakterek mint Jacob Reynolds is elmondhatják a véleményüket Brüsszelben kiátkozás nélkül. Ez a demokrácia. Hogy megvan róluk a véleményünk, az más lapra tartozik.
Sakk Matt
@kereső: Nem azért. Olvass figyelmesen és ne kötekedj!
Sakk Matt
@nemkati: Nem hinni kell, hanem bizonyítani! Már pedig a váláskor VJ nem beszélt abúzusról, különben nagy csata lett volna a gyerekek felügyeletéért.
nemkati
@Sakk Matt: Azt azért ne felejtsük el, hogy Rogánék szépen kérték őket (mert különben...), hogy csöndben váljanak el. Szófogadók voltak.
kereső
@Sakk Matt: Nem "kötekedek"- csak már nagyon unom a varga-magyar házassági "pörpatvart", mintha ebben az országban nem léteznének ennél fontosabb dolgok, mintha nem létezne a valós!! kapcsolati erőszak- amely megsokszorozódott az elmult öt évben...és nem devalválódna ez a valós probléma a bulvár szintjére éppen ennek a "házaspárnak"köszönhetően.Bosszantó,,,,,,,,,és borzasztó.
Sakk Matt
@kereső: Én meg unom magyarázni a nyilvánvaló értelmű mondataimat. Nem beszéltem gyilkosságokról..bántalmazásokról írtam!
És akkor megyek még inkább szembe a PC-vel. A verések javát azon nők provokálják ki, akik verbálisan basztatják a zurukat :P
Sakk Matt
@nemkati: Jaa..ha megkérték Juditkát, akkor OK, nem kell felhozni a bíróságon, ha bántalmazták!
De rendben, legyen pártfegyelem a családjukban is. Viszont arra már talán nem kötelezték, hogy dicsérje a kapcsolatukat!
Eladott Ország
Az MCC, az orbánjugendi "foxi - maxi" képző. Amit Varga Judit mondott a diktafonba azt nem félelemből tette, az a fidesz lényege, azaz egy korrupt szarházi, velejéig rohadt szekta, mert pártnak nem mondható, ( se nem jobboldali se nem baloldali, a kereszténységhez meg semmi köze), bűnszervezet !
Aki Én
@Maccska: Ki tűrte 10 évig, hogy bántalmazzanak egy nőt, egy jobboldali nőt, egy háromgyerekes anyát, magát az igazságügyi minisztert?
Ki az aki erről tudott hosszú évek óta? Hát a fidesz.
És most nem a ,,baloldal" nem hisz neki, hanem minden normális, gondolkodó ember kételkedik abban, ahogy előadja, és amikor előadja. Hiszen ha eddig hallgatott, most, éppen most miért állt ki? Pláne akkor, amikor már elvált, megszabadult a bántalmazótól?
A napnál is világosabb, hogy karaktergyilkosságról van szó, akár igaz amit elmond, akár nem.
Arról nem beszélve, hogy a bántalmazó maga is igen fontos posztokat betöltő fideszes.
Ezt így bekajálni csak a magadfajta szellemi vérszegények képesek. Nem véletlen a mandíneren jelent meg nektek ez a cikk.
Az már csak hab a tortán, hogy ha ez az igazságügyi miniszterrel megtörténhetett évekig és a hatalom nem mentette meg, mit várhat egy átlag nő?
Szóval bárhonnan nézzük, ebben a fidesz a legbűnösebb. És akkor is az lenne, ha a bántalmazó ,,baloldali" lenne.
Hogy most másra mutogat, az meg már természetes. Ezt mindenki pontosan tudta előre.
Egyébként az is vérlázító hazugság, hogy ebből a fidesz megint, mint minden kellemetlen ügyből baloldali meg jobboldali kérdést csinál.
Tudom, hogy nektek dolgotok nem gondolkodni, de itt úgy kilóg a lóláb, hogy az már nem lehet megmagyarázni, hiába hazudoztok össze mindent.
Aki Én
Mindentől függetlenül hiszem, hogy Magyar egy nárcisztikus személy és valóban bántalmazta valamilyen szinten Vargát, de ez rengeteg, a fidesz számára kellemetlen kérdést vet fel. Úgy általában a családon belüli erőszakkal kapcsolatban.
De ahogy eddig, úgy akkor most is legyen magánügy. Már ha a bántalmazott meg a komplett fidesz eddig így gondolta.

Beszéljünk inkább a társadalomra valóban tartozó és a társadalmat valóban érintő és érdeklő brutális korrupcióról.
Amit egyébként nem is Magyar, hanem maga Varga mondott, amit eddig is tudott minden értelmes ember.
Nem véletlen, hogy a fidesz megpróbálja elterelni a figyelmet arról.
Aki Én
@Maccska: Tulajdonképpen mindegy, hogy nem , vagy nem akarod érteni mi történik. A többség érti.
Egyébként pont az a lényeg, hogy azt akarjátok elhitetni, hogy egy ,,magánéleti zsaroló" nem tud a kormányra kompromittáló tényeket.
Értjük a célt, de IQ 30 felett ez nem jön be.
Eladott Ország
Napzáró mémek. Úgy húzunk le még egy bőrt a témáról, ahogy a kormánypropaganda Varga Juditról.
twitter.com/NAFO_Hungary/status/1774191308388581825/photo/1
Szeretnék rendelni egy állami számvevő széket ...
twitter.com/gergo_z/status/1774085826923606231/photo/1
Bud Spencer: „Magyar Péter többször is elvette tőlem a hagymás babot.”
twitter.com/janos_hary/status/1774298247705641026/photo/1
Újabb filmet készít Rákay Philip Varga Judit tragikus házasságáról sci-fi horror . 10 milliárdos állami támogatással készül.
twitter.com/Skorpiooh/status/1774334324990431579/photo/1
Én be nem megyek. Nadrággal dobál és könyveket lök le a polcról
twitter.com/janos_hary/status/1774323013757833564/photo/1
„És akkor az ügyészség megkapa a feladatot, hogy vizsgálja meg, hogy korrupt-e az ügyészség.” (Somogyi Zoltán)
twitter.com/janos_hary/status/1773676479651402014/photo/1
nemkati
@Sakk Matt: Magyar Péter bevallotta, hogy 2022-es országgyűlési választáson ő maga a Magyar Kétfarkú Kutya Pártra akart szavazni, csak a gyerekei behúztak helyette a Fideszre, mert azt mondták neki: „az anyukánk a miniszter, és azért ilyet mégse csinálunk”.
Nyírfa
@kereső: @Sakk Matt: Elbeszéltetek egymás mellett, pedig mindkettőtöknek megvan a maga tényszerű igazsága.
Az élettapasztalatom alapján állítom, hogy a nők olyan megveszekedetten tudnak viselkedni, ami , rossz esetben tettlegességhez, jó esetben "csak" váláshoz vezet. A saját családomban -rokonságomban - is volt rá példa, hogy felálltam, és elmentem, mert elviselhetetlen módon viselkedett a feleség, nem egyszer anyaként is.
A nők játszmái aljasabbak mint a férfiaké. Még fiatalasszony voltam, amikor a Nők Lapjában indult egy vita , ma úgy mondanám, hogy gendertémában, akkor még nem forgott közszájon ez a kifejezés. Szóval, a férfi- és a női szerepek taglalásánál a hajam szála is az égnek állt, olyan elképesztő elvárásokat támasztottak a "gyengébb" nem képviselői, úgyhogy tollat ragadtam magam is, hogy a férfiak védelmében elmondjam, amit én helyesnek tartok. A párom csak nevetett, biztos volt abban, hogy a levelem túl normális, higgadt és objektív ahhoz, hogy leközöljék. Igaza lett.
Ezzel nem azt állítom, hogy a férfiak között nincsenek "vakkomondorok", akadnak szép számmal, de, mindig keresd a nőt: anya nevelte őket.
Hogy Magyarországon a hatóságok, az intézmények nem biztosítanak megfelelő jogi, erkölcsi, fizikai védelmet a családon belül elkövetett erőszak elszenvedőinek, az össztársadalmi probléma, mert minden, ami történik velünk, az általunk is. Ezt kellene megérteni. A sérült családoktól ez nem várható, ellenben az iskola tökéletes hely a monitorozásra, a kapcsolattartás a családsegító szolgálatokkal és a gyámüggyel akár azonnali segítségnyújtásra is lehetőséget ad.
Vannak megoldások, csak élni kell velük, akár úgy is, hogy közbelépünk, ha a szomszédból nemcsak egy szokványos veszekedés hangjai hallatszanak.
Sakk Matt
@nemkati: És..utána megverte őket meg az asszonyt?!
Vagy hogy jön ez ide?
Menőmanó
Juci állításával az a baj, hogy a bántalmazós sztori éppen akkor jutott eszébe, amikor kiderült, hogy kormánytagok törölgetik magukat a bírósági jegyzőkönyvekből, ha az rájuk nézve terhelő adatot tartalmaz. Vagyis a bántalmazós sztori kifejezetten terelési célzattal jött létre, hogy arról beszéljenek, ne az ügyészségen Juci úr tudtával folyó visszaélésekről.
nemkati
@Sakk Matt: Valószínűleg nem verte meg.
Arra írtam, amit te írtál, hogy "De rendben, legyen pártfegyelem a családjukban is."
Menőmanó
@Maccska: Sajnálom, de a Hajdu-Varga interjú a Magyar által nyilvánosságra hozott felvétel UTÁN történt.
Pusztai
www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/magyar-peter-a-bicskei-ugy-nem-egyedi-ujabb-botranyt-probaltak-eltussolni/

"Magyar Péter: A bicskei ügy nem egyedi, újabb botrányt próbáltak eltussolni

Magyar Péter azt írja, dokumentumok jutottak a birtokába arról, hogy tavaly áprilisban egy gyermekfelügyelő szexet kért egy 15 éves gyerektől, cserében azt ígérte, megszökteti.
A vezetőség úgy döntött, nem tesz feljelentést."
Sakk Matt
@nemkati: Azt a qssolással kapcsolatban írtam.
Sakk Matt
@nemkati: Nem hiszem. Ennél sunyibb és aljasabb egy nő. Szavakkal is ki lehet készíteni egy férjet, de a legfőbb fegyverük a gyerekkel zsarolás..na meg a "p!navaluta".
Persze lehet, hogy VJ így kezdte - ő bevallotta a pofont -, de azt nem tudni, hogyan reagált MP - mert ő viszont tagadta a bántalmazást!
Pusztai
@Sakk Matt: Nem mondta visszaütött, tehát ...??
Nem ütött MP vissza.
Őrnagy
@Pusztai Gyagyás: 07.09

Magyar Péter elismerte, hogy a volt felesége ököllel verte és lábbal rugdosta Magyar Péter. Én hiszek Magyar péternek, ő a bántalmazott áldozat, aki ezt évekig némán tűrte. Látszik rajta, hogy az évek alatt hülyére verték, de akinek Magyar Péter a "Messiás" azok vagy sík hülyének születtek, vagy azokat is sík hülyére verték (mindegy, hogy kik), mert a hasonló a hasonlónak kell.
Szerintem te is csak egy sík hülyére vert Gyagyás lehetsz, mint azok a Gyagyások, akik Magyar Péter környezetében szakmányban csak gyalázkodni tudnak! :))

Felmerül a kérdés:
- kell ilyen Gyagyásokat Brüsszelbe küldenünk "képviselni a magyar érdeket"?
- Ilyenekkel kell kormányt buktatni, hogy egy jobb országban éljünk?

Aki olyan mint Magyar Péter, azoknak ilyen kell. Aki normális, gazdaságilag fejlődő országban akar élni, azoknak nem. Ezérrt nem állt ki eddig egyetlen kormányt váltani szándékozó trágyahalomra emlékeztető párt mellett se az ország lakossága, pedig jobb, szebb, élhetőbb, gazdagab Magyarországra van reális igény még a fidesz szavazók táborában is!
Őrnagy
Higgyünk Magyar Péternek, hisz ő az új "Messiás", akit a felesége ököllel hülyére vert és rugdosott:

propeller.hu/itthon/4003763-magyar-peter-szerint-verte-ot-volt-felesege

"Az exférj szerint a volt igazságügyi miniszter verte és rugdosta őt"
"Varga Judit exe szerint ő soha nem ütött, őt viszont hol ököllel, hol lábbal verte a lemondott miniszter."
rücsü41
@nemkati: Ez is azt mutitja, hogy Magyar egy jó ember , hallgat a gyermekeire, akik éppen nála voltak és bevitte őket a szavazó fülkébe, ahol verbálisan nem tudta őket meggyőzni, megfélemlíteni, hogy "Anyátok pártjára nem szavazok, mert az egy maffia!"Normálisan viselkedett még az elfüggönyözött szavazó fülkében is.
Sakk Matt
@Pusztai: Orbán mondta, hogy hazudott? Tehát?!
Aki Én
@Maccska: 09:29 Az biztos. A mértéke nem mindegy.
Az a baj, hogy ti a fidesz korrupcióját elnézitek. Sőt! Pedig az páratlan.
Aki Én
@Maccska: ,,...van olyan szolgáltatás, amelyet a Balásyhoz köthető cégcsoport a piaci ár hatvanszorosáért kínál, más szolgáltatásokat csak annak öt-tízszereséért. Egy forrásuk szerint viszont a cégek legtöbbször az óraszámokkal trükköznek, egyszerűen mindenért a reális munkaidő többszörösét számolják el. A lap megszerzett egy Excel-táblázatot is, amely szerint:..."

telex.hu/gazdasag/2024/04/03/balasy-gyula-hutlen-kezeles-szerzodes-new-land-media-lounge-design

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.