El akarta hallgatni a német rendőrség, hogy a sorozatos szilveszteri szexuális zaklatások elkövetői jórészt bevándorlók voltak – írja a hirado.hu.

Ahogy azt a német Bildre hivatkozva a Propeller is megírta, szilveszter éjjelén fiatal férfiak hordákba verődve "vadásztak" nőkre, inzultálták, fogdosták és meglopták őket Hamburg vigalmi negyedében; hasonló esetek történtek Kölnben is. A Bild szemtanúkra hivatkozva azt írta, hogy az elkövetők javarészt külföldi férfiaknak tűntek, feltehetőleg észak-afrikaiak voltak.

A rendőrség azonban eredetileg nem akarta nyilvánosságra hozni, hogy milyen tömeges zaklatásokra került sor és hogy az elkövetők bevándorlók voltak (állítólag azért, mert nem akartak további feszültséget kelteni a bevándorlókkal szemben). Csak hétfő este, a Twitteren kialakult felháborodási hullám nyomán számoltak be a hatóságok a bűncselekmény-sorozatról.

Az eseményekre válaszul keddre Köln főpolgármestere válságtanácskozást hívott össze. A rendkívüli találkozón Henriette Reker mellett többek között a kölni és a szövetségi rendőrség illetékesei, valamint Guido Kahlen városigazgató is részt vesz.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Nagyon szomorú, hogy pillanatnyi (politikai) haszonért itt is ott is ilyenre képes a rendőrség!
A megoldás egyértelműen a megakadályozás lett volna, utána a számonkérés, majd a kitoloncolás! (a számonkérést mindenki vérmérsékletére bízom)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemjoezigy
Nagyon szomorú, hogy pillanatnyi (politikai) haszonért itt is ott is ilyenre képes a rendőrség!
A megoldás egyértelműen a megakadályozás lett volna, utána a számonkérés, majd a kitoloncolás! (a számonkérést mindenki vérmérsékletére bízom)
varirmag
"A rendőrség azonban eredetileg nem akarta nyilvánosságra hozni, hogy milyen tömeges zaklatásokra került sor és hogy az elkövetők bevándorlók voltak (állítólag azért, mert nem akartak további feszültséget kelteni a bevándorlókkal szemben). "

""A rendőrség azonban eredetileg nem akarta nyilvánosságra hozni, hogy milyen tömeges zaklatásokra került sor és hogy az elkövetők bevándorlók voltak (állítólag azért, mert nem akartak további feszültséget kelteni a bevándorlókkal szemben). ""

Ezért a "szabad" német sajtó és a "szabad" német rendőrség inkább sz@rba hagyta volna az áldozatokat.
Hát, gratulálok a befogadó,migránssimogató merkelféléknek.
F_Viktor
@varirmag: Azt hol olvastad, hogy a "német rendőrség inkább sz@rba hagyta volna az áldozatokat"?
verum
Igen, ilyesmitől féltem én is. Kis létszámú iszlám, vagy más vallású közösség esetén nincs gond, alkalmazkodnak. Azonban ha tömeggé válnak, ha létszámuk elér egy kritikus pontot, akkor saját törvényeik szerint akarnak élni.
Tudom, hogy az általánosítás mindig ad okot tévedésre, de ez benne van a pakliban.
wagabund
..."Bevándorlók zaklatták szilveszterező nőket – a rendőrség elhallgatta volna?"...

Nem volt mit elhallgatni, mert nemis igaz, hogy ilyen megtörténhet...
intrepid
@wagabund: Igazad van Wagabund, remélem anyukádat is megujjazzák egyszer, és akkor majd el fogod hinni. Bár a hozzáállásod alapján lehet, hogy még örülne is neki.
Lepényleső
Amit én kapnék érte,mindenkinek úgy legyen mérve. Esetleg örökre kitoloncolni,és a
családegyesítést alkalmazni,hogy együtt lehessenek?
fekete
Hagy zaklasak Mohamedek a German noket. Markelhez kell panaszt teni!Nyaltak a muszlemok
v@LAGAT,MOST MAR eljenek veluk Markelek.Megerdemlik hogy Mohamedek fatyaraszak
olket,
gazdag dezső
Mikor veszi már észre Európa ,és Merkel asszony főként,hogy nagyon elhibázott dolog volt támogatni a bevándorlást!! Merkelt már régen meneszteni kellett volna !Miért pártolja ennyire a bevándorlókat ?Valahonnan nagyon támogatják Őt ! Pénzelik ?Ennyire nem lehet hülye a Német nép !
JAJMÁR
Érthetetlen! Tele voltak hírek a terrorelhárításra készülődéssel, hogy nem volt rendőr Szilveszter éjjelén az utcákon? Észre kellett volna venni, ha csoportba verődnek, nemhogy még a molesztálásokat se...
sőt, én úgy képzeltem, hogy eleve figyelik őket.
(Nyilván vagy egy réteg, akiket félreinformáltak, és azt hiszik, Európában mindent lehet. Példásan meg kell büntetni őket, a kemény magot kiutasítani. )
eugen4402
Egy csepp bántó szándék sincs bennem, de nem gondolom azt, hogy épeszű ember ki tudja mondani röhögés nélkül, miszerint "Németországban a rendőrök, vagy a sajtó el akarta hallgatni ezt a botrányt". Tovább megyek: egész Európában nincs olyan ország, ahol ezt el lehetne sumákolni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.