Évente több mint 10 milliárdot költ a kormány azokra az ukrán nyugdíjasokra, akik Magyarországról kapnak nyugdíjt. Ehhez csak egy magyarországi lakcím kell, 2010 óta pedig megháromszorozódott a magyar nyugdíjat kapó ukránok száma.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: emerencia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Rétvári azt írja, a kifizetések jogalapja egy 1962-es magyar-szovjet egyezmény, amely azonban elavult, de egyelőre nem sikerült megállapodni az újról.
Mi van??, hogy a rosseb essen belétek, hogy erre nem volt időtök, nincs is már ilyen, hogy szovjet!!! Nem kell ehelyett semmi, el kell törölni a francba. Normålis országban ilyen nem fordulhatna elő csak itt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Inkább a szegény ukrajnai magyaroknak, mint holmi afrikai, ázsiai megélhetési jöttmenteknek.
emerencia
@enslaved: Ez nagyon szép tőled, gratulálok. Kár, hogy egy fecske nem csinál nyarat. Valahogy össze kellene fognotok nektek jobb módban élőknek és jobb belátásra bírni a tömegek nyomorán élősködőket még mielőbb nagyobb baj nem lesz. Meg kellene értetni a munkaállami illibekkel, hogy a jóléti államot, a liberális demokráciát nem az érdemeik miatt magasabb jövedelműek ellen találták ki a világ boldogabb részén hanem azért, hogy szétterüljön a vásárlóerő és ezzel javuljanak a gazdasági eredmények. Az emberiességi szempontokról már nem is beszélve. (Bár attól félek, ez utóbbit nem értenék meg.)
Bercifiu
@enslaved: Ekkora naivságtól eldurrant a hócipőm.
Egy ismerősöm most ment nyugdíjba, s közel 3 hónapig szaladgált, hogy minden munkában töltött időt igazolni tudjon. Ezek a valamikor volt hazánk fiai meg a szavazatukért nyugdíjat kapnak, abból amit a becsületes ember nem vesz fel, s abból amit nem kap meg.
Ilyen alapon, a Nagy Lajos idejében magyar területnek számító országok népei is kérhetik a nyugdíjat.
A trafik, meg a föld törvény helyett, inkább az ilyen megállapodásokat rendezték volna.
Dr. Felipe
"Ehhez csak egy magyarországi lakcím kell, 2010 óta pedig megháromszorozódott a magyar nyugdíjat kapó ukránok száma."

Talán nem véletlenül. Tömjén elvtárs biztos sokat tudna mesélni erről a bizniszről, fog is majd mikor le lesz tartóztatva.
magyarbakancs
@enslaved: Az a bizonyos ló nemes szervét a Fidesznek.
_Határon túli többit nem írom mert

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.