Hónapokig vertek és erőszakoskodtak osztrák lányokkal, bevándorlók egy iskolában! 2016-01-15 admin 0 Comment November óta vertek és szexuálisan erőszakoskodtak három lánnyal bevándorlók egy osztrák középiskolában. A dolog akkor kezdődött mikor egy salzburgi iskolába október végén afgán és szír bevándorlókat helyeztek el. A lányok csak azután mertek szólni szüleiknek miután hallottak a kölni estről a bevándorlók ugyanis megfenyegették őket, hogy elvágják a torkukat ha valakinek beszélni mernek róla, ami az iskolában zajlik. Roland Bieber az iskolaszék vesetője elmondta, hogy tudomásuk van róla, hogy más iskolákban is fordultak elő hasonló esetek Forrás: krone.at

Forrás: meteon.org
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

prime777
Hát pedig hányszor hallottam azt,hogy ezekből a kedves migránsokból majd orvosok,meg a tudomány kandidátusai lesznek itt Magyarországon.
Hamarosan belezni és boncolni is fognak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
prime777
@spu00: Jé!
Megjelent a spu00!
Múltkor gyorsan elszeleltél amikor konkrétumokról kezdtünk beszélni a szocis 600 ezer hektáros földekről.Valaki linkeket meg bizonyítékokat is kért tőled.
Azóta nem láttunk.
36
@Rockxy: Ugyanezen az oldalon, nagyon helyesen beszél, az Osztrák Gazdasági Kamara elnöke. Christoph Leitl: Eddig, 400 millió euróba került az adófizetőknek a migráns ügy. Megoldás: "Küldjük el a számlát Brüsszelnek!"
libellle
@prime777: Te soha nem szoktál valóságot hallani.
libellle
@36: Vagy azoknak akik átintették öket Austiába és Németországba, vagy Schwedországba.
Nos mit gondolsz melyik országra gaondoltam,?
36
@libellle: Gond van a billentyűzeteddel, vagy új nyelvet kreáltál? "átintették, Austiába...,vagy Schwedországba. ...melyik országra gaondoltam,?":)))))

Ha, jól emlékszem, te élsz Berlinben ugyebár?! Szeretnék valamit, tisztelettel a figyelmedbe ajánlani. Nem kellene ész nélkül gyűlölni Magyarországot, bár tudom, sok rossz dolog van itt(is). Értem én, hogy kiállsz a német közvélemény egy része mellett, mert ott kapod a fizetésed, de szerintem itt születtél Magyarországon. Nem kellene elfelejteni, honnan indultál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.