Karácsony Gergely már reagált is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Menőmanó
Határozottan és céltudatosan fúrja a legesélyesebb baloldaliakat.
Szaniszló Sándor egy tisztességes forma, mért kell pont őrá indulni? Fideszest mért nem furkál?
Béla333
Hatásos Gyurcsány és Dobrev folyamatos mocskolódása MP ellen...
Folytassák csak, hátha még újabb körzetekben elindul...
KisTehen
@Béla333: én arra várok, hogy karácsonyra is ráindítson :)
kereső
És a fidesz gyóz...egy ellenzéki kerülettel kevesebb.
Béla333
Oszt mi lenne, ha a DK-MSZP-Párbeszéd bejelentené, hogy támogatják a Tiszapárt jelöltjét?
Így akár le lehetne győzni a maffia jelöltjét, ha a DK-nak valóban ez lenne a fontos...
És a jég is olvadhatna...
kereső
@Béla333: Szaniszló Sándor a kerület eddigi polgármestere össz.ellenzéki jelöltként győzött 2019-ben, ma ugyanazok a pártok támogatják...talán a tiszának kéne megfontolnia, hogy egy a kerület lakosai által megelégedéssel végzett öt év munka után, ráindul-e , vagy sem- egy teljesen ismeretlen jelöttel.
De én a "társadalmi béle" kedvéért mást javasolnék...az összes ellenzéki párt léptesse vissza jelöltjeit- EP, polgármester, képviselő- megyei és főváros kerületi... a tisza párt javára. Hétfőig még van idő...indulhat a jelölti casting.
Béla333
@kereső: 16.44
A hivatásos politikusok azt szokták mondani, hogy a politika a kompromisszumok művészete.
A Gyurcsány házaspárnak talán nem mocskolni kellene a másik ellenzékit - milliókért...
Ennyi eszük lehetne már öregkorukra...!!!
Persze, ha nem a maffia leváltása a fontos nekik...
Béla333
@kereső: 16.44
A Szaniszló Sándor az, akit állandóan szerepeltetnek pártpénz befizetése miatt az ATV-ben?
2023. 01. 23. 05:51
"Közpénzen fizették be az Egyenes Beszédbe a polgármestert, összesen nyolcszor – állítja az ellenzéki hivatal"
24.hu/belfold/2023/01/23/atv-egyenes-beszed-szaniszlo-sandor-kozpenz-18-kerulet/
Menőmanó
@Béla333: Ha más lehetősége nincs, valahol el kell mondania amit tudatni akar a választókkal. Nem ellopta azt a Qrva pénzt.
KisTehen
@kereső: aztán miért ne ner peti léptesse vissza a jelöltjét ... épp magad írod, hogy korábban Szaniszló Sándort választották a kerületiek
Béla333
@Menőmanó: 17.08
Nézd! Én nem tudom a pontos történetet, de ha közpénzt fizettek az ATV-nek a szereplésért, azzal több gond is van:
1./ A közpénz ebben az esetben a kerület pénze, nem Szaniszlóé.
2./ Ha DK ügyekről volt szó, amikor bement az ATV-be, akkor az meg pártpolitika volt, a kerület pénzén.

Nem tudom így volt-e, csak kissé visszás, hogy a Gyurcsány h.p. erkölcsi oktatásban részesít egy ellenzéki párt vezetőjét csak azért, mert él, létezik, népszerű és azt teszi, ami a dolga: politikusait elindítja a választásokon.
Egy kis szerénység nem ártana a DK-nak sem...!!!
Menőmanó
@Béla333: Én nem pártolom se a DK-t, se Gyurcsányt, de ha valahol van egy nyerőképes normális fazon a fidesszel szemben, arra nem kéne ráindítani mást.
kereső
@KisTehen: CSAK!!Mert mostanra "szégyen, meg ciki, meg aljas dolog" a tisza ellen indulni és "ellenzékinek lenni! Örülj boci, tiétek lesz ismét Bpest.
Géza
Gyerekek! Csak csesztessétek egymást!
Béla333
@Menőmanó: 17.21
Biztos elfogultsággal vádolnak egyesek (lehet, hogy van is benne valami..), de nekem annyira visszás, hogy a DK teljes tagsága, szimpatizánsai, vezetői komoly összegeket fizet azért, hogy egy másik ellenzéki pártot mocskoljon!
Talán nem a nyílt színen kellene napi nyolcszor piszkálni MP-t és a pártját, hanem valahogy megpróbálhatnának vele a kapcsolatot felvenni. Csak így lehet elérni valamit, hörgő hangon való állandó mocskolódással nem.
Egyébként meg számos példa van arra, hogy a DK is először söprögethetne a saját portálja előtt is, mielőtt más ellenzéki pártot macerál! Szaniszló is ilyen...!
kereső
@Béla333: Sima matek Béla? Az megy még, vagy már annyira belehülyültél az utálatba , hogy semmi nem számit? A kerület lakóinak a véleménye sem, ha dk-ás, ha momentumos, ha nem tisza!! akkor menjen. Na, fejezzük be, mert galambbal/verébbel én sem szeretek "sakkozni".
Egyébként is nekem mint irtam a 11 is páros, nem vagyok pesti...igy szagoltok majd olyan ibolyát, amit szakajtottok. Ja, tényleg minek is pofázok én bele a pestiek dolgaiba. Igérem, nem teszem többet.
csak úgy....
tudom,hogy az idiótáknak ez egy nehéz kerdés de el kellene dönteniük végre, hogy egy pógármesternek a fideszt vagy a pógárokat köll e szolgálni!?
Béla333
A DK-sok a jelek szerint teljesen el vannak varázsolódva! Úgy írnak, gondolkodnak, hogy kisajátítják maguknak azt, hogy ők, az ő szövetségük az ellenzéki, a többiek nem!
Ez sértő a többi ellenzéki pártra és szimpatizánsaira amit a DK-sok megengednek maguknak!
Béla333
Zuglóban Horváth Csabika mint a maffia "ellenzéke"? Röhej!
kereső
@Béla333: Fejezd be! Egyenlőre MP inditott azzal, hogy nem kiván támogatni senkit, nem akar szövetséget kötni, nem akar koalicióra lépni a jelenlegi "álellenzéki" pártokkal. Mi van csak azt hallod meg, amit válaszolnak...azt meg elmegy a füöled mellett, amire válaszolnak. Könyörögjenek, térden állva menjenrk elébe...annak, aki most kiállt és eljátsza a nagy , valódi ellenzékit, miközben azokat akiket TI nem támogatattatok..azaz nem erősitetettek soha semmiben, azok meg mostanra lerköpni valók. Hazudozol itt össze-bvissza. Neked a barna új fideSS-ben a helyed, végre egy kedvedre való ...
KisTehen
@kereső: .

"mostanra "szégyen, meg ciki, meg aljas dolog" a tisza ellen indulni és "ellenzékinek lenni! "

megrémiszt az a vak hit, amivel ner pétert nézitek

ez már régen súlyosabb, mint ami orbánt körülveszi

HAHAHA
Nyírfa
Ha a megszédült ellenzékiek miatt elbuknak a kerületeink és az EP-jelöltjeink, akkor még utoljára feljövök, hogy megköszönjem: lelkes támogatásukkal felkerült a fasiszta i-re a pont. Jelzem, a köszönet nem lesz udavrias.
Béla333
@kereső: 17.40
Elég szelektív a memóriád! Akkor nem voltál ennyire érzékeny, amikor pl. 2017-18 ban az ide írogató DK-sok és MSZP-sek támadták, mocskolták, személyükben alázták az LMP-seket, nem hogy nem támogatták őket, hanem olyan aljas jelzőkkel látták el pl. Szél Bernadettet (pl. genetikai hulladéknak, zsíros hajú kxxnak hívták!) ami mélyen sértő!
Senki, soha nem szólt a szélsőséges DK-s fanatikusokra, hogy ezt azért már nem kellene. Bocsánatot sem kért soha senki az aljasságok miatt!
Most meg azt vártad volna el, hogy aki ellenzéki, az csak és kizárólag a DK-t támogassa?
Hogy egy klasszikust idézzek: Lófxxxt Mama! (Hofi)
kereső
@KisTehen: Kikérem magamnak ezt a "nézitek"-et. légy szives ne sorolj közéjük...én annak látom a fehér ingbe bújt barna ingest, ami. Légy szives kérj tőlem bocsánatot.
kereső
@Nyírfa: 17:47 Tudod kiket sajnálok igazán? Donáth annát és Cseh Katkát...akik az 5 év alatt tényleg magyarországért dolgoztak, küzdöttek. Nem ezt érdemlik "köszönetül"...ismeretlen arcok, külföldön élők, akiket MP verbuvált. Igaz, magasan képzettek, de mert MP fogja megmondani, hogy mit képviseljenek igy már nem az a kérdés, hogy az EP-ben 10-11 orbáni nézetet valló képviseli-e az "országot", hanem az hogy 18-19 lesz-e a szám. És ők , az újak hitelesebben tudják majd az orbáni/MP-i "konzervativizmust" eladni, mint az eddigi fideSS képviselők. Teszik ezt majd az EPP-ben, ahonnan orbánt kib@xták. Édes Istenem...jó kilátások, még a végén orbán tényleg elfoglalja "brüsszelt".
Nyírfa
@kereső: 17.57

Óvakodom az összeesküvés-elméletektől, de az megállapítható, hogy Magyar szervezkedése elsősorban a fidesznek kedvez.
A két momentumos lány az EP-ben kiváló munkát végzett, itthon, főleg Donáth, kevésbé.
Az a helyzet, @kereső: , hogy nemcsak az ellenzéki pártok buktak meg a hosszú évek alatt, hanem mi, szavazók is - a többségünk -, vagyis, a komplett társadalom. Akkora lyukak tátonganak a magyarság kollektív tudatán, hogy egy emberöltő is kevés a foltozásra, úgyhogy inkább rögtön az új tudatra szavazok, amellyel már élnek is köztünk , különösen a fiatalok körében.
Az élet nem orbán viktor és nem magyar péter, hanem a napsütés, az utca felett összeboruló lombok, és azok a petúniák, amelyeket a piacon láttam, és eszembe jutottál. És ez akkor is igaz, ha közben a nácik , bár tagadják, hitlert éltetik.
kereső
Már ott tartunk, hogy a fideSS főpolgármster jelöltje kifogásolta tegnap, hogy az "ellenzék"/dk-Karácsony -nak van pofája a kormány által felújitott Városligetben majálisozni. Mintha az a pénz a "sajátjuk" lett volna, és nem az ország minden polgárának a pénze.Gratulálok fideSS főpolgármester jelöltjének , és a rászavazóknak is. Tessenek mondani, az ellenzékiek még vehetnek levegőt...vagy már az is fideSS-é, és engedélyt kell rá kérni.
kereső
@Maccska: Ne libernyákozz. Csúnya, és igénytelen megfogalmazás...ez a primitivek szóhasználata.
kereső
@Maccska: és akkor mi van? Megújult...egy negyede, amint hallom bpesti ismerőseimtől, a többi meg feldúlt épitési terület. Na, de ez akkor sem orbán és szentkirályi pénzéből történt, hanem az összlakosságéból, amelyből, ha jól megnézzük...legalábbis az szja befizetéseket, akkor is arányaiban a pestieké a nagyobb összeg... fideSS-sé, ellenzékié...mindenkié. Hogy lehet ilyet mondani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.