A világ népessége egyre csak növekszik, és ha ez így folytatódik, 2050-re már 9 milliárdan leszünk. Figyelembe véve, hogy majdnem egymilliárd ember éhezik, ideje elgondolkozni az alternatívákon.

Ha a nyugati társadalom elkezdene rovarokon élni, a világ sok problémája egy éjszaka alatt megoldódhatna – írja a Nuus.hu.

Körülbelül kétmilliárd ember rendszeresen fogyaszt rovarokat az étrendje részeként – ugyanis több mint 1900 faj fogyasztható. Leginkább a hernyók, méhek, darazsak és a hangyák fogyasztása terjedt el.

Hogy milyen roppant kedvező gazdasági és egészségügyi hatásai lennének, ha a nyugati ember is átállna a rovarok fogyasztására, arról bővebben itt olvashat >>.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Egyes helyeken komoly tenyésztések folynak!!! Turmixba, húspogácsába, stb. szívesen fogyasztják!!!
Csizmás Kond
Na én megetetném a gyártójával, az anyja kurva mindenségét az étvágyának...amíg napi több tonna disznó és marhahúst dobnak el a túltermelés miatt addig nem beszéljen senki túlszaporodásból adódó éhezésről.
Rózsika Hatházi
Van itt elég csótány! Elég őket nap, mint nap hallgatni, nézni. A torkomon ne akarjátok már ledugni!
namihami
Csupa finomnál-finomabb, szuper kulinárisnak tűnő élvezet. Szinte már sajnálom, hogy én már nem élek akkor. Addig pedig be kell érnem ezekkel a szimpla mai ételekkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.