A paraguayi kislányt a mostohaapja erőszakolta meg. Az édesanyja abortuszt kért, ám a kormány ezt nem engedélyezte. Nagy vitát váltott ki hónapokkal ezelőtt a paraguayi kormány döntése. A hatóságok megakadályozták, hogy elvetesse a magzatát egy kislány, aki úgy lett terhes, hogy 10 éves korában a mostohaapja megerőszakolta. A kormány arra hivatkozott, hogy az országban csak akkor lehet művi vetélést végrehajtani, ha az anya életveszélyben van. Itt nem ez volt a helyzet – érvelt a hatóság. Paraguay-ban a lakosság 89 százaléka katolikus.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Még belegondolni is szörnyű ebbe az egész történetbe! És aztán meg az a szerencsétlen gyerek is, aki abban a tudatban éli le majd az életét, hogy az apja az a nagyapja. Iszonyatos!

Pedig tudom, nem ő az első, és, sajnos, nem is az utolsó. A lehető legnagyobb büntetést kell kiszabni az összes nemi erőszakolóra, pedofilra, pláne amelyik a saját gyerekén követi ezt el.
Másik
A rohadékok!
Bocs, de ebben a melegben, ezt nem tudom higgadtan írni.

11 éves gyerek ... ennek a történésnek minden pillanata szenvedéssel lehetett teli, hiszen az ő kis szervezete nincs még abban a fejlettségi állapotban, ami egy terhesség kihordásához, és a szüléshez kell.
Neki ez szó szerint terhesség volt, és most ott a a kis bébi, aki még él emlékezteti.

És a hogyan tovább? Ki neveli majd, és ha majd pár év múlva mutogatnak rá, hogy mekkora gyereke van, írja a hátára, hogy miért?

Ó mennyivel humánusabb, mint az abortusz!

Hívő vagyok, katolikus, de vannak esetek, amikor jobb egy abortusz, mint világra kényszeríteni egy újabb életet.
karma1
Ekkora alszentsegre valoszinuleg megkapta a birosag a pap aldasat is, azert nem engedelyezte az abortuszt.
@Másik: Ez NEM minden katolikusnak szol, csak az olyan bigottoknak, akik nem latnak tovabb az orruknal... En hiszek Istenben, de nem hiszem, hogy Isten foldi helytartojanak, egy papnak kene eletrol-halalrol, dontenie VAKON...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.