Körülbelül 236 török állampolgár kért politikai menedékjogot Görögországban, a tavaly július 15.-ei, sikertelen törökországi puccskísérlet óta. A számokat a Kathinmerini nevű napilap tette közzé, pénteken. 2013-ban ez a szám egyébként csupán 12, 2014-ben 41, tavalyelőtt pedig 43 volt A Német Szövetségi Belügyminisztérium is hasonló adatokat tett közzé. Tavaly nyár óta Németországban is ugrásszerűen emelkedett a beadott török menedékkérelmek száma: ma ez a szám pontosan 5166-ra rúg. Összehasonlításként: 2016 januárjában csupán alig több, mint száz török politikai menedékkérő volt Németországban. Hivatalosan azonban Berlin nem köti össze a puccsot és a menedékkérelmek számának emelkedését. Egy kormányzati közlemény visszautasítja az erről szóló „spekulációkat”.

Forrás: torokhirek.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Én nagyon sajnálom a török népet, hogy ilyen vezetőik lettek. És hagyjak, hogy a Kemali örökséget teljesen lerombolják. Az iszlamizálódással Törökország rossz útra tévedt. Az országban terjedő vallási és Erdogánhoz kötődő személyi fanatizmus gyors terjedése vészes jövőt jósol. Úgy tűnik nekem, hogy a pragmatikus józan ész eltünőben van az országukból. Reménykedem, hogy a jövőben a kijózanodás után újra visszatérnek a normális demokratikus viszonyokhoz és a Kemal Atatürk örökségéhez.
Szókrakész
"Török Hírek hírportál - Özönlenek a török politikai menekültek Európába...
Körülbelül 236 török állampolgár kért politikai menedékjogot Görögországban, a tavaly július 15.-ei, sikertelen törökországi puccskísérlet óta."

Ez aztán az özönlés!!!
Egy csendes nyugodt hétfő reggelen több migráncs próbál bejutni Olaszországba.
Csak Olaszországba.

Miről hablatyolnak?!?!?!
Szókrakész
" Tavaly nyár óta Németországban is ugrásszerűen emelkedett a beadott török menedékkérelmek száma: ma ez a szám pontosan 5166-ra rúg."

A németekhez meg azért mennek, mert vagy 3 millió rokon él ott.
És a politikai menedékjoggal takaróznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.