Donald Trump elnökké választása után George Orwell 1984 című ikonikus regénye bestseller lett Amerikában, az ebből készült színpadi darab pedig a nyáron visszatér a Broadway-re – olvasható a Vanity cikkében.

A darabot a Londonban keresett rendezőnek számító Robert Icke állítja színpadra június végén a Hudson Színházban, melynek felújítása nemrég fejeződött be, nyitódarabja pedig a Sunday in the park with George című előadás lesz, a főszerepet az Oscar-díjra jelölt Jake Gyllenhaal alakítja.

Az 1984 jól futott Angliában pár éve, a Hudson Színházban is ugyanaz a csapat fog felelni a háttértechnikáért, mint a londoni előadásokon.

A produkció amerikai szereposztását még nem hozták nyilvánosságra.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Csak filmen láttam. Először nem értettem mi akar ez lenne. Aztán minél többször néztem meg annál érdekesebbnek találtam. De hogy igazán miről szól azt csak az Orbán rendszer kibontakozása után értettem meg. Sok minden kiderül belőle, hogy Orbán mit miért tesz.
Még hallottam egy könyvről amit még csak tervezek elolvasni: Diktátorok kézikönyve
Nessy
Nálunk is aktuális lenne a bemutatása, bár az élet nap nap után "előadja".
human
Az egész filmben - bár a többi jelenet is nagyon fontos, - de ebben a jelenetben fejtik ki legjobban a nagy testvér lényegét, hogyan uralkodik az embereken, mikor válik valaki igazán jó polgárrá a nagy testvér számára.
youtu.be/h_fGhdFY-Zo
Cefi
@Nessy: Mi napról-napra ezt érjük meg évek óta.@human: Olvasd el a könyvet. Én több mint ötször tettem meg. És még eg fog történninem egyszer. Ami viszont nagyon sajnálatos és visszafordíthatatlan:
propeller.hu/nagyvilag/3263478-meghalt-john-hurt
Cefi
@human: @Nessy: És ami lemaradt, de minimum harmincszor írtam: orbánt és bandáját a 101-be.
human
@vladimir putin: ok, meg fogom nézni
Nessy
@Cefi: Én is megkerestem a könyvespolcon, és elővettem, mert már rég olvastam. Ilyen könyv az Állatfarm is, ami itt és most íródhatna.
Napoleon a disznó, és bégető birkák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.