A Nagy-Britanniában élő lengyel Dagmarának valószínűleg az volt az egyetlen "bűne", hogy lengyelnek született.

A Daily Mail azt írja, a 16 éves lengyel Dagmara Przybysz 9 évvel ezelőtt költözött szüleivel Lengyelországból az angliai Cornwallba. Úgy tudni, kitűnő tanuló volt, és a sportban is jeleskedett, ugyanis bekerült  - egyetlen kelet-európaiként – az iskola úszócsapatába. Itt kezdődtek a bajok.

A lány haláláig titkolta, hogy rendszeresen megalázták a származása miatt, és ostoba lengyelnek nevezték, akit legszívesebben visszatoloncolnának a hazájába.

Dagmara végül úgy döntött, szenvedéseiből csak egyetlen kiút van: önkezével vet véget életének. Holttestét az iskola mosdójában találták meg, a gyönyörű lány mindössze 16 évet élt.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Kár volt érte! Gondolom szeplős vörös, enyhén Down-szindrómás beltenyésztett jószágok csúfolták, spontán irigységből! :((
lópicigáspár
Kár volt érte! Gondolom szeplős vörös, enyhén Down-szindrómás beltenyésztett jószágok csúfolták, spontán irigységből! :((
Sámannus
Sajnos a mi gyerekeink is találkoznak ezzel antiszimpátiával. Ezért sok jól tanuló gyerek hiú ábránd után fut amikor a külföldi tanulásról áradoznak. A sikertelen hazaiak nekik tulajdonítják a problémáikat, ezért egy kegyetlen világban ellenszenvvel kell küzdeniük.
jancsipapa
@lópicigáspár: Meg nigrók , pakisztániak ,indiaiak,stb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.