Megelégelte az ötgyermekes angol modell Katie Price, hogy 15 éves fia, Harvey folyamatos bántásnak van kitéve a közösségi oldalakon.

Harvey halmozottan sérülten született: szepto-optikus diszpláziában (ami vakságot okoz, és a növekedési hormon rendellenes termelődését), Prader–Willi-szindrómában (ami állandó éhségérzetet okoz, így elhízáshoz és cukorbetegséghez vezet), emellett ADHD-ben (figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar) és autizmusban szenved.

Büntetendővé tenné a netes trollkodást a modell, akinek sérült fián gúnyolódik az internet

A fiú évek óta a trollok célkeresztjében van, a neten válogatott módon támadják a mérete, a bőrszíne, a kinézete és fogyatékossága miatt minden nap.

Ezt elégelte meg Katie Price, aki online petíciót is indított azért, hogy bűncselekménynek számíthasson az internetes zaklatás.

A celeb elmondta: az online zaklatást nem tűri tovább sem ő, sem a családja. Price a hasonló helyzetben lévő családok miatt is mindent megtesz azért, hogy hivatalosan bűncselekménynek számítson az internetes trollkodás, és büntetést kapjanak azok, akik ilyet tesznek.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Nagyon gyökerek azok, akik ezen gúnyolódnak! Undorító, hogy ilyet hall az ember! A felsőbbrendűségi érzéssel megáldott nyugati KUNTA-KINTÉK (gyökerek) elmehetnek a p*csába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.