Alex Ferguson mellett ül a cardiffi stadionban. Olvasónk, Pór Péter hívta fel a figyelmünket arra, hogy a meccs közvetítése szerint nem kisebb ember ül Alex Ferguson mellett, mint Orbán Viktor magyar miniszterelnök.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
túl a portál igen szellemes aggódásán, meg kell jegyezzem, hogy nagyon szívetmelengető olvasni, hogy Őfenesége ül! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
túl a portál igen szellemes aggódásán, meg kell jegyezzem, hogy nagyon szívetmelengető olvasni, hogy Őfenesége ül! =))
Eladott Ország
Alex Ferguson mellett ült Felcsút nevezetessége. Mekkora fasza ember ez a magát elitellenesnek hazudó zsírgazdag tahó, ez a viselkedni, késsel ­villával enni nem tudó/hajlandó, tőről metszett ősbunkó, tajparaszt. A félisten nem a 720 ezres spórolt konyhapénzéből van kinn a BL döntőn, hanem a közösből.
Cicamama55
Ez a cikk csak hangulat keltésnek való...Számomra annak lett volna hírértéke, ha nincs ott!
nevemnick
Én jobban örülnék annak a hírnek, ha botka meglátogatása után Szegeden ült volna tovább.
karma1
@RonaGyuri: Csak meg mindig nem a megfelelo helyen...:o((((
magyarbakancs
Focimágus maffia vezér ,hol lenne?
Meg áll az élet ha nem Orbánról szól Magyar közélet.
Eladott Ország
nepszava.us/egy-felcsuti-kisfiu-alex-ferguson-mellett-a-bl-donton/
Orbán Viktorka nem iskolai jutalomként nyerte az utat a BL-döntőre, hanem a magyar adófizetők pénzéből fedezte az útiköltséget. Annak érdekében ugyanis, hogy valaha nagy futballisták és edzők közelébe férhessen, Orbán Viktorka politikusnak állt, miniszterelnök lett, és így szerzett belépőt a BL-döntő VIP páholyába. Viktorka közben megnőtt, a hasa is nagyobb lett, mint Puskás Öcsié, de értelmileg a 10 éves kisfiú szintjén megrekedt, és még mindig a gyerekkori álmait kergeti. Ez téveszthette meg a mellette ülő Alex Fergusont, aki egy 10 éves kisfiúval biztosan szóba állt volna, de ő csupán egy korosodó diktátort látott maga mellett, akiről messze földön tudják, hogy gázszerelő haverja nevén lopja ki a milliárdokat az államikasszából, és a világ demokratikus országait szétverő Putyin pincsi kutyája.
RonaGyuri
@Eladott Ország: ne légy kicsinyes; mi az, hogy "gázszerelő haverja nevén lopja ki a milliárdokat az államikasszából"! Ő csak az egyik! =))
Eladott Ország
@RonaGyuri: Tudok róla, csak most a többi kimaradt. ( Garancsi, Vajna,) korábban a Simicska-Nyerges duó és még a Jóisten tudja kik, meg akiket le tud nyúlni, pld. Farkas Flóri
nevemnick
@Eladott Ország: 09:23 pont erre céloztam.

:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.