Dobrev szerint a Magyar Péter-jelenség Orbán győzelméhez vezethet

Megjelenik egy szereplő, aki azt mondja, hogy itt mindenki hülye, csak ő a helikopter – mondta Dobrev Klára a DK TV legfrissebb adásában Magyar Péterről.

A műsort szemléző Index cikke szerint Dobrev Klára arról beszélgetett Kuncze Gáborral, Gréczy Zsolttal és Kálmán Olgával, hogy Magyar Péter a Fidesz malmára hajtja a vizet, és erre a Závecz Tibor által publikált legfrissebb mérés világított rá. Magyar Péter ugyanis a Facebookon kétségbe vonta a felmérés eredményét, mely szerint a Fidesz visszaesett, a DK–MSZP–Párbeszéd-lista pedig kiugró, 26 százalékos támogatottságot ért el. Magyar Péter a posztjában azt is leírta, hogy ő mindössze 6 százalékot jósolt a DK-nak.

Dobrev kiakadt Magyar Péterre: „itt mindenki hülye, csak ő a helikopter”

Ezzel kapcsolatosan Gréczy Zsolt azt mondta: Magyar Péternek örülnie kellett volna a Fidesz visszaesése miatt. De mivel ez nem így történt, és az ellenzék erősödésének sem örült, ezzel „saját magát leplezte le”, hogy nincs is a Fidesz ellen.

Ezt követően Dobrev Klára kijelentette:„nem közvélemény-kutatást, hanem választást kell nyerni”, és arról is beszélt, hogy az országot járva mindenhol azt tapasztalja, hogy a Fidesz nagyon meggyengült, a helyi kiskirályoknak már sokkal kisebb az arca, a politikusaik szégyellik, hogy fideszesek.

Dobrev azt is kifejtette, hogy a Fidesz olyan választójogi törvényt rakott össze, hogy az ellenzéki pártok – még akkor is, ha mást gondolnak erről-arról – kénytelenek együttműködni, mert enélkül nem lehet az Orbán-rendszert megbuktatni. „Ehhez képest – már sokadszorra – megjelenik egy szereplő, aki azt mondja, hogy itt mindenki hülye, csak ő a helikopter” – összegezte a Magyar Péter-jelenséget Dobrev, majd hangsúlyozta, hogy ez Orbán „mérhetetlen győzelméhez fog vezetni.”

A műsor szereplői egyetértettek abban, hogy aki az ellenzék szavazóit egymás ellen fordítja, az „Orbán malmára hajtja a vizet”. Ezen túl a DK elnöke párhuzamot vont Márki-Zay Péter 2021-es megjelenése és a választási kudarc, valamint Magyar Péter mostani felbukkanása között.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Fel sem merül bennük, valamit nagyon rosszul csinálnak, ha 4* buknak ilyen gazemberek ellen, aztán közülük jön valaki és tarol, 2 hónap alatt több szavazót szerez mint ők???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Fel sem merül bennük, valamit nagyon rosszul csinálnak, ha 4* buknak ilyen gazemberek ellen, aztán közülük jön valaki és tarol, 2 hónap alatt több szavazót szerez mint ők???
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 14:29 ♂ Hát sikerült egy aránylag működő országból a bányász béka segge alá vinni az országot (a vakond is érdeklődik), a családját, pénztárosát, és a többi tolvajt milliárdossá tenni! Sikerült neki a ~ 40 éves lemaradást 70 évre tornázni. 2018-ban a magyarok 7 százaléka keresett aktívan külföldi munkát, ez az arány két évvel később már 9 százalék, 2023-ban pedig 15 százalék volt...
twitter.com/csorike1520/status/1784304880313630842/photo/1
sándorbence
noa maguk tevékenysége meg atöbbieké orbánból egyszemélyes uralkodót csinált
14év alat bassza meg ajóég akéjspicc bármit megtehet akurva életbe
fideszes gyökér
@Őrnagy: én is a pakisztáni kandisznóval vagyok
rücsü41
Kedves Klára!Azt a szólást még nem hallottad úgy látom, hogy "Vakok között a félszemű a király! Ehhez kellene alkalmazkodni!
Béla333
Rohadtul unalmas már a DK-sok siránkozása.
Örüljenek annak a 6%-nak és ne a másik ellenzéki mocskolásától reméljék a támogatásuk növekedését.
Magyarázzák inkább meg a saját fanatikusaiknak ezt a 2026-ig szóló szövetséget azzal az MSZP-vel, amiből azért vált ki a DK, mert tele volt korrupcióval és a maffiával való összefonódással!
Eladott Ország
Az ellenzék 14 év alatt annyit nem értett meg, hogy legfontosabb O1G-t és bűnszervezetét elzavarni, utána osztozkodni, megmutatni ki a f@sza gyerek. Ehelyett már most veszekednek, mindenki a legf@szább gyerek akar lenni a másik rovására, a fidi meg röhög a markába.
sokanvagyunk
@Béla333: ...még jó, hogy erősítettek az MSZP-vel meg a Párbeszéddel. :)
Eladott Ország
Közben meg az árnyékkormányzás se nagyon megy. Ilyen borús időben nincsen árnyék! Lehet hogy le akarjátok váltani Orbánt, de van egy kis zavar az erőben 14 éve képtelenek vagytok rá! Nem kéne ezen elgondolkozni kicsit és levonni a konzekvenciát? Ha valaki tényleg le akarja váltani O1G rendszerét, nem kezdi el rugdosni azt, aki szintén ezt akarja. Ugyanis a parlamenti számtan a döntő. A buktatni akaróknak együttesen több szavazata legyen, mint O1G bandájának, és ez nem azzal érhető el, ha a fidi helyett a másik rendszerváltót szidják!
Dr. Proktor
Az örökvesztes ellenzék csak nem tanul a hibáiból...
Pusztai
@Dr. Proktor: "Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és közben azt várni, hogy az eredmény más legyen."
Albert Einstein

4x buktak, ugyanúgy.
Jön egy szikra és el akarják taposni.
Mondtam már hogy szarhalom?
o))
Peller Anikó
@Ijesztő Klára: "'"aki az ellenzék szavazóit egymás ellen fordítja, az Orbán malmára hajtja a vizet"'"

Akkor ???

Ne izélj Klári, fári, ha az egyetlen potenciális geciverőnek folyton nekitámadsz, akkor azt gondolod, hogy a saját majmodra hajtod a vizet?
Menőmanó
@Peller Anikó: Az nem tűnik fel, hogy a baloldalt veri, nem a gecit? Talán nála se azt kéne nézni, hogy mit mond.
Dr. Proktor
A hídon akkor kell átmenni ha odaérünk... van még pár nap a választásokig!
Dr. Proktor
@Pusztai: Megtetszett nekik a mondás, hogy győztes csapaton ne változtass és azt hitték hogy ez áll a vesztes csapatra is! :-)
Peller Anikó
@Menőmanó: A Péter vérfideszes ez nyilvánvaló.

Ez viszont nem jelenti, hogy rá kell támadni mint egy farkashorda, mert át akarja venni a hatalmat orbántól és mi is ezt akarjuk. Igen azt, hogy orbán bukjon meg.

Erre az ellenzék nem képes, mert balfaszék egymás gyalázásával vannak elfoglalva és tökéletesen elégedettek a parlamenti fizetésükkel.

Be kell érnünk egy nagyon fontos dologgal, orbán bukjon meg és vigyen magával legalább egy tucat főkolompost. Ha erre a Magyar képes lenne, akkor az ellenzék örülhetne. A motivációja megvan hozzá, mert a kedves exfeleségét kirúgták azért, mert teljesítette orbán utasítását a kegyelmi ügyben.

Az ellenzék már régóta fáziskésésben van, már rég össze kellett volna fogniuk. De nem, mert olyan hülyék mint a mi Bélánk aki az ellenzéket akarja leváltani.

A macskatehenek meg jót röhögnek, joggal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.