Az Európai Tanácsnál illetve a Külgazdasági és Külügyminisztériumnál érdeklődött a Magyar Nemzet, hogy Szijjártó Péter beváltotta-e a december 12-ei Dél-Korea-i látogatásán hangoztatott ígéretét, miszerint Phenjan atomprogramjának megállítására egy az eddiginél erősebb szankciócsomag bevezetését kezdeményezi Brüsszelben. Az Európai Tanácsnál azt közölték a lappal, hogy nincs információjuk arról, hogy Magyarország hivatalos lépéseket tett az új szankciócsomag bevezetését illetően.

Szijjártó mégsem tett lépéseket Phenjan szankcionálására

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (balról) és Jun Bjung Sze dél-koreai külügyminiszter találkozója Szöulban (Fotó: MTI: Kkm)

A Külgazdasági és Külügyminiszterumnál nem válaszoltak a kérdésre, hogy mikor tesznek lépéseket a szankciók ügyében, azt viszont megerősítették, hogy Phenjan bécsi nagykövetsége kapcsolatba lépett a magyar kormánnyal, és magyarázatot kért a verbális támadásra.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Felkeszul a leb@szasra: trump es Amerika... Nehogyma jolerezze magat ez a sok kulfoldi nepseg,... Na meg az a par kinai,... Hanyan is vannak? 4 milliardan? Mi az ennek a kis takonypocnak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Már várom, hogy a mars lakókat is helyre tegye!
karma1
Fellelegezhetnek Kinaban,... Azert valljuk be, sok ember orul ennek a hirnek, nem???
Ennek a gunarnyaku ficsurnak, ha csak melle utnek, akkor is hulye marad, amilyen vo't...
Clavigo
Hülye vagy Szijjas.Egy bohóc,semmi egyéb.
quadrocopter
Lassan egy hónapja lesz, hogy ebben a tárgyban ( is!) egy szép, ótvaros hazugság hagyta el mocskos, mosatlan ajkait ennek a söpredéknek!
Ez egy akkora hulladék, hogy a kukáskocsi el se vinné!
Eladott Ország
"Mindenki nyugodjon meg, dőljön hátra! Aki hokedlin ül, az csak óvatosan. Országunk és népünk jövője jó futsalos kezekben van, mondhatni: meg van oldva.
Magyarország nem szokott másokat bírálni, megadja a tiszteletet másoknak és
más országoknak, ugyanakkor el is várja a tiszteletet.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Jun Bjung Sze dél-koreai külügyminiszter találkozott Szöulban és a sajtótájékoztatón a futsalos Petike eldalolta az 50 millió forintért összebarkácsolt halszagú forradalmi emléknótát."
papa.49
Ez a hazugovics kézibábja ugyan mit tenne a dádé utasítása nélkül, vélhetően még a szaráshoz is engedélyt kell kérnie!!!
Ennek csak a pofája nagy míg valaki sokkal kisebbre nem veszi!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.