Magyar Péter már külföldön is azt hirdeti: ő le tudná váltani Orbán Viktor.

Magyar Péter szerint arról kel meggyőznie a magyarokat, hogy ő le tudná győzni Orbán Viktort és az Orbán-kormány leváltható, legyőzhető – nyilatkozta Varga Judit exférje a The Guardian című brit napilapnak.

„Két hónappal ezelőtt senki sem ismert engem. Most miénk a legnagyobb politikai mozgalom Magyarországon”

- jelentette ki.

A szerénység nem az erénye – Máris a miniszterelnöki székre tör Varga Judit exférje

Magyar Péter szerint ő le tudná győzni Orbán Viktort/Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az a célja, hogy legyen egy pártja, amivel el tud indulni a júniusi Európai Parlamenti választáson – írta a 24.hu. Becslések szerint úgy tudja, hogy a támogatottságuk 15-21 százalék között mozog. 

Elmondása szerint ő lenne a listavezető, de nem menne ki Brüsszelben, mert itthon építené a pártját. Úgy véli, támogatói 30 százaléka az ellenzéki táborából jön, 30 százalék a bizonytalanok közül és 20 százalék a kormányoldalról

„Én új arc vagyok, de nagyon tapasztalt”

- mondta. Évekig dolgozott diplomataként Brüsszelben, kapcsolatban volt döntéshozókkal és kezelte volt felesége, Varga Judit igazságügyi miniszter közösségi médiatartalmát.

Forrás: 24.hu

120 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
" ő le tudná váltani Orbán Viktor"

mint ahogy sikerült megbuktatni

HAHAHA
KisTehen
„Két hónappal ezelőtt senki sem ismert engem. Most miénk a legnagyobb politikai mozgalom Magyarországon”

anyádpicsája a tiéd péter
KisTehen
"Elmondása szerint ő lenne a listavezető, de nem menne ki Brüsszelben, mert itthon építené a pártját."

de a pénzt felvennéd érte, ugye jól mondom :)
KisTehen
@Horizont: mama ... olvasd el a cikket ... már a nyugati libsiknek fényezi magát
kereső
@Horizont: The Guardian- angol lapnak adott interjút, ott mondta.
Horizont
@kereső: Így kimondta, hogy miniszterelnök akarok lenni? Sajnos nem tudok angolul (se) :DDD
Én csak a 24. hu cikkét olvastam el, ott nincs erről szó, a Propi meg átírta a címet.
kereső
@Horizont: Nem igy mondta- de az értelme ugyanaz. " ÉN le tudom váltani orbánt"...
csak úgy....
@KisTehen: = 0rbánt nyaló ,gondolkodásra képtelen elmebeteg!
a fideszes hülyegyerekek részére rogánék nyomatják a magyar petis mümeséket! :)
a fidesz többet áldoz a hazugság gyáraira mint a magyarokra!
Aki Én
Jelenleg valóban ő az egyetlen esély.
Pár hét alatt többre vitte, mint a komplett ellenzék 14 év alatt.
csak úgy....
@kereső: és ha leváltaná, akkor az nagy baj volna?
jáger laszló
Nagy az egója,de most jön majd a bukta!
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
@csak úgy...: Egyedül? Na, ne röhögtess! Mer az ÉN!.az egyes szám első személy...és ha nagybetús az ÉN!, az nem sok jót jelent...láttuk már. és szenvedő alanyi vagyunk 22 éve.
KisTehen
@csak úgy...: agyhalott magyarnyaló
KisTehen
@csak úgy...: teljesen be vagy kábulva ... besült az atombombátok ... a koporsószegeiteket meg feldughatjátok magatoknak
csak úgy....
@kereső: tudod, a gyurcsányhoz való ragaszkodásod,kísértetiesen emlékeztet a @KisTehen: 0rbánhoz való ragaszkodásához!
nem egyedül, hiszen a kossuth téren sem volt egyedül...
csak úgy....
@KisTehen: anyád az agyhalott aki lekésett veled az abortuszról!
kereső
@Aki Én: 10:35 Vagyis TE, meg Én, meg mi a többiek...mert az ellenzék mi lennénk, ha nem tévedek. Nem igaz, hogy egy ennyire szines palettán nem lehet megtalálni a "nekünk kedveset", hanem kell egy egyszemélyes vezér, aki elég harsány és populista ahhoz(fideszben szocializálódott), hogy neki aztán mindent el kell hinni indulásból, bármit mond is...és minden el van felejtve , és megbocsájtva , holott nem egy sima mezei , talpig kokárdás valakiról van szó, hanem olyanról, aki a maffia legbelsőbb köreiből érkezett- miután megszűnt az apanázs, akinek tulajdonképpen semmi baja sem az alaptörvénnyel, sem a jpgszabályokkal, sem a NER-rel, csak "meg kell újitani". És, ha megnézed a hat pontját, ami a programja az EP választásra- egyetlen, a hármas pont kivételével az orbán programja...amelyet már végrehajt, és MP folytatni kiván.Ne akarlak én lebeszéni semmioről, sőt MP ellen sem agitálok, csak úgy látom, hogy a tárgyillagos értelmezés már ismét sutba lett vágva.
Horizont
@kereső: 10:33
Bocs de nekem ez nem jelenti azt, hogy kijelentette hogy miniszterelnök akar lenni.
Engem egy érdekel amúgy, mozdítsa ki orbánt a francba az embereket meg az apátiájukból.
KisTehen
@csak úgy...: te vagy az agyhalott :)
KisTehen
@csak úgy...: rosszabb vagy mint az elvakult dékások :))
kereső
@csak úgy...: Nem ragaszkodom gyurcsányhoz- de te meg foglya orbánnak, az örökös gyurcsányozásoddal- és még csak észre sem veszed. Mert nem érdemi kritikát mondasz Gyurcsányról, hanem mindazt elhitted és elhiszed, amit rogán, szijjártó, orbán , navracsis , semjén és egy egész huszár század rákent . Kritika nélkül elhiszed-----és nem tudsz különbséget tenni.
Én tőlem lehet MP is a "megváltó", vagy bárki másnak is hivhatják...csak én nem hiszek a "megváltókban", orbán is az volt..., annak hirdette magát.
Cherry
Sz@r érzés lehet zsiros roma, hogy nem te vagy a kedvenc,, rezeg a koronád te retkes tolvaj,,, nagy baj lesz ebből
csak úgy....
@kereső: szerinted gyurcsány nem populista az ö táborában a dk. ban?
Béla333
@csak úgy...: 11.32
Nem tudnak elszakadni egyesek a Gyurcsánytól. Ha ezt mások szóvá teszik, akkor tagadják, tiltakoznak, közben meg minden hozzászólásuk az ellenkezőjét mutatja.
Mindenki ellenség nekik, aki nem DK-s és nem Gyurcsány...!!!
Ellenség volt nekik 2018-ban az LMP, késöbb MZP, mostanában a Momentum, most meg Magyar.
Dolgoznak is ellenük szorgalmasan.
Pusztai
"Ez a bunkó, elsőgenerációs uborkafáról leesett fideszférgekből álló hatalom, ahol tud árt, a nemzeti vagyont saját magánvagyonnak tekintik, a népet saját szolgáiknak.
...Azt akarják bebizonyítani, hogy képesek a szájuk íze szerint felépíteni egy olyan társadalmat, kultúrát seperc alatt ami 20-30 év alatt se alakul ki, de a mozgató rugó a mindent ellopni, minél jobban gazdagodni, ehhez alakítani a társadalmat hogy rájuk szavazzanak és ezzel fenntartsák a bűnös hatalmukat.
.. Erkölcs-etika nulla, esküjüket megszegik, csak a mindent legázolni, hatalmukat fitogtatni, akik valaha is jótevőjük volt, támogatta őket azt hátbaszúrják, a múlt örökségét lenézik, megsemmisítik, átalakítják.
... Elfelejtik honnan jöttek, mikor és kinek a segítségével tanultak, hatalmukat kinek, kiknek köszönhetik.
Hamis idolokat építenek fel - ld Wittner, Grosics, Was A., ..- legfőképp bűnös náci, fasiszta, komcsi elődökből.
Hazaáruló gazemberek ezek, nem országvezetők, pláne nem államférfiak, hanem hazaáruló maffiózók. "

---Mit várjunk a magyar történelem legnagyobb klepto és cezaromániás pszihopata hazaáruló gazemberétől, akiben a szolidaritás NULLA??
csak úgy....
@kereső: tévedsz, én nagyon keveset gyurcsányozok, én 0rbánozni szoktam!
gyurcsányt csak akkor emlegetem, mikor teljesen nyilvánvalóvá vált,hogy a hibbant ötleteivel a szintén (0rbánhoz hasonló) önimádó,tévedhetetlennek tünö ötleteivel ismét 0rbánt polcolta alá!
gyurcsány nem akar megszabadulni 0rbántól, és ez fordítva is érvényes! - ök így,ebbe a szituba kurva jól érzik magukat mert szeretnek egymással hadakozni a magyarok kárára!
kereső
@csak úgy...: Bizony vannak "populista" megnyilvánulásai, de ezek mindenhol vannak- még nálatok is élnek ezzel az eszközzel a pártok, de mert demokrata és nem egy diktátor/tolvaj és maffiózó "alkat" ezeket nem az "ÉN" érdekében használja, használta fel. Mig orbán ezzel nyert 2010-ben is- hogy a "fidesz felkészült a kormányzásra, és holnaptól kolbászból lesz a kerités, miközben mindazzal megvádolta gyurcsányt- amit aztán ő valósitott meg. Mert gyurcsányt. Csak keresd vissza az akkori beszédeket...szijjártó, mint fidesz szóvivő mindennapi megszólalásait. De hiába mondok én bármit...és hiába mondok bármit is, és a szemetekben egy "megrögzött gyurcsányista" vagyok, pedig csak annyiról van szó, hogy nálam orbán a patás ördög, éés az ország megrontója- aki a "gyurcsányozással" ejtette foglyul az országot. Téged is...
kereső
@csak úgy...: 12:04 Hajtogatod a jól elhintett fideSS mantrát...amit MP is mond: orbán=gyurcsány. Holott ez a legnagyobb hazugság,és egyetlen célja van gyurcsány végleges eltávolitása . Erre megy ki a játék, már 18 éve...mert amig van, és szava van a poltikában, addig orbán nyugodtan nem alhatik. És, ha nem lesz gyurcsány , akkor mi lesz? Na? Ötlet? Mi fog megváltozni?
magyarigeza
Szobrászkodjátok a nőverőtök f4szát? Nem lennék a helyetekben.
csak úgy....
@kereső: ismét tévedsz! engem nem ejtett fogjul senki, én mint kivülálló szemlélem a történteket és ha nagyképüen is hangzik, nektek keresgélem a kiutat ,ebböl az izéból ami szerintem néked sem tetszik!
egy szerény ötlet , ne istenítse senki és ne kösse az életét egy politikushoz vagy párthoz se mert az káros, a politikusoknak föleg nem tesz jót mert elkanászkodnak!
- lásd 0rbán!
Nyírfa
@kereső: 12.11

" pedig csak annyiról van szó, hogy nálam orbán a patás ördög, éés az ország megrontója- aki a "gyurcsányozással" ejtette foglyul az országot. Téged is..."

És, ha nem lenne Gyurcsány, akkor is ő lenne a viszonyítási alap, amelyhez képest Orbán dicsőíthetné magát. Soha nem fog lemondani róla, a halálos ágyán is Ferenc nevével fogja kilehelni a lelkét.
csak úgy....
@kereső: figyelmen kívül hagyod az 0rbáni ígéretet,mi szerint a "gyurcsányt és bandáját" elszámoltatják ha nyernek, amiböl nem lett semmi! - pedíg még bizonyítékeik is voltak!
vedd észre végre,hogy ezek 1 vérböl valók és a ti véreteket szippantják..
balos
@csak úgy...: Egyetlen dolog van,amivel 1 politikus nem bír megküzdeni:AZ IGAZMONDÁSSAL!Belehalnának,az igazság kimondásába!Ja a papok is!
balos
@Nyírfa: Mióta van 1 gecinek lelke?Hallatlan ellentét!
csak úgy....
@Nyírfa: de van és szépen összenyöttek a politikai útvesztökben !
KisTehen
@balos: és most magyar lenne az igazmondó? HAHAHAHA

átbassza az embereket ... ezt mondja nekik, amit hallani akarnak ... de nem mondja el a teljes igazságot
csak úgy....
@KisTehen: szinte hallom,hogy mennyire lihegsz! :)
boci,te így akarod jóvátenni fideszéknél a pedofil büncselekményedet?
KisTehen
@csak úgy...: átbasz téged is ... mit gondolsz miért kerülni az urán témát? :)
KisTehen
@csak úgy...: vannak témák, amelyekről nem beszél:
- orosz-ukrán háború
- gender kérdés
- bevándorlás

mert ezek megosztanák a táborát :)
KisTehen
@csak úgy...: pedig foglalkoznia kell majd velük, ha kormányra kerül ... csak akkor már késő lesz neked b+ :)
kereső
@csak úgy...: Na, meglesz már a "sikerélményteket", tegnap a klubrádióban, Bolgár Gyuribácsinál ellenzékiek egyöntetúen követelték GYF, és Dobrev Klára visszavonulását a politikai életből, a közélettől, és a dk feloszlatását. Úgyis van, sóval kell behinteni a helyét is.minek ennek az országnak egy demokráciát, jogállamot akaró, nyugatos párt. Ennek a provinciának nem kell az.Teljesen igazatok van...hiszen MP nem ezt hirdeti, csak egy megújult fideszt, amely "konstruktivitásra" törekszik az Eu-val. Megjegyezném azért, hogy a konstruktivitás nem igazán értelmezhető szövetségesekkel szemben, az inkább az ellenzéki szerep jellemzője lehet. És itt hagyom abba...mert nem akarom önmagamat ismételgetni.
kereső
@Nyírfa: 12:47 Ha éppenséggel pityi palkónak hivták volna azt, aki 2006-ban kétszer is elkente a nagy egóját- a tv vitában, azután a választáson, akkor most pityi palkózna az ország.
KisTehen
@kereső: az hogyan értelmezhető, ha valakik a szövetségesük után kémkednek?
KisTehen
@kereső: akkor kezdte a hazudozást a gyurcsány ... aminek az őszödi beszéd lett a kicsúcsosodása ... amikor bevallotta ezt
kereső
@KisTehen: Tudsz-e különbséget tenni az egyes szám eslő személy, és a többes szám harmadik személy között? Tudsz--e mondatot értelmezni, ha abból kiragadsz öt szót...a teljes mondat ismerete nélkül. Boci...nem rajtam akard már kipróbálni a hülye fideSS szöveget.
KisTehen
@kereső: én teljes mértékben megértettem, hogy miről beszélt gyurcsány ... és te?
kereső
@KisTehen:@Maccska: orbán mikor hazudott először???amikor felsirt, vagy egy kicsit később kezdte?
kereső
@Maccska: Cicus- lett receptfelirási dij?
csak úgy....
@kereső: miböl gondolod,hogy ez nekem sikerélmény lenne ? a megrögzött vádaskodásaid lassan fölérnek a @KisTehen: ével...,akiröl tudni illik,hogy fidesz jószág!
KisTehen
@csak úgy...: te meg tüzelsz ... úgy látom :)
kereső
@csak úgy...: Abból, "gyurcsányozol" vég nélkül. És ez nem vádaskodás- csak ténymegállapitás.Bocsánat, ha érzékenyen érint a szembesités.
csak úgy....
@kereső: én téged sokkal többre tartalak, mint ezeket a gondolkodásra képtelen fidesz állatkákat,aki leragadtak a ner kakiban, - tudod az a szar,hogy a tántoríthatatlan meggyözödésed téged fog majd tönkreteni ,ugyan úgy mint öket.
kereső
@Maccska: Most akkor kezdjün el értelmezni, és számolni. Értelemzésemben a "vizitdij"- amely maximálva volt éves szinten 6000 FT-ban, nem egyenlő receptfelirási dijjal- amit egy ügyes asszisztens -és a nyugalmat szerető háziorvoos el tud intézni telefonon keresztül is. Hála istennek, azért még vannak esküjükhöz hú orvosok, akik ha az állandóan kezelt betegük megjelenik a rendelőben, mert gyógyszert akar feliratni- akkor ezt megelőzően vizsgálat van, és ha indokolt akkor szakrendelőbe utalás is megelőzi. Na ezt az orvosi munkát volt hivatott- részben fedezni a vizitdij, hogy feleslegesen ne terhelje senki az orvost. A másik dolog, amiről nem szólsz a fideSS propaganda sem tért ki rá anno, hogy ez a pénz ott maradt az orvosnál- szabad felhasználásra. Akárcsak a kórházi napidij.
És akkor egy kis számolás: 2011,01,01-től az adó-és járulék törvények módositása során életbe lépett, hogy a kormány előterjesztésére a parlament 1%-al megemelte az egészségbiztositási járulékot- amelynek alapja a bttó bér.
2011-től a minimálbér 78.000.- Ft , ennek 1%-a mennyi is, havonta- és nem alkalmaként 300, és éves szinten ez mennyi is?
Ezt a 780Ft/hó összeget fizették az aktiv és nyugdijas munkavállalók, vállakozók- azok is, akiknek még nem volt jövedelmük a vállakozásból, mert akkor indultak. Számolj macska, na ki baxott át, kit?
csak úgy....
@kereső: ok,nem teszem többé,látom téged érzékenyen érít ,ferkót ezentúl kihümmögöm! :) ne kend az én érzékenységemre a te érzékenységedet ,nekem nincs kedvenc politikusom ,akiért tüzbe mennék, -nem vagyok hülye!
KisTehen
@kereső: ezt attól a 86%-tól kellene megkérdezned, aki leszavazta a gyurcsányodat
kereső
@csak úgy...: Engem nem fog tönkre tenni, én csodálatosan megvagyok a napi "Magyarország" nélkül is...nem függök tőle, és nem is életfeladatom, hogy "tanitsak"...amit nem állhatok, az a butaság, és agondolkodásra képtelenség..a birka üzemmód, ami sajnos sok ellenzékinek is sajátja- amely lehetetlenné teszi, hogy revidiáljon- és felül vizsgálja a sajázót álláspontját is bizonyos kérdésekben. pedig a korrigálás, az időben felismert változtatás bátorsága az, ami lehetővé teszi a valódi változást. És ez lenne a NER bukásának előfeltétele...és amit Hadházy is mond, hogy legelőször a csaló, hazug választási törvényi változását kellene kikövetelni...mert a nélkül, a leváltás csak hamis illuzió. Egy fordulós rendszerben, a választási körzethatárok állandó tologatása, a győztes kompenzáció rendszere igy együtt...lehetetlen.
Amikor a győzelem előfeltétele, hogy az egyéni körzetek minimum 80%-ban le kellen győzni ehhez a fideSS jelöltjét,(mert a mandátumok fele az egyéni jelöltekből jön össze) akkor miről beszélünk?
kereső
@KisTehen: Én nem kérdezek senkitől semmit, minek? A saját pénzének is ellenségétől mit kérdezzek? Ne bomolj már boci.
kereső
@csak úgy...: Én, akiért túzbe mennék- az a családom, és két jóbarátom. Ennyi(ke), ja és én politikust sem "szeretek", az máskoknak van fenntartva.
kereső
@Maccska: Ne, jósolgass macsek...mert, ha Tibetben születtem volna, akkor lehet, hogy én lennék a Dalai Láma nem tudom hányadik reinkarnációja...úgyhogy mást találj ki, amivel meggyőzhetsz.
KisTehen
@kereső: látod ez a bajod ... kisebbségből nyomjátok a süketeléseteket
csak úgy....
@KisTehen: @Maccska: ti kettö kibaszott buta kullancs,proli aljadék,akik mások basztatásában lelik az örömüket a fidesz nevében! :)
Béla333
@csak úgy...: 14.20
Hagyd, reménytelen ügy. És ő még az értelmesebbik a DK-s fanatikusok között.
Vagy 10 éve vitázom vele, semmi eredmény...
csak úgy....
@kereső: 14:24 és gyurcsány hümmhüm ferkó végig ott ült a parlamentben,mikor fideszék ezeket a törvényeket hozták! (csak az utolsó 2 és 1/2 sorodra)
Őrnagy
Magyar Péterből jó miniszterelnök lenne. Még pártja sincs, de lopni már tud:

"Az előadók sérelmezik, hogy Magyar a zenéjükkel haknizott a tüntetésén"
csak úgy....
@Őrnagy: baszod,neked eszed sincs és mégis elöadod a hozományba szerzett baromságaidat! :)
@Őrnagy: = a diliház kiváló ,kezes bolondja !
magyarigeza
@csak úgy...: Hazaáruló (hídpénzsikkasztó)balfaszok. Takarodjatok az országunkból!
kereső
@csak úgy...: Meg a többi is ott ült, mind- látod ez az, amiért pl. orrolok...mindre, kivétel nélkül: legkésőbb 2018-as választás után nem kellett volna felvenni a mandátumot- nem legitimitálni a látható csalást(akkor fagyott le az NVI rendszere- és hirtelen meglett a végső eredmény, a részeredmények ismerete nélkül). Akkor ütötte ki nálam a végső toleranciát kunhalmi , amikor közölte nagy diadalmasan: "becsekkoltunk"...persze előtte gulyás g.-vel tartottak egy kis performansz-t, hogy ott mi hangzott el, mivel lettek "meggyőzve" máig titok és talány.
Nyírfa
@balos: 12.57

Lelke mindenkinek van, lévén a lélek az isteni valóságunk. Hogy ki hajlandó rá figyelni, és kit ragad el az egoja, az más kérdés.
Nyírfa
@kereső: 13.36, 13.32

Három a magyar igazság, és egy a ráadás.

Bolgár György az a tipikus ellenzéki, aki többet árt, mint használ. Nem hallgatom a Klubrádiót, de utánanézek, kik azok, akik a DK feloszlalátását követelik "ellenzékiként"
kereső
@Béla333: Nem vagyok fanatikus, csak éppen igazságtalanok vagytok...minden mérlegelés nélkül szidalmaztok valakit, mert orbán úgy akarta, hogy szitokszó legyen a neve is. Nem hibátlan sem politikusként, sem emberként...de ez már hozzátok is méltatlan, hogy nem mérlegeltek sem a kormányzása körülményeit, sem semmit...csak a szitok, na az megy, legalább annyira, mint a fidess-nek. Érdekes Bélám, hogy Te számtalanszor leirtad, hogy el kell túnnie a dk-nak, de ezt egyszer sem irtad le a fideSS-el kapcsolatban, pedig az országnak az az igazi rákfenéje..
Na, mindegy is...mit mondok, további jó "szórakozást"/gyurcsányozást, és haza fényre derül.
nejlontacskó
@magyarigeza: milyen hídpénz lett elsikkasztva?
kereső
@Maccska: Ó, kedves, te hülye macska...nekem akarod beadni, hogy a részeredmények ismrete nélkül, már be lehet mondani, hogy 2/3-al gyózött a fidesS?Merhogy igy törttént...néztem én is a tv.-t, az eredményhirdetést. Meg azt is láttam, hogy rendórök hada lett felrendelve a parlament, az NVI, a lendvay utca védelmére. Nem is volt csalás..., akkor miért is voltatok bex,arva, mert megvolt a képernyőkép, hogy két részvételi eredmény közlése között eltúnt a rendszerből néhány százezer szavazói részvétel. Hát tollas az én hátam, vagy mi...ezt add el a sangjhaji nénikédnek , ne nekem.
Őrnagy
@kereső: Az ellenzék legfőbb programja 20010 óta a:

"Mocskos fidesz"

Ezt halják a választók minden nap, minden tüntetésen, és az ellenzék azon csodálkozik, hogy akár fidesz hívő, akár nem fidesz hívő a választó, akár elmegy szavazni, akár nem, erre nagyjából 6 millió választó se most nem vevő, se a jövőben nem lesz vevő, mert azt szeretné tudni, hogy nekl jobb lesz, vagy nem lesz jobb, és ha valaki azt ígéri, hogy jobb lesz neki, akkor mitől lesz jobb neki.

Abban viszont tévedsz, hogy a sok gyűlölködéssel beoltott @Béla333: félékhez az "méltatlan" lenne. Ezek a gyűlölködők ebben nőttek fel, erre szocializálódtak, ezek már nem is tudnak másmilyenek lenni, akárcsak a @csak húgy Gyagyás...:
Őrnagy
Párdon! Ne szaladjunk annyira előre az idóben!

@kereső: Az ellenzék legfőbb programja 2010 óta a:

"Mocskos fidesz"
kereső
@Maccska: Ha, lemond akkor mi van? Új választás? Vagy lendvai ildikó a miniszterelnök, vagy mesterházi... és akkor nincs tv székház felgyújtás, meg nincs 400 sérült rendőr, és nincs rendőrautó rágyujtás a rendőrökre?
Egyébként miért kellett volna lemondania? Egy alakuló pártfrakció ülésen elmondott beszéd miatt- amit mai napig félremagyaráztok, és szajkózzátok az öt szót egy mondatból? Tényleg jobb lett volna, ha lemond- mert akkor orbán nem 14 éve uralkodna, hanem 18 ...hiszen a terv már akkor is készen állt- az új ország megteremtésére. Persze, az is lehetséges, hogy akkor nem jön be 2010-2020 között gdp 4-5 %-a támoigatásként az eu-tól, és már teljesen el lenne zálogositva az ország. Tényleg, a hülye gyurcsány miért is nem mondott le? A "haza"' azonnal nem lett volna ellenzékben.
Nyírfa
@Béla333: @csak úgy...: Fiúk, nagyon úgy tűnik, hogy inkább titeket gyötör a fanatizmus, mantrázzátok ugyanazt, ugyanúgy vég nélkül, és jottányit sem figyeltek azokra a tényekre, amelyeket @kereső: kronológikusan felsorakoztat.
Egyébként ez a vad Gyurcsányozás kontraproduktív, engem is arra sarkall, hogy megálljt kiáltsak ennek a lassan lincselésnek is beillő gyalázásnak. Ne akarjatok oda süllyedni, ahová egy demokrata soha, semmilyen körülmények között nem száll alá.
kereső
@Őrnagy: @Őrnagy: A fideSS-é meg" folytatjuk", a lopást, hazugságokat, a jogállam felszámolását és az oroszokkal, kinaikkal az üzérkedést.- mennyivel jobb ez a program, mint a mocskos fiideSS, amely valóban mocskos- jellemtelen, erkölcs nélküli tolvaj alakulat.
Őrnagy
@kereső: Te @Béla333 Gyagyás: és @csak húgy Gyagyás...: keveréke vagy!

Az USA két és félszeresére növelte az uránbeszerzését Oroszországból, Nyugat-Európa pedig több olyajat vásárol Oroszországtól Indián keresztül, mint valaha!

A fideszt nem kell szeretni, de hazudozni teljesen felesleges, mert a tények makacs dolgok! Mindenki kereskedik Kínával is, (Az USA-t még finanszírozza is Kína mert az USA FED utáni legnagyobb hitelezője KÍNA), meg Oroszországgal is, csak most az öngyilkos szankciók miatt evetik a trükkök százait!

Aki meg azt hazudozza, hogy a fidesz bontja le a "Jogállamiságot" (de egészEeurópában nincs is olyan komolyan vehető ember, aki igazából meg tudná mondani hogy szerinte mi is az a "Jogállamiság" azon felül, hogy az USA elvárások maradféktalan beszopása és teljesítése az USA geopolitikai érdekei mentén) ami sose volt, az még nagyobb marhaságokat hazudozik. Az ostoba hazudságoknál csak az a nagyobb baj, ha sok agyhógyköves elmeroggyant addig terjeszti (mint te is) a sok ostoba hazugságot, amig magatok is elhiszitek!
csak úgy....
@Nyírfa: te lyány, ezt mivel tásztod alá ? bennünk minden szeretet adott az embertársaink iránt ,csak nem úgy látjuk azt a huncut világot mint ti a gyurcsány müvekböl! - persze ha úgy gondoljátok ,akkor ferivel összefogva még csinálkhattok viktornak + 2 ciklust...,addígra az unokák is kilesznek stafirungolva...
csak úgy....
@Nyírfa: gyurcsányba az öszödi beszéde lett volna az egyetlen tiszteletre méltó ,ha azt nyilvánosan az "istenadta nép" elött mondja el és nam a fidesz szivárogtatja ki az ö kénye -kedvére!
Béla333
@Nyírfa: 17.10
Mivel általad meg lettem szólítva: nézd már végig ezt a cikket, egy sort sem írtam Gyurcsányról, a fanatikus DK-sokról igen.
Tehát: ne vádolj már olyannal, amit nem is követtem el, mert ez is amolyan maffiás mentalitás.
Egyébként meg nem tudom, te pl. itt voltál-e már 2017-18-ban? Akkor annyit és olyanokat kaptam, mert arra kértem a DK-sokat, hogy ne mocskolják már az LMP-t, mert van amit másképpen gondolnak, mint a Gyurcsány, de teljesen hiába. Hát akkor meg? Én nem vagyok (sajnos) olyan, hogy odatartsam a másik orcámat is!
Mondtam/írtam, hogy elkezdhetjük a sárdobálást, de akkor ne várják, hogy majd én minden disznóságtól eltekintsek, amíg ők vidáman röhögve aljasoskodnak. Úgy döntöttek a DK-s fanatikusok, hogy inkább lássa mindkét ellenzéki oldal a politikusok hibáit. Hát akkor lássuk!
Tehát: ha nem látom, hogy értelmesen meg lehet beszélni bármilyen kellemetlen dolgot, ami esetleg egy ilyen DK-MSZP-Párbeszéd szövetséget érint (ami ugye 2026-ig köttetett!), addig elmondom úgy, ahogy tudom!
Ez van, így alakult!
kereső
@Őrnagy: Okafogyott a hired, mert azért tárolt be, hogy mostanra már más beszerzési forrása legyen, és ejti az orosz uránt. Ja, szankció alá kerül a gyémánt, és egyéb encsem-bencsemek. Ami meg a "kutyulást" illeti...hát, nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, az, hogy nagyon sok kérdésben azonos a véleményünk, sok másban meg nem...még nem vagyunk "összekeverve"- mert nem azt valljuk, hogy aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére...és nem is anyázzuk egymást, mint nálatok szokást, mert nem élünk a fideSS erkölcsi fölényének zászlaja alatt. Igyekszünk egymást, és egymás nézeteit is tiszteletben tartani, még akkor is, ha nem egyeznek. Bezzeg te, obsitos- nem laca-facázol, neked mindenki, aki nem ért veled egyet az gyagyás, usa /soros bérenc libkány. "Libkány" a felsorolatakból esetleg én vagyok, de
a másik kettő inkább konzervativnak mondható- az viszont igaz, hogy mindhárman utáljuk a maffiát, és orbánt.Ja, és én nőnemű vagyok, a fiuk meg fiúk...úgyhogy keveredeséről szó sem lehet.
Őrnagy
@kereső Gyagyás: Helyesbítek!

Te is épp olyan Gyagyás vagy, mint @Béla333 Gyagyás: és @csak húgy Gyagyás...: Te is azt hiszed Gyagyás, hogy aki nem megy le alpári fideSS-ező gyűlölködésbe, az mid fideszes, és van elég mocskos pofád hozzá a Kádári kommunismus bűneinek mosdatása után az MSZMP KB által lértehozott és a kor feladataira kinevelt fidesz csürhével összermosd a független liberálisokat. Ez azt jelenti, hogy bizonyára neked is vagy párttitkár szüleid, vagy ÁVÓS felmenőid volta, mig a hozzám hasonlók felmenőiben ilyenek még véletlenül se voltak!
Valóban, aki a jól előkészített hatalomátmentés után is megmaradt mocskos kommunistának, és a felmenőivel egy politikai akolból jött fideszt SS-ezi, az nekem csak egy mocskos Sorosbérköcsög libkány, mert oda szar, ahonnan a felmenői az ételt kapták.
Mi a mocskos kommunistáktól csak a bajt kaptuk, de veletek Gyagyásokkal ellentétben tiszteletben tartjuk minden választás eredményét, hiába csak az egykori kommunista csürhe leszármazottai vannak a mai napig a politikai palettán!
koszpeko
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke pontokban összegezve reagált a szombati tüntetésre és a Magyar Péter-jelenségre. Mindezt úgy, hogy a Diákhitel Központ egykori vezetőjének nevét egyszer sem írta le.

A volt miniszterelnök szerint vannak választók,

„akik történelmi gyalázatnak tekintik Orbán kormányzását, akik azzal egy percre se alkudtak meg”;
„akik mindig elutasították a Fidesz korlátlan uralmi törekvéseit”;
„akik embertelennek és elfogadhatatlannak gondolják, hogy a fideszes hatalom emberi mivoltában alázta és alázza meg valamennyi ellenfelét”;
„akik a lopást lopásnak, a korrupciót korrupciónak tekintik akkor is, ha az állítólag egy új nemzeti középosztály felépítését szolgálná”;
„akiknek Putyin sok-sok éve gyilkos zsarnok”;
akik úgy gondolják, hogy Magyarország a hazánk, Európa az otthonunk, a normalitás, a jobb élet reménye;
„akik egyetlen percig se szolgálták Orbán rendszerét, soha nem szavaztak a Fideszre”;
„akik az Orbánnal szemben álló ellenzék teljes körű együttműködését, és nem megosztását, pláne nem leváltását sürgetik”;
„akik kisebb sikerek és hatalmas nehézségek, kudarcok közepette töretlenül küzdenek mindezekért hosszú évek óta”;
„és akik mindezek ellenére nem kötnek kompromisszumot Orbánnal, nem keresik a jobboldal kegyét, akik kitartanak egymás mellett, és nem dobják oda meggyőződésüket a pillanat ígéretéért”;
„akik még nem fáradtak el a küzdelemben, és nem bízzák azt tegnapi ellenfeleikre”.
Őrnagy
@Maccska: 17.53
Ezeknek a hazugság és a gyűlölködés az életük és az egyetlen politikai programjuk!
Őrnagy
@koszpeko Gyagyás: Sőt:
Olyanok is vannak, akik nem fidesz hívők, és ennek ellenére nem látták vendégül a Putyinkájukat (a "sok-sok éve gyilkos zsarnokot") a Rózyadombi otthonukban ebédre, és nem ajándékozták meg Toto kutyával se!
Sőt olyanok is vannak, akik nem megtek a déli határkerítéshez erővágóval demonstratíve átvágni az épülő kerítést és kinyoilvánitani, hogy csak hadd jöjjön bárki aki eldobálta az okmányait Magyarországra Szerbia felől, hiszen a Szaros Gyurka szerint ez bárkinek (teeroristáknak is) jár!
Aki Én
@kereső: 11:38
Már megbocsáss, de az ellenzék nélkül nem tartanánk itt. Minimum úgy kellene kommunikálniuk évek óta, mint ahogy azt Magyar teszi.
Az ellenzék egy kalap sz...
A többség csak kényszerűségből szavaz rá, de így sem ért eddig semmit.
Szegény Dzsoni és Árnika
Először is van mire szerénynek lennie!
Másodszor... Az egész eddigi ellenzék elmehet a bü... búbánatba - mindenkistül! Most látszik igazán, hogy egy híg fos volt az egész, megalkuvók gyülekezete, Orbán lemondására váró és a változásért semmit nem tevő megélhetési politikusok tömkelege!
Előszeretettel utal mindenki a Bibliára, hát most (és mindörökké) én is a Bibliára utalnék, és nem akárki szavára:

"Bárcsak hideg, vagy forró lennél! De mivel langyos vagy, kiköplek a számból!"
Nyírfa
@csak úgy...: 17.40

Viktornak, bármi is történik, vége. Ez egészen biztos.
Őrnagy
"Magyar Péter már külföldön is azt hirdeti: ő le tudná váltani Orbán Viktor."

Szerény megítélésem szerint csak a választásra jogosult magyar állampolgárok tudják leváltani Orbán Viktort, és ha a választók úgy döntenek, hogy leváltják, akkor valószínűleg azt is eldöntik, hogy ki, vagy kik (esetleg milyen koalíció) jöjjön a fidesz-KDNP helyett a helyükre.

MZP is azt hitte, hogy ő le tudja váltani az ellenzéket és a fideszt is, de végül egyiket se sikerült leváltania a sok külföldi támogatás ellenére se.
Nyírfa
@Béla333: 17.51

A DK és az LMP megítélésén kívül mindenben egyet szoktunk érteni. Az LMP-t most félre teszem, nem róluk van szó, hanem a DK nons top kritikájáról, ami már csak azért sem fair, mert az ellenzék az összes párt és az összes civil, vagyis a választók együttese. Mindannyian felelősek vagyunk a kialakult helyzetért.
Nem fogom Gyurcsányt vagy a pártját szentté avatni, de, amit kapnak, az már túlmegy minden határon. Ezért teszem fel a kezem, hogy hagyjátok abba, mert egyetlen pártot bűnbakká tenni nem más, mint a fasizmus rövid távon kiépített útja. Legyen egy valaki a felelős minden bajunkért, le vele, statuáljunk példát. Ebből van elegem.
Ez méltatlan hozzánk, sehová nem vezet, illetve, dehogynem: szétverjük azt is, ami még megmaradt az
ellenzékiségből.
Érted? Azt akarom, azt kérem, hogy érjen véget ez az erkölcsi, érzelmi, szellemi lincselés. Nem egy ember, nem egy párt tehet arról, hogy Európa legtrógerebb országa lettünk.
csak úgy....
@Nyírfa: 18;49 szerintem tévedsz ,ferkó majd ismét megsegíti mint mzp. ellen...
Nyírfa
@csak úgy...: 17.51

Meg akarta nyerni a választást, hogy megvalósíthassa a modern, jóléti Magyarországot. Ott fogott mellé, hogy a szocialistákkal nem lehetett, de ugyanúgy nem volt vevő a reformokra maga a társadalom sem. Gyurcsány nem apafigura, ő a felnőtt, alkotó férfi prototípusa, de ez a modell nem tetszett a magyarok jelentős részének. Számomra egyértelmű, hogy egy éretlen társadalom nem tud mit kezdeni egy érett gondolkodóval, aki innen kezdve, nagy eséllyel hibázni fog. És ez meg is történt. Mindenki hibázott volna, ha egyedül akar egy szekeret húzni, amelyen rajta ül egy egész ország.
Nyírfa
@csak úgy...: 19.20

És Ferkó és Ferkó és Ferkó...reménytelen, hagyjuk.
Mindenesetre figyelemreméltó , mekkora erőt tulajdonítasz egy embernek, szemben több millióval.
Béla333
@Nyírfa: 19.11
Már ne haragudj, de például te hogy tudsz szó nélkül elmenni a mellett, ami a napokban állt össze: a 2026-ig tartó DK-MSZP-Párbeszéd szövetség állt össze, az eddig kommunikált elvek ellenére! (A DK ugye az MSZP-ből azért vált ki, mert akkora volt ott a korrupció, a Párbeszéd meg azért vált ki az LMP-ből, hogy ihassanak egy Unikumot, mielőtt beálltak volna Gyurcsány mögé!)
És ez a szövetség Zuglóba beállt az MSZP-s Horváth Csaba mögé, aki a kerületben gyanús ügyleteket kötött a maffiával?!
Ez így szerinted rendben van? Vagy nézzünk félre, hogy a választottaink mit is csinálnak?
csak úgy....
@Nyírfa: már bocsi,de te nem veszed még mindíg észre,hogy a feri egy kiköpött viki?
már az ellenségük is közös..., - így sose szabadultok.
csak úgy....
@Nyírfa: mond,hogy lehet óvatosan fölhívni a figyelmüket azoknak,hogy ne legyen belöle sértödes, akik már több mint 14 éve tévúton járnak valakivel?
Szegény Dzsoni és Árnika
@Béla333: Az ellenzék már biztos, hogy megbukott - MZP-stül, Hadházy-stul, Dobrev-estül (nálam abban a pillanatban kiesett a kosárból Dobrev, amikor azt mondta: "Az országnak nem Magyar Péterre van szüksége." - HÁT PEDIG, DE !!!)
MP óta látszik, hogy van erő az ellenzékben (és ne felejtsük a Fidesszel azonos számú bizonytalanokat, aki végre meg lettek szólítva!), de ez a híg fos ellenzék, Gyurcsánnyal (GYURCSÁNNYAL 2024-ben ???!!!) az élen, egy debil banda - még hogy a MKKP a viccpárt... Az összes eddigi az!

Egy miniszterelnökjelölt, igenis legyen szerénytelen - ha jót, tesz, sok áldozatos, egész embert próbáló munkával, akkor meg főleg ne!
A rosszak? "Van Isten az égben"! Senki nem ússza meg, mindenki számot ad!

Hogy mi lesz MP sorsa - meddig tart a tündöklése és mi lesz a bukása (ha így történik), nem érdekes, mindenképpen kinyitott egy ajtót, magasabbra helyezte a lécet és innentől kezdve már semmi nem lesz ugyanolyan, mint eddig!

Uff
Béla333
@Nyírfa: 19.11
Még egy nézőpont, mert látom nem akarod érteni hogy rajtam kívül igen sok ellenzékinek mi is a baja Gyurcsányékkal.
2018-ban a DK az LMP-t nagyobb elánnal gyalulta, mint a Fideszt. A Szél Bernadett-Hadházy Ákos vezette LMP nem volt megfelelő és ez még nem is a jó szó - inkább olyan ellenség volt a DK-sok szemében, ami mindent felülírt.
A választási vereségbe belebukott az LMP, most már nem tényező. Erre föl most te/ti elvárnátok, hogy a semmit sem változott (sőt! sok tekintetben a demokráciát nézve még inkább vissza is lépő) DK-t támogassuk? Amikor elvégezte a piszkos munkát az LMP-vel?
Más: MZP-t a választás során a sértődött DK aljasoskodásával sikerült egyedül hagyni a választás éjszakáján a pódiumon és még minden szart a nyakába is öntött a DK! Ezt is el kell felejteni? Miféle szövetséges az ilyen?
Más: A Momentum az új ellenség, a DK-sok minden fórumon mocskolják a Momentumosokat, átcsábítják a politikusaikat, stb. Ez meg milyen partneri viszony?
Most Magyar Péterről nem beszélek, de őt is már ellenségnek állítja be Dobrev Klára, nem azt nézi, hogy ez esetleg milyen lehetőség lenne a maffia eltakarítására.
Erről az egészről nektek - DK-soknak semmiféle kritikus véleményetek nincs? Minden így van jó?
Ha ezt én/mi kritizáljuk, akkor azt mondod, hogy nekem/nekünk van Gyurcsány fóbiánk?
Nem veszed, nem veszitek észre, hogy Gyurcsányék/a DK alkalmatlanok az együttműködésre, ők is csak ellenségeket szeret maga körül látni... Így soha nem lehet leváltani a maffiát, amíg Gyurcsány a pályán van!
csak úgy....
@Maccska: neked az a mentséged,hogy neked fingod sincs semmiröl,ami körülötted történik ,- téged úgy hozott a gólyamadár ,hogy odabaszott a szüleidnak 8 méter magasból a buksidra és te azóta szereted a kecskevaginát!
Nyírfa
@Béla333: 19.31

Nem, nincs rendben. Magyar színrelépésétől az egyetlen, amit vártam, az az, hogy a DK felszívja magát, és harcba indul, olyanba, amilyet már 14 éve várok - várunk - tőlük.
Hogy bankot robbantanak. Hogy az asztalra csapnak, és olyat tesz Gyurcsány, ami méltó a 2005-2006-os tervekhez, amelyek miatt akkor a szocialista pártra szavaztam.
Ebben az országban semmi nincsen rendben. Sem a kormány, sem az ellenzék, sem a komplett társadalom.

Egyébként ma délután hallgattam meg Kovács Gergely gondolatait Magyarról, az esélyekről. Nagyon normálisan nyilatkozott, nálam ők a befutók.
Béla333
@Nyírfa: 20.10
Ha nincs rendben sok minden a DK körül, akkor miért nem nyitod ki a szádat, miért nem üvöltesz, hogy figyeljetek! Rossz az irány!?
Hogy felszólításra halkan elsuttogsz egy ici-pici kritikát?!
Ne hallgass ha valami nem ok, mert magától nem fog megváltozni semmi, pláne nem a politikában!
Az elmúlt 34 év politikusainak, a volt kormányon levőknek, az egymást a szarból kimosdató politikai "elit"-nek minden úgy van jól, ahogy most van.
Csak nekünk nincs jól!
Elolvastad a Polt történetét, amit a múltkor küldtem?
Mit szólsz hozzá?
Feller_Peti
Az újabb messiás, ez a balos idióta is nagy fába vágta a fejszét.
Oda elég nagy tudás kell...

Biciklit tudsz hajtani egyáltalán??
csak úgy....
@Nyírfa: érdekes,hogy akik megmenthetnének benneteket a gonosztól ,azokra nagy ívben tesztek, inkább a kovács gergöt kiáltjátok ki értelmesnek ,aki valóban értelmes de sose lesz a megmentötök! én így tudom elképzelni a 150 éves török megszállást...,hogy a magyarok azt tudat alatt akarhatták,különben...
Nyírfa
@csak úgy...: 19.53

Hogy hívod fel egy társadalom figyelmét arra, hogy tévúton jár? Én ezt megtettem '89-ben az állásomat kockáztatva. És? Egyedül voltam mint az ujjam. Elértem valanit? Igen, megmaradt az önbecsülésem.
Isten az atyám, nem mondom többször: Ferenc az összes hibájával együtt messze kimagaslik az intellektusával, de nem voltak értő társai, csak haszonlesők garmadái. Ilyen a magyar nép, ez van.
Nyírfa
@csak úgy...: 20.33

Nem érted. Nem megmentő kell, hanem egyéni és kollektív fejlődés. Kovács Gergelyék ezt testesítik meg.
Nyírfa
@Béla333: 20.17

Nincs jogod számonkérni. Én az egész életemet a magam értékrendje szerint élem, és nem arra hegyezem az elmémet, hogy kit hibáztassak, hanem, hogy én miben és miként tudok pallérozódni. Ezt tartottam szem előtt akkor is, amikor családsegítőként voltam felelős minden döntésemért, akkor is, amikor publikum előtt mondtam el a gondolataimat, akkor is, amikor posztokat írtam a Nolblogon, És ehhez tartom magam ezen a felületen is.
csak úgy....
@Nyírfa: ha föltalálják az idöutazást,akkor megyek érted és elviszlek magammal 1981 be a pécsi kiszbizottsággra,ahol elöször és utoljára tapasztaltam a ferencetek fölsöbbrendüségét aki akkoriban már cca. 21-22 éves volt ,függetlenített kisztitkár és a végtelenségig bunkó! az akkori ferkótól tátva maradt volna a kultúrált szád!
ez nem mese, én ezt a bunkót magam tapasztaltam meg ,aki már akkoriban is kurva okosnak képzelte magát! én nem csak 0rbán miatt hagytam el a hazámat,köszönöm feri...
csak úgy....
@Nyírfa: 20.40 ezt te valóban így gondolod,hogy a gergö ...,vagy a ferkó?
te valóban szabadulni szeretnél a mostani maffiától ?
talán unalmas lenne nélkülük...
csak úgy....
@Maccska: hírforrás = ruszi+fidesz propaganad nektek,hülyegyerekeknek! :)
csak úgy....
@Maccska: te azt szeretnéd ,hogy én ezt a szennyet havi 3,60 euróért olvasgassam ?
mennyi lenne ebböl a te részesedésed,te ökrök fattya ? :)
koszpeko
@degenerált szarnagy: Mikor látta vendégül Putyint Gy.F.?
Amikor m.elnök volt.
Hány éve volt?
Te balfasz degenerált.
Nem emlékszem hogy láttam volna a.kerités mellett Gyurcsányt erővágóval.
Látom szopod a propagandát mint a gazdáid faszát.
kereső
@Aki Én: Mikor volt az ellenzéknek ekkora "sajtója" a független sajtó részéről? Ott vannak ők is a közösségi oldalakon, de csak a legyintés...meg ugorgyunk. Most meg az árnyékkormány programját amikor előadja MP...akkor ujjongás van. Na, de hagyjuk is ezt...legyen a ti akaratotok szerint.Nem ér annyit, hogy ezen összeugorjak bárkivel is azok közül, akikkel egy oldalon állunk a maffia és a NER ellen. Nekem , és nagyon sokaknak nem az ellenzék leváltása az elsődleges cél, hanem orbán és a NER nem is leváltása, hanem megsemmiisitése politikailag...
Ezodabasz
Legyen Magyar Péter a miniszterelnök! Ő még nem volt...Ha elbassza akkor le lehet váltani(demokratikus úton, szavazással). Az 0rbán klán fideSS maffiával és az ellenzék egymás elleni torzsalkodásával már tele a töke mindenkinek. A pedofil üggyel kezdődött, aztán a családon belüli viták és mi lett belőle???
Már rég nem arról szól ez a történet ami kiváltotta a felháborodást! ha ebben az országban minden rendben lenne, akkor nem tüntetni menne ennyi ember, hanem ünnepelni majálisozni lufival gyerekekkel és boldogan mosolyognának.
Cherry
Mindennel próbálkoznak a fidesz patkányok és ki a sz@rt érdekel a kinlódásotok hahahahhahahah OV féljen csak a retkes zsiros disznó

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.